topp karakter våpenskap

topp karakter våpenskapEn høy kvalitet våpenskap er en nødvendighet for alle skytevåpen entusiast. Ikke bare holder det din samling ut av gale hender, men det kan også beskytte dem mot brann og flomskader. Noen viktige ting å vurdere når shopping for et våpenskap inkluderer størrelsen på samlingen og mulige fremtidige kjøp, beløpet du er villig til å betale for din investering, hvor stor eller liten en trygg du kan passe i ditt hjem, og hva du ønsker å beskytte dine våpen fra. Her er noen av de topp-karakter våpenskap på markedet i dag.

Liberty Safes Lincoln-serien

Liberty Safes Lincoln-serien er en av de beste skytevåpen beskyttelsen opsjoner og har blitt oppført som nordamerikanske Hunter Magazine beste valget for organisering, kvalitet og design. The Lincoln Sikker nettsted hevder at det er nr. 1 selger trygt i Amerika.

Det er mye å bli imponert om når det kommer til Lincoln Series. Med en BTU rating på 95 000, dette trygt kan beskytte innholdet i 90 minutter i 1200-til 1400-graders temperatur. Den trygge kommer med en dør panel som gjør lagring av verdisaker lett, en smykker skuff og innvendig belysning. Ikke bare er dine våpen og andre verdisaker sikre mot brann, men det ville være vanskelig for en tyv å trenge gjennom Lincoln Series "tykke vegger. Den kulelager hard plate eksteriøret er solid nok til å knipse borekroner.

Denne safe er tilgjengelig i tre størrelser: 25, 35, og 50. Model 25 tiltak 25,7 kubikkfot, har 24 våpen og begynner på $ 2039 fra Lincoln Safe nettsiden. Model 35 måler 34. 7 kubikkfot, har 35 kanoner og koster rundt $ 2539. Model 50 tiltak 48,5 kubikkfot, har 41 våpen, og er priset rundt $ 3009.

For mer informasjon om Liberty Safe's Lincoln Series, sjekk ut deres hjemmeside: http://www. libertysafe. com/safe_lincoln. php

Cannon Trygg's Cannon-serien

Cannon Safes Cannon Series er et annet godt alternativ. Det har blitt uavhengig bekreftet å være i stand til å tåle 1200 grader C temperatur i 60 minutter. Den solide, doble stål kompositt døra er 1. 5 inches tykke. En valgfri dør panel pistol kit er tilgjengelig for enkel oppbevaring av håndvåpen samlingen, og en elektrisk dehumidifier beskytter dine våpen mot rust.

Innsiden av safe er heltapetsert, og hyllene er justerbare for tilpassing. LED belysning aktiveres når den sikre dør åpnes og slås av når stengt. Det er to 110 stikkontakter inne i trygg for en kraftforsyning. En ting som gjør Cannon serien virkelig skiller seg ut fra sine konkurrenter er det livstidsgaranti. En Ekte Cannon Lifetime Policy garanterer 100 prosent reparasjon eller utskifting etter et innbrudd, brann eller flom.

Det er 4 varianter av Cannon serien. Kanonen Serie C18 har 14 våpen, og er priset til $ 2314 på Cannon Safe nettsiden. Kanonen Serie C23 har 22 kanoner og koster $ 2489. Kanonen Serie C30 har 28 kanoner og koster $ 2774. Endelig, holder Cannon Serie C35 28 kanoner, har en femtedel hylle mens andre har bare fire, og koster rundt $ 3218.

Hvis du vil vite mer om Cannon Safes Cannon Series, sjekk ut deres hjemmeside:
http://www. cannonsafe. com /kanon-serie-seo. html

Browning's Platinum Plus Series

Browning's Platinum Plus serien tilbyr noen av de beste brannbeskyttelse på markedet: 120 minutter ved 1200 grader. Dette er også en attraktiv safe, med en full-lengde speil på baksiden av interiøret, sedertre panel på sidene og taket, distressed lær-look micro fiber hyller, og en ekte lær dør bakpanelet organisasjon systemet. Den kommer også med innvendig belysning og en integrert smykker boks til å lagre dine uvurderlige arvestykker.

The Platinum Plus-serien er tamper svært bestandig. Den er bygget med Lirk-Stop Corner bolter på alle 4 dørs hjørner, en Uni-Force låsesystem med anti-riste kategorier og utvidelse armer, en OmniBarrier lås beskyttelsessystem, og bore motstandsdyktig hvelv.

Browning's Platinum Series safer kommer i tre forskjellige størrelser: 22 -, 33-og 45-gun kapasitet. Den utvendige finish og grafikk også påvirke prisen på våpenskap. En 22-gun-kapasiteten safe starter på $ 4029 på Browning nettsiden. Den 33-gun-kapasitet safe koster $ 4829 og oppover. Den 45-gun utvalg starter på $ 6249.

For mer informasjon om Browning's Platinum Plus Series, sjekk ut deres hjemmeside: http://www. browning. com/products/catalog/gunsafes/detail. asp?value=001F cat_id=160 type_id=42745.

Andre artikkelen

 • hvordan å samle bøker
 • historie av tre stoler
 • hvordan sette opp flere severdigheter på en svart pistol
 • hvor mye er mexican mynter verdt?
 • Slik oppussing ett tobakk pipe
 • om tysk nøtteknekker
 • hvordan justere og reparere clutchen på horisontale to sylindrede John Deere traktorer
 • Listen over presidentvalget dollar
 • hvordan å identifisere en madame alexander
 • hvordan å fastslå verdien av søppel sølv
 •