hvordan å bygge en lys taktisk rifle

hvordan å bygge en lys taktisk rifleLight Tactical Rifles (LTR) er spesielle politi og sikkerhetsstyrker rifler som fyller "gapet" mellom en karabin kaliber plattform (dvs. 5,56 mm/223) og et større stykke tung sniper rifle. De kan være laget av en rekke modeller som passer dine behov for kaliber, budsjett og tasking. Disse vurderingene vil avgjøre hvilke optikk, modell og tilbehør du vil være på jakt etter for å fullføre våpenet. Et lys taktisk rifle kan være satt sammen av en grunnleggende plattform fra under $ 500 til et svært komplekst system som koster nesten fem ganger så mye.

Du trenger:
Composite stk lys rifle, ideelt sett i 243-280 kaliber serien
. Lette, men pålitelig optikk.
Rifle slynge.


en.
Den mest økonomiske lyset taktiske rifler er ganske enkelt konverteres middels kaliber lettversjon jakt rifler med de mest populære typene være Winchester modell 70, 77 Ruger , Savage 110 eller 700 Remington. Disse kan fås med kompositt aksjer for så lite som $ 350 til $ 500. Alternativt overskudd militære rifler som 6,5 mm Mausers og 303 Enfields fylles med en lett kompositt aksje gjøre en god LTR byggekloss. Kvalitet, kan økonomiske optikk legges for mindre enn $ 200 bringe ditt prosjekt til under $ 700. Flere spesialbygde modeller med bedre aksjer, riflet fat og bedre optikk kan lett øke kostnadene.
To.
Velg kaliber som best passer dine behov. Den kaliber av taktiske rifle bør være en grunnleggende byggesteinen i designen. Per definisjon, ville lyset taktiske rifle være mer av en mid-rifle-kaliber våpen (dvs. mellom 5,56 og 7,62 mm/223 x 51 NATO/308 Winchester). Dette gjør rettet skudd ut til 300-til 500-meters rekkevidde. Den 6,8 mm Remington SPC (eller 6,8 x 43 mm) og 6,5 mm Grendel har vært alternativt kalt den perfekte mid-kaliber i dette spekteret. De vanligvis leverer 40% til 50% mer energi enn 5. 56 med mindre følt rekyl og over gjennomtrengning enn full-størrelse 7,62. En annen god sett med lettest tilgjengelig runder i denne forestillingen blokken er 0. 243 Winchester og 0. 270 Remington som, hvis det anses, åpner opp flere kommersielle motiver.
Tre.
Hold lager og fat utvalg lette og korte. Det forteller punktet i LTR konseptet er å ha en hendig rifle. Heavy stk, bull-barreled våpen med bipods, snute pauser og 20-power glass optikk kan raskt øke din rifle vekt som for et par bowlingkuler. Med en LTR, husk at "mindre er mer. " Flere produserer produserer lager rifler i en "light" eller "fjell" betegnelse med 20-til 24-tommers fat og en vekt på så lite som syv pounds. Med tillegg av godt matchet optikk og en lys slynge, er det ikke uvanlig å produsere en godt avrundet LTR som tips vekten på 10 pounds.
fire.
Fullfør rifle med en matchet optikk valg. God kvalitet refleks scope av Trijicon og Aimpoint montert på en enkel vever base kan brukes for tett-i taktiske hendelser (opp til 100 meter) med relative presisjon av en trent skytter. Når du vurderer å skyte til 500 meter, bør du ha en optikk system med et minimum av 4x forstørrelse og et 40 mm objektiv er nødvendig. Leupold og Nikon selger flere klare scopes i dette spekteret både merket for taktisk bruk og jakt bruke fra $ 300 til 500 dollar.

Tips og advarsler


 • Husk å sjekke føderale, statlige og lokale lover før du modifiserer skytevåpen å være i samsvar.
 • Andre artikkelen

 • beste måten å bevare bøker
 • hvordan å delta på new york Comic Con
 • gass airsoft rifle guide
 • hvordan å samle mel sekk quilter
 • fakta på sport-kort
 • hvordan man kan organisere en platesamling
 • hvordan man kan kjøpe musikalske karuseller
 • hvordan å vise en vintage leketøy samling
 • hvordan å samle tegneserier for moro skyld
 • hvordan å samle kennedy en halv dollar
 •