uvanlige star wars gaver

uvanlige star wars gaverDe fleste hardcore "Star Wars" fans er stolte av å kalle seg geeks, og geeks er en unik gruppe av individer. Så, når du skal kjøpe din egen "Star Wars" fan, har du å være kreativ og tenke ut av boksen. Du kan finne mange unike "Star Wars" gaver som ville gjøre noen geek lykkelig.

Mimobots Designer USB Flash Drives

Disse elegante små enhetene kommer i en rekke størrelser fra 2 GB til 8 GB og ligner en rekke tegn, inkludert Darth Maul, Darth Vader og Captain Rex --- sikre at mottakeren blir fornøyd uansett hvilken generasjon av "Star Wars" han elsker. Disse flash-stasjoner tillater brukere å ha noe stilig å lagre sine data på. I 2010, stasjonene varierer i pris fra $ 24,99 til $ 49,99, men de er verdt den ekstra prisen fordi de ser bra sitter på en "Star Wars" fan pult.

R2-D2 vann flaske

Dette skulpturelle vannet flasken har den berømte Astromech R2-D2 (spilt av Kenny Baker i "Star Wars"-filmene) og sitter på 12 oz. av væske. Importert fra Japan, måler denne flasken like under 5 inches bred og 8 inches høy og kommer med en bærerem inkludert. Dette er en ideell "Star Wars" gave for barn å ta til skolen eller nerdete kontor arbeider for å ta med lunsj sin.

Tauntaun sovepose

Denne 100-prosent polyester soveposen ligner en Tauntaun, en av de arter av reptomammals native til Hoth, isen planeten at opprøret kalt hjem etter ødeleggelsen av det første Death Star. "Star Wars"-fans vil huske at Han Solo kutte ett av disse dyrene åpne og stappet den døende Luke Skywalker innsiden for å holde ham varm til hjelpen kunne komme. Denne sovepose gjenskaper den klassiske scenen fra filmene, og inneholder også en lyssabel glidelås trekk. Soveposen måler 33 inches med 67 inches.

Darth Vader Brødrister

Denne elegante, svarte brødristeren har en stilisert "Star Wars"-grafikk på siden. Dette er imidlertid ikke bare en brødrister. Det brenner et stilisert bilde av fryktet Sith Lord Darth Vaders hjelm i brødet som det toasts det. I tillegg til flere mørke innstillinger, kan brødristeren bli programmert til å forvarme elementer eller gjenkjenne når frysevarer

Lightsaber spisepinner

Disse spisepinnene består av klare farget plast og lyser opp når de brukes. Endene av spisepinnene ser ut som hjaltet av ulike lightsabers sett i "Star Wars"-filmene. Disse bestikk legge til en unik stil til ethvert måltid og kommer i sett på to (Darth Vader /Yoda eller Yoda /Luke. )

Talking Yoda USB resepsjon Protector

Denne enheten ligner Jedi Master Yoda og kan kobles til PCen USB-stasjonen. Den bevegelsessensorer oppdager når noen eller noe forbi, forårsaker Yoda's lightsaber å fyre opp. The desk protector ytrer seks setninger i Jedi Master unikt quirky tale mønster. Enheten står omtrent 6 inches høy og koste rundt $ 28 i 2010.

Golf Club Covers

"Star Wars" fans er generelt ikke kjent for å være golf fanatikere, men hvis du leter etter en uvanlig "Star Wars "gave for viften som ikke liker å treffe koblingene, dekker disse golfklubb er den perfekte passform. Designet til å se ut som enten Chewbacca (Han Solo's Wookie venn) eller Darth Vader (mørke herre of the Sith og Luke Skywalker fraseparerte far) disse dekslene passer alle standard-størrelse driver, og du kan kjøpe dem på nettet for rundt $ 25 i 2010.

Astromech Shampoo Flasker

Disse flaskene er utformet for å ligne de ulike Astromech droider sett i "Star Wars"-filmene, inkludert R2-A6 (grønn), R2-Q5 (svart), R4-P17 (hvit med rød) og R2-R9 (rød med hvit og sølv). Disse flaskene holder 6 oz. av væske og har en pumpe toppen. Designet for bruk med sjampo, kan de også brukes til håndsåpe og kroppsvask. Hver flaske består av PVC-plast og står omtrent 6 inches høy.

Andre artikkelen

 • om vintage bordlamper
 • hvordan å samle USA
 • Slik tone sølvmynter
 • hvordan finne Lake Erie havet glass
 • hvordan å identifisere gamle og uvanlige smykker
 • definisjon av kjennetegn
 • hvordan å identifisere borgerkrig bajonettene
 • hvordan gjøre artist kort
 • hvordan finne ut verdien av gamle leker
 • ideer for å dekorere med glass kompott candy retter
 •