typer nerf blasters

typer nerf blastersNerf er en linje med leker laget ut av trygge skum som begrenser muligheten for personskade eller skade på lekene. Nerf blasters, designet og solgt av Hasbro Toys, er en serie med leketøy våpen som skyter Nerf skum prosjektiler som dart og baller. De kan brukes til mange forskjellige spill som kode eller målet praksis. I dag er de brukt like mye av barn som de er voksne. Det er enda organisert Nerf Blaster konkurranser og mesterskap rundt om i landet for alle aldersgrupper. Linjen av Nerf Blasters fortsetter å vokse for hvert år.

Dart Tag Blasters

Nerf Dart Tag Blasters brukes for å spille gruppen spill med tag eller for enkelte spill som målet praksis. Disse blasters skyte en lang dartlike prosjektil laget av Nerf materiale.Det finnes flere forskjellige typer Tag Blasters: The Crossfire Blaster er en liten pistol som gun som er kompakt og lett å bære. Den Furyfire er en pumpe-action blaster som holder opp til 10 piler. Det var den offisielle Nerf blaster i 2009 Nerf Dart Tag World Championships. I mellomtiden er Hyperfire en rask skyting leketøy som holder opp til 10 piler i en runde, magasin-stil holderen.

N-Strike

Den N-Strike linje av Nerf Blasters har flere forskjellige stiler av våpen med varierende funksjoner og design. Den Deploy CS-6 har seks piler, men er kompatibel med et eget 35-runde klipp. Den har to forskjellige moduser: blaster modus og lommelykt modus.The Firefly REV-8 er en åtte-runde dart-holding blaster som skyter glow-in-the-dark dart som er opplyst av en rask glimt av lys når det trekkes i avtrekkeren.The Longshot CS-6 er en eksepsjonell lang blaster som kommer med to seks-runde klipp, en satsing syn og dobbelmast stå. Det er utformet for langtrekkende skyting. Maverick er en pistol-stil blaster som er kraftig nok til å slå mål på opptil 30 meter unna. Det er også kompatibelt med lysstrålen sikte syn.

Ball Blasters

Den Nerf Ball Blasters er våpen som skyter Nerf skum baller i stedet for dart. Disse blasters kan også brukes til spill i koden eller mange andre stiler av spill for grupper eller enkeltpersoner.The Atom Blaster er et holdbart single-shot blaster. Du må laste inn en ny ball inn blasteren etter hvert skudd ved å skyve inn i snuten eller enkle å trykke på pistolen over en ball på en hard overflate. Den Reactor Blaster er en lang, to-hånds blaster som har fire baller og kan oppgraderes til seks. Den har en rekkevidde på 20 meter og en gjennomsiktig tube, så du vil alltid vite når det tid å laste.Den Buzzsaw Blaster gjør en sawlike lyd hver gang du trekke tilbake den nikke armen for å laste inn en ny ball. Mens det er ikke et skjult våpen på noen måte, er det en nøyaktig pistol og kan gjøre for en strategisk distraksjon under lagspill.

Andre artikkelen

 • Slavia pellet rifler informasjon
 • hvordan å lage en hjemmelaget airsoft pistol
 • hvordan å bygge en marshmallow pistol ... starte en marshmallow krig for mindre enn 10 dollar
 • hvordan du oppgraderer en nerf pistol hjemme
 • tegneserier som viser noen skyte en pistol
 • hvordan å lage en papir pistol enkelt
 • thomas tanken vanntårnet steam sett instruksjoner
 • hvordan gjøre nerf pistolen bedre
 • hvor å fastsette en fastkjørt airsoft pistol
 • hvordan å skanne et dikt for meter
 •