hvordan å samle militære samleobjekter og antikviteter

hvordan å samle militære samleobjekter og antikviteterSamle Militaria kan være en svært givende hobby. Det er en viss spenning om å holde i hendene et sverd som så bruk i borgerkrigen, eller en grøft lettere fra første verdenskrig. Det er mange interessante militære objekter som kan gjøre at du føler i kontakt med romantikk og tapperheten til falne helter

Du trenger:.
Bøker om ditt område av innsamling, den samleobjekter tilgjengelig og løpende priser kan forvente
. .
bærbare å ta opp dine kjøp.
.


en.
Bestemme hva som skal samle inn. Innhenting Militaria er et populært samle område. Militaria er i utgangspunktet er innsamling av militære eller relaterte artikler. For amerikanerne er dette innsamling av gjenstander fra den amerikanske revolusjonen, borgerkrigen, Indian Wars, første verdenskrig, andre verdenskrig, Vietnam eller andre militære konflikter. Dette er ikke begrenset til militære elementer bare fra amerikanske militære styrker, men også de av våre allierte og fiender for disse konfliktene.
Elementer ikke bare begrenset til USA elementer, men inkluderer internasjonale militære elementer også. Noen vanlige gjenstander samlet inn: Våpen (arbeider og ikke-yrkesaktive), uniformer, emblemer, rank insignia, utstyr, hatter og hjelmer, soldat suvenirer, fotografier, bøker, propaganda, plakater, biler, flagg og bannere, noter, musikkinstrumenter ( Bugles og trommer), samt bøker og manualer.
Når det gjelder å samle det du samler inn, er opp til deg. Budsjettet vil påvirke noen av dine avgjørelser. De fleste av oss har råd til vanlig soldat elementer, men få har råd til å samle inn autentisk (og ganske sjeldne) Civil War konfødererte skytevåpen. Den hobby kan passe nesten ethvert budsjett. Kostnaden for Militaria kan variere fra noen få dollar for en patch eller merke, til hundrevis om ikke tusenvis av dollar for sjeldne brikker i god stand.
To.
Bestemme tilstand og verdier.
Det er mange guider, hefter og nettsider som gir dagens verdier av Militaria. De fleste Militaria bøker listen verdier for elementer med bilder, beskrivelser og tilstand koder. Vanligvis er disse elementene er i veldig god stand. Tilstand er alt på samleobjekter og antikviteter, er den generelle regelen om at jo bedre tilstanden på høyere verdi. Dette gjelder også sjeldenhet gjenstander, sjeldnere dyrere (men bare i god stand).
Når det gjelder verdsettelse antikviteter, studere hva som er tilgjengelig. Besøk pistol viser, Militaria viser, antikke forestillinger, loppemarkeder og antikvariater. Merk hva deres priser er på militære elementer. Merk hva som er tilgjengelig i ditt område. Sjekk online Militaria salg. Med tiden vil du begynne å legge merke til hva som er vanlig og hva som er sjeldne. Du vil begynne å forstå hva som er en god pris og hva som ikke.
En god tommelfingerregel er å kjøpe det du forelsket i, ikke hva bøkene sier er et røverkjøp. Hvis du kjøper noe du virkelig få til en tilkobling, og du føler at prisen er god på den tiden, kan du ikke gå galt. Hvis du finner en viktig del for samlingen din vurdere om du noensinne vil finne et annet eksempel for samlingen din før du passerer den opp. Men, aldri betale toppen dollar for en skadet eller dårlig eksempel på et vanlig element, det er mange flere elementer der ute enn du tror.
Tre.
Fakes og forfalskninger.
Dessverre er det mange forfalskninger og forfalskninger i enkelte Militaria samle områder. Civil War: alle konfødererte elementer (spenner, Bowie kniver, beltespenner og flagg), og Union beltespenner og flagg. Tidlig amerikansk luftfart emblemer. Nazi elementer: dolker, jernkors, emblemer, flagg, hjelmer, merker og dokumenter. Noen er solgt som original av antikvitetshandlere uten tanke på svindel. Men andre bevisst prøver å lure. Mange elementer er gyldige reproduksjoner solgt til samlere som sådan. Hvis et element er for nytt Looking for sin alder (ingen patina) eller for billig, bør det gi deg at du lurer på om det er ekte eller ikke. Ask. Så hvis de sier det er ekte, få en skriftlig garanti. Eller passerer den ved.
Du må også studere skikkelig oppmerking, materialer og produksjon av elementer. (For eksempel: original US Air Corps merker er generelt sterling sølv og merket "Sterling" og med en pin tilbake. ) Gamle elementer få en patina (aldring) som er svært vanskelig å imitere skikkelig. Gjøre lekser, vil det spare deg for penger og hjelpe deg å bygge en bedre samling. Spør andre samlere for tips, lese artikler på nettet, kjøper en samler's guide for innsamling Militaria, snakke med forhandlere.
fire.
anerkjente forhandlere. Et hederlig Militaria forhandler vil aldri, sa jeg aldri, bevisst selge en reproduksjon som original. De vil ta med deg ærlig og presentere artikler med så nøyaktig beskrivelse som mulig. De vil gi deg en pengene tilbake-garanti på elementer som de selger. De fleste gir deg tretti dager til å returnere varen, på virkelig dyre ting det kan være noen tidsbegrensning. De vanligvis er svært kunnskapsrik om historien til Militaria de selger. De kan også være en stor kilde til informasjon. Plus, vil de deg kunnskapsrik slik at du forstår hvorfor det artilleri sverd er virkelig verdt $ 800,00, og ikke $ 80 dollar. Bare vær klar over at de forventer å selge som sverd for hva den er verdt, ikke se etter rimelige priser.
Anerkjente forhandlere vil sikre reproduksjoner er merket som sådan. De vil handle i Militaria vil du sjelden ser i normal antikvitetsbutikker og viser. Se til dem for noen virkelig fantastiske gjenstander for salg.
Fem.
Holde oversikt. Jeg anbefaler at du holder en logg over alle dine Militaria kjøp. Lag et notat av elementet, der det ble kjøpt, eventuelle kjente historie og hva du betalte for den, legge til et digitalt bilde når det er mulig. Du kan la noen plass på siden for å legge til flere undersøkelser du finne ut på en vare. Det er også en fin måte å holde oversikt over verdien av samlingen din. Du vil bli overrasket over hvor raskt samlingen din vil vokse. Nyt deg selv.

