hvordan bygge en dukke oppbevaringsboks

hvordan bygge en dukke oppbevaringsboksHvis din datter eier en dukke så vet du hvor mange tilbehør og klær det kan komme med. For å holde barnets dukken organisert, er det en god idé å bygge en dukke oppbevaringsboks å inneholde både dukken og de mange tilbehør. Hvis du aldri har bygget noe før, og bygge en dukke oppbevaringsboks kan virke skremmende, men selv en nybegynner kan bygge en dukke oppbevaringsboks hvis du følger disse enkle trinnene

Du trenger:.
Tre trestykker, 3 meter med 2 meter.
, 1/4-tommers tykk.
2 stk av tre, 2 meter med 2 meter.
, 1/4-tommers tykk.
1-tommers lange negler.
Hammer.
Sandpapir.
Trelim.
Paint.
Pensel.


en.
Sett bitene sammen. Plasser en side trestykke (et langt stykke) med en ende trestykke (et kort stykke), og line dem opp slik at kanten av siden stykket passer inni endestykke. Nail dem sammen langs kantene, bruker minst tre negler. Neste, linje opp den andre siden til samme endestykket på samme måte som du gjorde for det første settet. Nail sammen på samme måte. Deretter plasserer den andre enden stykke på toppen av siden kantene, og spikre det på toppen av siden stykket langs kanten, og pass på at du bruker minst tre negler per kanten. Til slutt på plass bunnstykket (et langt stykke) på toppen av boksen du har laget, line det opp for å sikre at det er å legge på toppen av kantene, og spikre det på plass.
To.
Sand din dukke oppbevaringsboks grundig. Ved hjelp av sandpapir, sand ned kantene og flatene i esken for å sikre at det ikke er grove eller hakkete steder. Siden denne boksen blir brukt av barn til sine dukker, ønsker du å sørge for at små hender ikke får fliser når du spiller med den. Bruk små, sirkulære bevegelser og ta deg tid. Jo mer du sand og glatt veden, hyggeligere dukken lagring boksen vil bli.
Tre.
Påfør trelim til sprekker. Når du bruker trelim til sprekker, sel det i skrukker og forhindrer treverket fra å dra bort fra neglene. Squirt en linje av tre lim inn det press der du spikret i treet sammen, og bruke fingeren til å tørke vekk overflødig lim. Gjør dette for alle de åpne bretter i boksen. Pass på at limet er helt tørt før du maler dukken din oppbevaringsboks.
Fire.
Paint din dukke oppbevaringsboks. Du bør bruke en maling som er ment for tre, som du finner til enhver jernvarehandel. Prøv å velge farger som er egnet for en jenter rom, for eksempel pastell eller lyse farger. Du kan være kreativ når du maler, men hvis du har problemer med å bestemme hvordan du skal male dukke oppbevaringsboks, bare male den en solid farge og legge til små blomster i hjørnene. Dette vil utfylle eventuelle soverommet dekor.

Andre artikkelen

 • om skrivemaskiner
 • hvordan du installerer laserex intern laser i en fn ps90
 • hvordan å samle vintage tegn
 • hvordan å selge en bil på auksjon
 • Slik starter en antikke smykker samling
 • hvordan ta vare på papirdukker
 • hvordan man kan kjøpe og selge frimerker
 • hvordan å samle kveg merkevarer
 • hvordan å samle Norman Rockwell illustrasjoner
 • hvordan vite om en baseball-kort er verdifull
 •