hvordan å vurdere collectible kunst keramikk

hvordan å vurdere collectible kunst keramikkDenne artikkelen er om hvordan å vurdere collectible kunst keramikk, som for eksempel Toby kanner, mugger karakter, Loving kopper, Bunnykins, dyr, og figurer og figurer

Du trenger:. .
A Good Eye
Et forstørrelsesglass.
Et hvitt lys.
En guidebok.


en.
Skjelne hva collectible stykket er. Hvem produserte den? Når? Mange brikker er re-utgitt som forskjellige versjoner av en original. Noen er produsert i spesielle eller begrenset opplag. Noen har vært masseprodusert og andre er svært sjeldne. Det er lurt å være oppmerksom på farger, og formen på stykket. Hvis brikken har et selskap backstamp eller en artist initialer risset inn i bunnen, vil dette hint på noen svært viktig informasjon, for eksempel hvem som gjorde det og i hvilket år. Men hvis du vil oppdage mest om et stykke, og dermed å bidra til å rettferdiggjøre sin salgspris, plukke opp en guidebok som Charlton Guide. Disse bøkene vanligvis vie seg til et område av samleobjekter, som Tobys Character Mugger, figurene, Bunnykins, Dyr, etc. De gir deg også ballpark tallene du trenger til riktig pris stykket. Supplere denne informasjonen med noen online undersøkelser.
To.
Bruke et forstørrelsesglass, vurdere tilstanden til et stykke. Selvfølgelig, jo bedre tilstanden, jo høyere kan du vurdere det. Under en lys klare lys, må du se etter unormale sprekker, tegn på tidligere reparasjon (som lim flekker eller hårfine sprekker) noen flekker, smuss som ikke kommer av, etcetera. Du vil også være lurt å kjenne fortiden historien i stykket fra den tidligere eieren. Var den siste eieren en røyker? Bitene var holdt forseglet eller ute i det fri? Hvis en brikke var reparert, ble det reparert av en profesjonell reparatør? Selv om et stykke er sjelden, forventer at tilstanden til faktor i sin vurdering.
Tre.
Slutt, skal vi komme inn i detaljer. Ikke alle brikkene produseres på samme tid ser likt. Brikkene produseres ved begynnelsen av en produksjonssyklus har skarpere detaljer enn dem som produseres nær slutten av en syklus. Dette er fordi som brikker fortsetter å bli produsert, formene som brukes til å gjøre dem begynner å slites ned. Selvfølgelig, er en mer detaljert stykke best. Et annet punkt å vurdere er om stykket tilhører et sett. Hvis eieren har den ekstra stykker, klar til å selge alle sammen, kan dette øke deres felles verdi.

Tips og advarsler


 • Whitley Collection /Seaway Kina til vert innvielses Royal Doulton Event og Utstilling i Ypsilanti, MichiganI den sanne ånd av innovasjon, Whitley Collection /Seaway Kina kunngjør en førsteklasses Doulton internasjonale begivenhet som finner sted 17 til 19 juli 2009 i Ann Arbor Marriott Ypsilanti at Eagle Crest i Ypsilanti, Michigan. Denne fremragende internasjonale utstillingen vil inneholde en ekspansiv vaktliste for prestisjetunge, internasjonale utstillere med de beste i Royal Doulton, Moorcroft, og andre mestere av britisk kunst keramikk design. Visning som arena for denne kulturelle begivenheten, er Ann Arbor Marriott at Eagle Crest ligger på en 135 hektar stor golfbane, og tilbyr en rolig park setting og resort-style bekvemmeligheter. Den Ann Arbor Marriott vil bli forvandlet til et blendende kunstgalleri, viser de fineste i britisk keramikk og kunst keramikk design. Gregg Whittecar og Arron Rimpley, har arrangører for denne internasjonale begivenheten, og eiere av Whitley Innsamling og Seaway Kina ligger i Doral, Florida, sørget for samlere verden rundt med de fineste i Royal Doulton, Moorcroft, Wedgwood og andre kunst keramikk og keramikk. De har nå organisert og deltatt i en rekke utstillinger over hele verden. Initiativtakerne er også forfattere av boken Royal Doulton: A Legacy of Excellence 1871-1945, skildrer viktige bidrag fra de Doulton selskapet i løpet av slutten av det 19. og tidlig 20. århundre. Når dørene åpner fredag kveld, vil samlere bli møtt med en champagne mottakelse og muligheten til å forhåndsvise og få sin bit av britisk historie. Den shopping fortsetter lørdag med en spektakulær middagsselskap planlagt for den kvelden. Gjestene vil også bli invitert til den siste utstillingen dagen på søndag. "Dette Doulton International Event vil skape spenning ikke sett i år" sier Arron Rimpley. "Vi ser frem til å ønske samlere og utstillere fra USA, Europa og hele verden til våre ekstraordinær hendelse i juli. "Denne innovative Royal Doulton Event er viet til å bringe de fineste i antikke engelsk kunst keramikk til kresne samlere og forhandlere fra hele verden. For å svare på dette spennende arrangementet kan du gå DoultonEvent. comWhitley samlingOBS FORHANDLERE og potensielle SHOW Utstillere:Bli en del av denne store begivenhetenVi søker kvalitet forhandlere. Dette Premiere Royal Doulton Event har allerede generert mye spenning en
 • Andre artikkelen

 • hvor å bevare havet glass
 • hvordan å samle antikke krukker frukt
 • hvordan å utstyre en barbie
 • hvordan du velger en lokal tegneserie butikk
 • hvordan å samle Agatha Christie bøker
 • om antikke poker chips
 • hvordan å samle utenlandske mynter
 • Slik starter en mynt samling
 • hvordan å samle quilter
 • om rock samlinger
 •