Tips og advarsler


 • Forskning historie av elementene du samler.
 • Kunnskap er makt når det gjelder å kjøpe Militaria .
 • Deal med anerkjente forhandlere
 • Kjøp bare elementer i god stand. (Kjøp det beste du har råd).
 • Lær tilstand koder når forsker priser på objekter i kjøperens guider.
 • Lær beslutningstakere merker, knappen tegninger, militære markeringer.
 • Se opp for elementer som er for billig som er ment å være sjeldne!
 • Finn ut hva som blir forfalsket!
 • Ikke kjøp fra private auksjoner på nettet, har du ingen anelse hvis du er virkelig byr mot en person eller eier. (EBay og andre offentlige auksjoner er forskjellige)
 • Spørsmål dyrt nazistiske elementer og konfødererte elementer som original mindre godt dokumentert og gitt en skriftlig garanti fra selgeren, pengene tilbake-garanti. (EBay kjemper svindel, men det er fortsatt mange av disse på eBay. )
 • Andre artikkelen

 • hva som gjør noe en antikk?
 • hvordan å lage en sniper rifle dart gun
 • hvordan å prute jakte effektivt
 • 标题
 • hva som kan sendes media mail?
 • hvordan å samle Willow Tree engler
 • hvordan man kan kjøpe vintage ferie og hilsen postkort
 • hvordan å identifisere ekte lladro
 • hvordan å male en bil med akryl emalje
 • om antikke sofaer
 •