hvordan å få mest mulig ut av verft salg sesongen

hvordan å få mest mulig ut av verft salg sesongenJeg er mer av en shopper enn en selger, og jeg elsker å gå til Yard Sales. Jeg er alltid på utkikk etter en god handel og vi har det synes, kom hjem med nesten alle ting i huset vårt fra et verft salg. Vi har selv vært å bygge et tillegg på huset vårt og mye av byggemateriale vi bruker . . . Kom fra verftet salg

Du trenger:.
Referanse bøker
Pris guider.
bærbare.
rimelig budsjett.


en.
Først tempoet selv. Du ønsker ikke å hente hjem "junk" du ikke trenger. Jeg har aldri egentlig har en stor plan så langt som "hva" jeg leter etter, men jeg har et budsjett i tankene, og jeg holder meg til det. Hvis jeg er ute etter en bestemt artikkel, kan jeg sjekke ut avisannonse onsdag kveld, for å se om noen selger at . . . bestemt element eller elementer liker det.
to.
jeg også notat fra denne annonsen hvis de er notering mange barn eks. Siden mine barn er voksne, kan jeg unngå at salg selv, er jeg sikker på at de vil ha andre ting også. Eller, hvis de har byggematerialer, og du ikke legger et tillegg til hjemmet ditt, kan du velge å gå glipp av at salg. Hvis det er i det samme nabolaget som en annen salg jeg er på vei også, vil jeg nok ta en titt. Det er ikke en jeg ville gå unna meg for.
Tre.
Onsdag kveld begynner jeg å trekke min plan sammen ved å gå gjennom den lokale aviser på jakt etter salget som er på min "rimelig" avstand å reise. Min favoritt tid til verft salg er fredag morgen, så jeg sirkel der salget er åpne den dagen. Jeg har kjørt flere miles ut av min måte å finne et verft salg som kun er åpen på lørdag.
fire.
Neste, understreker jeg noen produkter som jeg er spesielt interessert i. Det kan være salget jeg går til først. Det er ikke som i en butikk hvor de kommer til å fylle opp hyllen.
Fem.
Hvis jeg ikke kommer til et salg for et bestemt element, liker jeg å gå til salget som er nærmest meg, så jeg kan komme dit tidligere. Jeg jobber meg frem fra nærmest lengst bort. Jeg prøver å ta hensyn til hvilke salget er i samme området, så jeg kan gå til flere samtidig. Ofte små byer eller bydeler vil ha en dag når de annonsere et salg som hele byen deltar i. De er store og spare mye gass.
6.
Når du kommer til et salg, se deg rundt på tegnene de har ut. Mange driftige verft salg kjøpmenn bare henge et skilt ute på veien eller i et kryss, ved siden av skiltet fra naboen med de dyre avisannonse. De får det beste for folk som kommer ut til salg, uten ekstra kostnader for oppføring i papir selv. Bruk noen minutter til å se rundt på gaten for andre plakater.

Tips og advarsler


 • Yard Sales er mye moro.
 • Hvis du går til for mange, kan du alltid vert for ditt eget!
 • ha en Yard Sale, er mye vanskeligere enn å gå til en!
 • Unngå leter etter et bestemt element. Vi lette og lette etter en svømmetur dress for vår datter og endte opp med å tilbringe $ 25 på andre ting. Vi hadde fortsatt å gå kjøpe en svømmetur dress.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å samle antikke mesh vesker
 • hvordan å øke kraften i en Beeman pellet pistol
 • hvordan å demontere og montere en M14 service rifle
 • hvordan å samle beatles memorabilia
 • om presset glass
 • hvordan å samle baseball caps
 • der hvor å kjøpe et glass skjerm dome
 • hvordan å kjøpe regnskog kafé plater
 • hvor å sjekk keramikk for skader når du ser den for salg
 • hvordan å samle vintage disney leker
 •