hvordan å tape penger å kjøpe usorterte gullmynter på ebay

hvordan å tape penger å kjøpe usorterte gullmynter på ebayDenne artikkelen dekker hva som ikke skal gjøre når du kjøper usorterte Gold mynter på eBay
en
FORORD -. . Denne artikkelen forutsetter at du har noen grunnleggende kunnskaper når det gjelder å kjøpe Gold mynter gjennom auksjoner på eBay. Hvis ikke, se min artikkel om "Hvordan kjøpe gullmynter på eBay". Koblingen er på slutten av denne artikkelen. (Dette vil gi deg minst et grunnlag å jobbe med å forstå denne artikkelen. )
2
By på RENT COINS -. Jeg er tydeligvis en nybegynner når det gjelder å forstå en mynt er innkrevet, men fra mine feil har jeg lært et par ting. Den ene var en tidlig feil der jeg bare utvalgte mynter som presenterte seg ren i eBay-auksjoner. Jeg likte den vakre, blanke mynter. Jeg sørget for at myntene var veldig rent og hadde ingen synlige riper. Jeg tenkte, basert på PCGS online prisguide, at jeg hadde liksom 'slått Gold »med å finne nesten feilfri billige mynter på eBay. Min uvitenhet hadde meg anslå at jeg skulle til å doble eller firedoble min investering. Det var hyggelig å drømme om for en stund, men etter å kjøpe flere av disse myntene, og så til slutt å kjøpe en gradert mynt fra PCGS (for å hjelpe få en anelse om hva en bestemt karakter i en mynt så ut som) jeg skjønte noe var galt. Dette startet min forskning, og over tid begynte jeg å forstå at den vakre, uten riper mynter ble trolig renset og polert (sannsynligvis for smykker). Og i numismatiske verden rengjøring eller polering mynter er et stort nei-nei. Den innkrevet av mynten blir verdiløs, og alt du har igjen er utgangspunktet Gold innholdet av mynten. Nå Heldigvis for meg når jeg kjøpte myntene jeg betalte like over prisen på gull på den tiden. Og det var tilbake i 2002-2003 da Gold var $ 300 til $ 400 per unse. Jeg har siden solgt disse myntene med en fin 2 til 3 ganger profit
3
bydd på andre nivå gradert COINS -. . Jeg vet at denne artikkelen er om usorterte mynter, men du ser, får en mynt gradert av en andre tier gradering selskapet er akkurat ikke å få mynt gradert i det hele tatt (bortsett fra at du kaster bort penger ved å betale for det å være gradert). Den virkelige definisjonen av et gradert mynt bør være en mynt som er gradert av en av de fire karaktersetting tjenester: PCGS, NGC, ANACS eller ICG. Dersom en mynt er gradert av andre bør det vurderes usorterte, fordi ingen stoler karakteren.
* Min neste tabbe var å kjøpe gradert Gull mynter på eBay, men fra et andre nivå gradering selskapet. Jeg håpet å finne gode tilbud på gradert Gold mynter og de som var gode tilbudene var fra ikke PCGS /NGC /ANACS /ICG gradering selskaper. Jeg byr på ganske mange mynter som kom fra klassingene at ingen noen gang hørt om. Jeg til slutt tok disse myntene til en mynt show og hadde ANACS se på hva jeg hadde kjøpt. Jeg hadde mange mynter som ble renset, gradert for høyt eller uriktig fremstilling. Dette var en deprimerende oppvåkning for meg. Men i det minste hadde jeg den stadig økende prisen på gull for å holde investeringen i live. Jeg hadde også noe annet, jeg kjøpte noen segs gradert Gold mynter. Selv om de er en annen Tier gradering selskapet noen av sine mynter var faktisk gradert riktig og til og med konservativt. Selv om jeg hadde bra med segs, de er risikabelt og kunne like gjerne vært et tap.
4
bydd på usorterte Indian Head COINS -. Denne neste feil ble til da jeg trodde jeg kunne betale en premie (over prisen på Gold innhold) for det jeg oppfattet som høyst collectable $ 5 og $ 10 pre-1933 Indian Head Gold mynter. Jeg trodde jeg kunne se, ved bilder alene, som en mynt opp på auksjon var bedre enn hva det var å selge for. Min plan var å kjøpe mynter og sende dem til PCGS, ANACS eller NGC for å få gradert. Vel jeg fulgte med på min plan, brøt myntene ut av sine eiere og sendte dem av for gradering. Da jeg omsider fikk resultatene tilbake en annen boble av meg fikk spratt. Myntene som jeg trodde kunne ha vært i den lave MS60-tallet var faktisk XF serie mynter. Jeg gjorde en virkelig god jobb med å tape penger denne gangen
5
Konklusjon -. . Ikke gjør det jeg gjorde. Med mindre du bare kjøper Gold som en investering og kan komme i nærheten av Gold innholdet verdi. Men hvis du samler inn, hold deg til PCGS, NGC, ANACS og ICG gradert mynter. Minst er du får hva du betaler for det meste av tiden.

Tips og advarsler


 • Forfatteren er ikke en profesjonell mynthandler eller advokat for å kjøpe gull mynter. Forfatteren er bare formidler sin personlige erfaring med å kjøpe og selge Gold mynter. Meningene er nevnt i denne artikkelen er at av forfatteren og bør ikke være blindt akseptert. Gjør din egen forskning før du handler noen råd eller meninger som er nevnt i denne artikkelen.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å opprettholde en actionfigur samling
 • hvordan man kan kjøpe gamle tegneserier
 • der hvor å kjøpe et glass skjerm dome
 • hvordan å identifisere en thunderegg
 • hvordan du spot fake sølv eagle dollar
 • hvordan du får et nytt batteri for et leketøy Dodge Viper
 • hvordan finne baseball kort rekvisita
 • hvordan vet verdien av en baseball-kort
 • hvordan du holder sigarer i perfekt stand
 • hvordan du skal rense steiner
 •