hvor å investere i baseball kort

hvor å investere i baseball kortKunnskapsrike amatører vet at du trenger spesialisert kunnskap å investere i baseball kort og oppnå fortjeneste. For å bli en vellykket baseball kort investor, må du vite hvilke kort har prøvd-og-sann verdi, holde seg oppdatert på trender i markedet, og regner med hvilke kort som er klar til å stige i verdi. Les videre for å lære hvordan å investere i baseball kortene

Du trenger:.
Capital
Baseball kort prisguide.

Forstå det grunnleggende av Baseball Card Collecting


en.
Head til din lokale sports minner eller hobby butikk og få en opp -to-date, omfattende baseball kort prisguide. Bruk litt tid på det å lære om de forskjellige utgiverne av baseball-kort. Du vil også svært raskt få en følelse av hvor kortene har en betydelig verdi.
To.
Spør noen i vite om du har vanskeligheter med å forstå konseptene bak baseball kortet karakterskala. Selv om det er noe variasjon på de nøyaktige ordene som brukes for å beskrive tilstanden av baseball-kort, de vanligvis løpe som dette: mynte, nær-mint, god, meget god, god, rettferdig og fattige. Vanligvis vil en baseball kort guide publisere verdier for kort i mint tilstand.
tre.
Husk at kortene som er i en tilstand dårligere til å prege er verdsatt til en prosentandel av mint-condition pris. Generelt, disse prosenter fra 10 til 25 prosent av mint verdi for et kort i rettferdig eller dårlig forfatning til 90 prosent av mynte verdi for et kort i nær-mint tilstand. Som en generell regel bør du investere i kortene som er i best mulig stand, som slo opp kortene er verdt langt mindre og har en tendens til å være mye vanskeligere å selge.

Invest i Baseball Cards


en.
Bruk litt tid å se på markedet før du investerer. Det er månedlige, kvartalsvise og halvårlige guider tilgjengelig som sporer baseball kort som stiger og faller i verdi. Hold deg på toppen av disse trendene.
To.
Søk etter kupp på verdifulle baseball-kort ved å holde nøye øye på Internett-auksjoner. På auksjon nettsteder, er det mulig å snag verdifulle kort i utmerket stand for en prosentandel av deres faktiske verdi. Få gode nok på jakt ned disse gode kjøp, og du vil finne deg selv i en utmerket posisjon for å oppnå fortjeneste ved videresalg av kortene for deres markedsverdi.
tre.
Gjør din første investeringer i kortene med iboende verdi. The Rookie kort av legendariske Hall of Famers, eldre kort i uvanlig god stand og sjeldne kort hold deres verdi bedre enn de fleste andre.
Fire.
Flytt inn i mer komplekse og spekulative investeringer som du får opplevelse. Over tid vil du også bygge opp et nettverk av venner som deler din interesse for baseball kort investere. Du kan dele pekere og tips med hverandre.
Fem.
Vær tålmodig når du selger kort. Hvis du har det travelt, er du nesten sikker på å få en lavere pris enn du ville gjort hvis du tok din tid og ventet på det beste tilbudet.

Tips og advarsler


 • Når en hot ung spiller serieopptak på baseball scenen, lagre så mange kopier av hans rookie kort som du kan få hendene på. Selv om du kanskje ikke alltid treffer en home run i form av økt kort verdi, kan du vanligvis få en spillers rookie kort for svært lite penger tidlig i sin karriere.
 • sports-kort memorabilia markedet er underlagt lang slumps . Under slike tider, kort av beskjeden til middels høye priser har en tendens til å falle i verdi. Vanligvis, det eneste baseball kortene som er immune fra disse slumps er de som er de eldste, mest sjeldne og mest verdifulle.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å finne spesifikke tegneserier
 • woody dukken instruksjoner
 • hvordan man skal vurdere depresjon-era glass
 • hvordan å identifisere en ekte tiffany lampe
 • Slik starter en antikk klokke samling
 • hva er ordene og setningene er programmert i Furby min?
 • hvordan å samle Tonka kjøretøy
 • hvordan du rengjør keramikk samleobjekter
 • hvordan å samle vintage Fisher Price leketøy
 • hvordan å lage en enkel gummi band pistol
 •