hvordan man kan kjøpe sjeldne bergarter

hvordan man kan kjøpe sjeldne bergarterSjeldne bergarter er en virkelig spennende funn! Ofte disse klippene er innhentet på avsidesliggende steder og krever følsomme håndtering for å sikre integriteten av mineraler. Hvis du ønsker å kjøpe et sjeldent rock, gjør din forskning og deretter få hjelp av rock eksperter som geologene å hjelpe deg å tyde hvilke bergarter som er mest egnet for salg


 

Du trenger:.
Tilgang til en lisensiert Gemologist, geolog eller andre naturlige historie ekspert.
Penger til å kjøpe steiner og betaler din ekspert team for sine tjenester.
 

Finn Sjeldne Rocks


en.
Bruk en elektronisk rock eller mineral forhandler. MinVision er ett slikt nettsted der ulike sjeldne bergarter er for salg på en rekke kurs poeng (se Ressurser under).
To.
Gå på en sjelden rock søk. Hvis du liker å reise, finne sjeldne bergarter på egen hånd kan passe for deg siden steder som eksterne som Afrika, regnskogen og selv Arktis inneholder noen av de mest verdifulle steinene.
Tre.
Kjøp sjeldne bergarter gjennom en gemstone forhandler. Forhandlere ofte har omfattende kunnskap og midler for innsamling og sikring sjeldne eksemplarer.
fire.
Besøk en gemstone eller mineral butikk. Du kan se utvalget førstehånds og selv ta din egen ekspert med deg.
Fem.
Deal med miner og andre funnsteder. Steder som steinbrudd er ofte hotbeds for å finne sjeldne bergarter, som utgraving blir hjulpet av kraftig utstyr i stand til å nå langt under jordens overflate.
6.
Vurder bytte. Noen ganger kan du kjøre inn samlere gjennom forhandlere eller på Internett som kan foretrekke å utveksle sjeldne bergarter med deg i stedet sette i gang en enkelt transaksjon.
 

Bestem Autentisitet for sjeldne Rocks


en.
Besøk en klarert Gemologist. Med en sterk bakgrunn i rock kunnskap, kan trenes gemologists raskt skille falske fra det ekte.
To.
Bring prøven til din lokale museum for geologi og naturhistorie. Forskere det kan kanskje hjelpe deg finne ut om du har den ekte varen i din besittelse.
Tre.
Study bergarter inkludert sjeldne og vanlige. Ved å vite mer om emnet, er du mindre sannsynlig til å ende opp med en falsk.
fire.
Bli kjent med rock kjemiske sammensetning og fysiske egenskaper. På den måten kan du kjøre dine egne tester for å se om det går som the real thing.
Fem.
Bruk rock tabeller eller rock tastene. Disse systematiske spørreskjemaer hjelper deg å undersøke dypere og identifisere sjeldne bergarter ved hjelp av løse opp tester og eksamen.
 

Tips og advarsler


 

 • Pass på å sjekke legitimasjon av alle eksperter eller forhandlere du arbeider med. Se etter noen som har referanser og erfaring i å arbeide med sjeldne bergarter.

Andre artikkelen

 • hvordan å skyte en bb pistol rifle
 • hvordan du kan lage dine egne våren airsoft rifle
 • hvordan starte en jazz cd samling
 • hvordan du bruker tetrameterets poesi
 • hvordan du endrer en fjær airsoft sniper rifle
 • hvordan å lage en enkel gummi band pistol
 • hvordan å kjøpe mynter
 • hvordan å skrive poesi med stavelser meter
 • hvordan å skrive i jambisk tetrameterets
 • hvordan du endrer en rød rytter bb pistol
 •