hvordan bli en mynthandler

hvordan bli en mynthandlerMyntsamling kan være både personlig og økonomisk givende. Hvis du vurderer å snu numismatiske hobby til en bedrift, kan du være lenger langs den veien enn du er klar. De kontaktene du har gjort som en solfanger er lett overførbar til den nye forhandleren status
en
<. . br> Start virksomheten. Hvis du allerede er godt opptjent i hobby, begynner en bedrift som forhandler kan være så enkelt som å henge opp en singel over din egen samling. Men hvis du er ute etter å slå din hobby til et langsiktig, lønnsom virksomhet, må du være villig til å investere tid og penger i stiftelsen. Start med et firmanavn, visittkort, og en nettside.
To.
Opprette et bibliotek. Hvis bokhyller ikke allerede er dekket med bøker på mynter, bli forhandler kan være en urealistisk forretningsmodell for deg. Bøker som The Official Redbook: A Guide Book of United States Coins, vil det offisielle American Numismatic Association Grading normer for United States Mynter, og den nyeste utgaven av U. S. Coin Digest er sannsynligvis allerede stifter av mynt biblioteket. Men bør du også abonnere på blader. Krause Publications utgir Coin World, mynter Magazine og Numismatic News, som alle er verdt å ta en titt på.
Tre.
Forskning mynter og mynt samle. Før du kan selge mynter, må du forstå hva som vil selge. Forstå mynt verdi betyr å vite hva som er sjeldne, og hva som er etterspurt. Mens alle numismatists ønsker å få sine hender på feil mynter eller en 1969-S Lincoln penning, sette realistiske severdigheter er viktig.
fire.
Lær hvordan du grade mynter riktig. Gradering er om tilstanden til mynter og, hvis du ikke forstår den fulle verdien av myntene som du skal håndtere, vil du aldri bli en mynthandler. Graderingen boken i trinn 2 er absolutt en start, men ingenting kan erstatte hands-on trening. Øv gradering mynter nye til samlingen din mot mynter som du allerede kjenner karakteren.
Fem.
Bygg din samling. Kjøp fra mynt og antikke auksjoner og fra andre mynt forhandlere. Når du har en god håndtaket på hva publikum ønsker å kjøpe, kjøpe det du har råd. Kjøp hva som selger.
6.
Self-fremme. Plassere reklame i mynt blader og på nettet (på steder som eBay og Craig's List) til å samle inventar og klienter. Delta på mynten, delta i online-mynt blogger, og sette deg selv og din bedrift ut foran publikum. Se i American Numismatic Association for kommende arrangementer og informasjon om mynter og publikasjoner.
7.
Tilby personlig service. Ta bestillinger for spesifikke mynter når du kan, og bruke dine forbindelser for å tilfredsstille kundenes ønsker.
8.
Vær ærlig. Hvis du vil ha suksess i en bransje som inkluderer noen ganger usmakelig deltakere, være ærlig om produktet ditt er du garantert å gjenta kunder. Å være en mynthandler betyr å bygge relasjoner med leverandørene og kundene.

Andre artikkelen

 • hvordan å samle klistremerker
 • hvordan starte en papirdukke samling
 • Slik starter en sjelden mynt samling
 • hvordan bygge et tema sports-kort samling
 • hvordan å identifisere fossil haier tenner
 • hvordan du planlegger en dag på å gå til garasje salg
 • beste måten å oppbevare bøker
 • hvordan å starte en platesamling
 • hvordan bli som supermann
 • hva som kan sendes media mail?
 •