hvordan å samle Todd McFarlane actionfigurer

hvordan å samle Todd McFarlane actionfigurerTegneserieskaper, kjenner forfatter og baseball fan Todd McFarlane litt noe om innsamling. Han en gang kjøpte en rekordhøy home run baseball og deretter handlet det til Major League Baseball i bytte for en sjanse til å treffe en ball i hver av de store league ballparks-den ultimate formen for innsamling. Ikke overraskende tall handlingen formet av McFarlane og distribuert av hans leketøy selskapet har et stort collectible element. Avid samlere vet at en tast for å få de beste actionfigurer er å ha en god kilde. Den andre nøkkelen er å være sta
en.
Bli med i Spawn fan club. Som den første av McFarlane's linjer, det Spawn actionfigurer er flaggskipet av McFarlane Toys og medlemmer av fanklubben har tilgang til medlemmer bare leker og få spesiell forhåndsvisninger av andre leketøy linjer.
To.

Les opp på bransjen. "ToyFare" og andre blader om å samle leker vil fortelle deg det release datoer for nye sett, og de forhåndsvisning spesielle utgaver av leker. Toy magasiner kan også ledetråd deg i å spesielle utgivelser tilsluttet konvensjoner og andre spesielle arrangementer.
Tre.
Pre-order fra din favoritt forhandleren. Når du vet at et spesielt sett er i ferd med å bli distribuert, snakk med din lokale leketøysbutikk eieren og undersøke muligheten for å kjøpe lekene før de ankommer. Ved å forhåndsbestille kan du garantere at du får din handling finner ut av det første tilfellet butikken blir.
Fire.
Bli venner med lederne av de lokale lekebutikker. Kjenne dem ved navn og sørge for at de vet nøyaktig hva du er interessert i. Siden lederens jobb er å øke salget i butikken hans, vil han trolig for leker spesielt for deg hvis du utvikler et godt forhold og kjøpe det ofte.

fem.
Sjekk nettbutikker og eBay. Vanligvis bør dette være en siste utvei for en flyktig actionfigur at du ikke kunne skaffe på andre måter. Dette betyr ofte å betale premium pris og kan omfatte bekymringer om kvaliteten på collectible du mottar.
6.
Skuring ukonvensjonelle steder som bærer actionfigurer. Kaybee Leker og mange elektronikk butikker bære action figurer, spesielt noen av McFarlane er mer voksen-orienterte themed linjer som "Tortured Souls", og noen av de "Movie Maniacs. " Husk å sjekke disse butikkene i løpet klaring salg og på etter jul salget når de skal tømme lageret for nye varer. Ofte er bare tallet for å avslutte samlingen liggende rundt å samle støv og kan kjøpes for godt under emisjonskursen.

Tips og advarsler


 • Som mange andre samleobjekter, actionfigurer miste mye av sin verdi når fjernet fra emballasjen. Hvis du ikke har noen hensikt å selge dem, men kan McFarlane actionfigurer lage morsomme og interessante skjermer. Tidligere samlinger omfatter flere utgaver av Spawn, KISS lisensiert tall for de fleste KISS album, Movie Maniacs og torturerte sjeler.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en fallgruve felle for å samle bugs
 • hvordan å selge pogs
 • hvordan vet verdien av en baseball-kort
 • hvordan du fullfører et tegneseriehefte samling
 • hvordan starte en samling
 • hvordan forskning tegneserier
 • hvor å investere i baseball kort
 • hvordan å samle Coca-cola memorabilia
 • hvordan å delta på et lokalt pistol show
 • hvordan å samle phonographs
 •