krav til å være på et frimerke

krav til å være på et frimerkeFrimerker skildrer viktige hendelser, anledninger og folk fra annalene av historien. Når du velger fag for å få jubileumsfrimerket behandlingen, US Postal Service (USPS) i forbindelse med Medborger-Stamp Advisory Committee (CSAC) vurdere en rekke faktorer for å finne ut hvem og hva som fortjener en slik immortalization.

Amerikansk-relaterte fag

Mens mange ikke-amerikanske hendelser og personligheter har påvirket USA's historie, de vanligvis ikke har på U. S. frimerker. Andre land kan ha ulike kriterier, men USA generelt holder seg til disse retningslinjene.

Den USPS og CSAC vurdere hendelser, personer og temaer som de anser for å ha omfattende landsomfattende appell og betydning. Lokale Postmesterne kan vurdere lokale /regionale fag for et stempel for innsamling formål eller for spesielle postale kanselleringer med en spesiell postal merke som hindrer et frimerke er gjenbruk.

Hvis en hendelse, person eller tema har fått stempel utstedelse innen de siste 50 årene, vil USPS og CSAC ikke anser som emne for en annen markeringen. Unntak fra denne regelen omfatte tradisjonelle temaer som helligdager og nasjonale symboler.

Den USPS og CSAC vil ikke vurdere å minne om religiøse institusjoner eller personer som har store prestasjoner er knyttet til religiøs tro og gjerninger.

Personer

Den USPS og CSAC bare vurdere å hedre avdøde personer på frimerker. Med unntak av amerikanske presidenter, har organisasjonene ikke anser underlagt forslag før minst to år etter at emnet er bestått. Videre vil en slik stemple ikke ut tidligere enn fem år etter personens død. Avdøde amerikanske presidenter er fortsatt det eneste unntaket til de fem-års regel;. USPS kan gi et minnesmerke stempel hedre den enkelte på sin første bursdag etter hans død

The debut av en jubileumsmynt stempel (eller helsaker elementer) hedre alle andre individer vil vanligvis falle sammen med en årsdagen for personens fødsel. For eksempel utstedte USPS på Elvis Presley jubileumsfrimerket den 8. januar 1993, etter 58-årsdagen for Presley ble født.

Events

Arrangementer av historisk betydning må være minst 50 år for å være kvalifisert for markeringen på et frimerke. USPS og CSAC vurdere slike hendelser i 50-års jubileum intervaller. For eksempel, om organisasjonene formidler minnes en hendelse 100-års jubileum, vil de ikke anser det igjen for en annen 50 år.

Likeledes, USPS og CSAC vurdere anmodninger om statsdannelse merkedager i 50-års intervaller fra den dato staten først gikk inn i unionen. Andre state-relaterte eller lokale /regionale merkedager også motta vederlag i 50-års intervaller, men bare som fag for helsaker. Noen ganger, USPS og CSAC gjøre unntak, for eksempel 2009 frimerker feiret 20-årsjubileet for "The Simpsons" animerte TV-serien.

Uansett anledning, bør markeringen ber nå USPS og CSAC minst tre år før ønsket utstedelsesdatoen å gi tilstrekkelig tid til vurdering, og hvis valgt, for stempelet design og produksjon.

Grupper og Organisasjoner

Den USPS og CSAC ikke anser markeringen av føderale byråer, byer, fylker, kommuner, byer, sykehus, biblioteker, og primær eller sekundær skole, rett og slett fordi for mange organisasjoner av disse typene eksisterer. De vil imidlertid vurdere Historic Preservation Serie stemplet kortet markeringen forespørsler om universiteter og andre høyere utdanningsinstitusjoner. Slike hensyn vil skje på 200-årsdagen for institusjonens grunnleggere. Broderlig, politiske, sekteriske, eller veldedige eller organisasjoner er ikke berettiget til markeringen, og heller ikke er individuelle kommersielle virksomheter eller produkter.

Andre artikkelen

 • Waterman penn problemer
 • hvordan du kjøper en kanadisk Maple Leaf gullmynt
 • bobblehead definisjonen
 • hvordan du trygt skille frimerker
 • hvordan komme antikke middelalderen og militære våpen som sett på den dødeligste krigeren
 • hvor å endre flint i en Ronson lighter
 • tidlig andirons
 • hvordan å sette på en Mauser pistol slynge
 • hvordan å identifisere frankoma keramikk
 • hvordan å samle Ouija boards
 •