hvordan bygge et tema sports-kort samling

hvordan bygge et tema sports-kort samlingSports-kortet samle er en av de mest populære tidsfordriv for sports entusiaster, men det blir ofte overveldende dyrt hvis du ikke fokusere samle vaner. Opprette en tema samling er en måte å unngå det koste. Her er hvordan du gjør det

Du trenger:. .
Noen til å stå for det su-su
pålitelig og troverdig co-arbeidere.

Hvordan velge Theme


en.
Før du kan begynne å fokusere på innsamling vaner, må du finne tema som passer deg. Start med å vurdere hvis du er bare en idrett fan, eller har du som en sport i særdeleshet?
To.
Når du bestemmer idrett du ønsker å samle inn, vil du da ønsker å spørre deg selv om du vil samle inn en viss team, spiller eller komplett sett med sports-kort i et gitt sett. Noen mennesker samler alumni av en bestemt høyskole, eller til en bestemt videregående skole. Uansett passer din fancy vil gjøre det bra.
Tre.
Et annet tema sports-kort samling Ideen er å samle bare enkelte posisjoner. For eksempel kan du samle bare kortene på mugger i baseball eller quarterbacks i fotball.
fire.
En av de mest populære typene tema sports-kort samlinger er å samle bare det første kortet i en gitt spiller. Dette kalles rookie kort innsamling, og er populær som disse kortene har en tendens til å holde og få verdi. Hvis du ønsker å investere, er dette veien å gå.

Hvordan Få Kort


en.
Nå som du har fokusert samlingen din til et tema , vil du ønsker å starte ved å gå gjennom din nåværende samlingen og trekke ut alle kortene som passer ditt tema og sette dem inn i noen form for orden. Jo mer organiserte samlingen din er, jo bedre vil du like det.
To.
Når samlingen er trukket ut og organisert, vil du ønsker å gå gjennom resten av samlingen og trekke ut eventuelle verdifulle kort som du kan bruke til å handle for flere kort til å passe ditt tema. Du kan gjøre dette ved å bli en samle gruppe, eller på din lokale hobby butikken. Også sports-kort show og loppemarkeder er gode kilder til handelspartnerne.
Tre.
Nå vil ønske å finne en måte å dokumentere kortene dine slik at du vet hva du har, eller kan finne ut på et øyeblikk. Ingenting er mer frustrerende enn å være usikker på om du trenger et kort for å komplettere samlingen og ikke å kunne finne ut raskt.
Fire.
Slutt, nyte tema sports-kort samling. Ta deg tid til å lese statistikk og bakgrunnsinformasjon om de forskjellige utøverne. Du vil bli overrasket over interessant informasjon på ryggen av disse papp skatter.

Andre artikkelen

 • hvordan å identifisere havet glass
 • hvordan å selge en glock
 • hvordan å kjøpe pepsi samleobjekter
 • Slik starter et mineral samling
 • hvordan å lage en tegneserie
 • hvordan å selge antikk sølv
 • hvordan du kjøper science fiction samleobjekter
 • hvordan å identifisere meter i poesi
 • Slik starter en knapp samling
 • hvordan du oppretter en dopero kite
 •