hvordan å samle miniatyr lamper

hvordan å samle miniatyr lamperMiniatyr lamper er populære samlerobjekter. Olje og parafin lamper fra viktoriansk tid er spesielt ettertraktet. Referert til som "miniatyr" fordi de er så små, kan de ikke gi tilstrekkelig lys for lesing, de kan variere i størrelse fra noen få inches til om lag 12 inches. Med valg fra den delikate og utsmykkede, til en ren og utilitaristisk, kan du sette sammen en variert samling
en.
Forskning i miniatyr lampen markedet og historie. To bøker å sjekke ut er "Miniature Lamper II" av Ruth E. Smith og "Miniature Lamps Pricing Guide" av Marjorie Hulsebus. "De Fascinerende Little Lamper" av John Solverson gir mer utdypende informasjon om innsamling lamper. Boken er utsolgt, men du kan kanskje sjekke det på ditt lokale bibliotek, eller kjøpe hvis fra en brukt bok butikk eller på nettet.
To.
Se miniatyr lampen bøker ofte. Disse guidene vil hjelpe deg å gjenkjenne collectible miniatyr lamper. Svært få lamper kalt miniatyr er faktisk mindre reproduksjoner av full størrelse lamper. For noen samlere, er miniatyr etiketten basert på brenneren størrelse; andre samlere foretrekker å bruke høyde, vanligvis ikke høyere enn 10 inches
3
Bli et samleobjekt klubb og melde deg på. . noen av tjenestene de tilbyr, for eksempel en nettbasert diskusjon gruppe eller nyhetsbrev. Du får verdifull informasjon, råd og ressurser for å bygge opp samlingen din. Den Nattlys Club hjemmeside (se lenke i Resources) er must for miniatyr oljelampe entusiaster. Det tilbyr et nyhetsbrev og oppdateringer medlemmer på konvensjoner og andre utbygginger i markedet.
fire.
Se etter miniatyr lamper i antikvitetsbutikker, eiendom salg, garasje salg og sparsommelighet butikker. Delta på antikke belysning messer. Sjekk ut generell belysning messer også, noen ganger antikvitetshandlere delta på disse. Fortell din familie og venner om samlingen din og be dem være på utkikk etter lamper å legge til i samlingen din.
Fem.
Bestem hvordan du kan vise dine samlinger. Avhengig av plassen du har tilgjengelig og størrelsen på samlingen din, må du kanskje lagre noen av dine brikker. Dette hjelper fordi du kan vise dine favoritt biter og kutte ned på støvtørking.
6.
Bruk en myk, lofri klut og destillert vann til rengjøring av lampene fordi kjemiske stoffer og harde rensemidler kan skade lamper og minske verdien.
7.
lagre dine mest verdifulle og rate stykker på et trygt sted og vurdere opprettholde din samling hvis det er av betydelig verdi.

Andre artikkelen

 • hvordan du rengjør skjell
 • hvordan å handle sports-kort
 • hvordan å samle meksikansk kunst
 • hvordan bli et postkort collector’s gruppe
 • hvordan å undersøke en sports-kort
 • 标题
 • hvordan å samle melk glass
 • Slik starter du en pin samling
 • hvordan å score autografer
 • hvordan man skal forstå meter i poesi
 •