tips på å finne flint indian pilspisser

tips på å finne flint indian pilspisserFlint pilspisser forbli sammen med andre stein gjenstander som bevis av kulturer som bodde i visse områder lenge før vi gjorde. Made i forskjellige størrelser av både gamle kulturer og mer historisk siste amerikanske indianerstammer, ble flint pilspisser populære verktøy som brukes hovedsakelig til jakt. Pilspiss og gjenstand jegere rundt om i landet premien dem. Ved å bruke et par tips på å finne flint pilspisser, søkere øke sjansene for en vellykket pilspiss jakten.

Juridiske aspekter

Områder der flint pilspisser skru opp ofte er privat eiendom. Nasjonale og statlige lover kan variere på hvem som beholder eiendomsretten til enhver funnet gjenstander, inkludert de som er laget av flint. Det var en tid da gjenstander som ligger på toppen av bakken fant under overflaten jakt var fritt vilt, og gratis å ta. Nå, derimot, det finnes ulike "skattekiste" lover angående hvem noen flint pilspisser du tilhører. En skattekiste lover gjelder aspekter av metall oppdage for mynter og slikt, og i noen tilfeller aspekter av stein gjenstander også. Alltid får grunneiers skriftlige tillatelse før jakt etter flint pilspisser på sin eiendom. Hvis du søker creek senger, få skriftlig tillatelse fra hver tilstøtende grunneier.

Maps

Quad kart øke sjansene for en vellykket jakt. Et Quad kartet er et topografisk kart. Dette betyr at de gir opplysninger om det området du ønsker å søke. De viser alle detaljer i landet, inkludert bekker, bakker og selv områder med uregelmessige land. Bruk kartene til å planlegge jakten, for eksempel på pakker av land du ønsker å konsentrere seg om. I tillegg kan du bruke elektroniske ressurser som for eksempel Google Earth for å se så nært som mulig i landet før du faktisk får det. Dette sparer bortkastet tid av å gå rundt og leter etter et fint område. Du vil vite hvilket område du ønsker og kunne gå rett til det etter ankomst til destinasjon for jakt.

Gå langsomt

Ta deg god tid når du søker etter flint gjenstander. De fleste er små, og mange forblir delvis nedgravd i jorda. Går sakte kan du også se flint chips, en indikasjon på at større pilspisser kan være i nærheten. Flytte i en repeterende feiende bevegelse, fra ett sted til et annet når du søker. Hvis du ser noe som ser lovende ut, merk stedet slik at det senere ikke virke som bare nok en lapp av smuss. Bruk noe fargerikt som et lommetørkle eller et lite flagg fast i bakken. Unngå alt tung som denne kunne uhell knuse pilspiss. Noen flint pilspisser er skjøre, blir små til å begynne med og deretter begravd for muligens hundrevis om ikke tusenvis av år.

Morning

Morning er den beste tiden å jakte på flint pilspisser. Solens lys på denne tiden av døgnet gir bedre lys på bakken for å se flint. I tillegg luften blir kjøligere og mer behagelig så langt som trøst for jegeren. Noon og ettermiddagssol er varmere. I beste blir du veldig ubehagelig, og i verste fall risikerer du en solstikk eller heteslag.

Severdigheter Bring

Pass på å ta med rikelig med vann. Selv morgensol dehydrates en person hvis i det lenge nok. Ta med deg en protein bar eller noe lignende for en matbit. Selv ikke en absolutt nødvendighet, gir det en energi boost når det trengs.

En skarp holde seg til prod og vende jorda er svært nyttig. Noen flint jegere slutt finne en favoritt som de tar på hver tur. Ved hjelp av en pinne sparer ekstra belastning på bena og tilbake fra bøyd over for undersøkelse av hver stein eller chip funnet.
Ta med et ekstra par sko, eller i det minste har en solid behagelig par på grunn av alle de gange på ujevnt bakken flater involvert. Det andre paret er hendig når du går bekken senger hvis det første paret blir for vått.

Andre artikkelen

 • hvordan forskning vintage aksjebrev
 • Slik polish en Geode
 • hva er en refraktor baseball-kort?
 • glass isolator rengjøringsinstruksjonene
 • hvordan å autentisere Currier & Ives utskrifter
 • hvordan å holde våpen verdifulle
 • hvordan du beskytter baseball kortene
 • ideer for visning av hæren patcher
 • hvordan å reparere et gjøkur laget i tyskland
 • hvordan du bruker en lupe smykker forstørrelsesglass
 •