hvordan å jakte på Florida sjø-skjell, en perfekt familie aktivitet

hvordan å jakte på Florida sjø-skjell, en perfekt familie aktivitetEn av de mest underholdende deler av en Florida strand ferie er å plukke skjell. Hvis du er heldig kan du finne noen sandsdollars også. Shell plukking er en aktivitet hele familien kan gjøre. Best av alt det er gratis. Seshells lage fine suvenirer som du kan vise vakkert. De bare kan slå inn i de fleste cherised eiendeler

Du trenger:. .
Bøtter
strand antrekk.


en.
Hvert skall picker vil ønske en bøtte eller stor plastpose. Jeg tror en sand bøtte er best. Avhengig av været vil du også vil solbriller og en badedrakt dekkoperasjon for å beskytte ryggen og skuldrene. Du vil bli bøyd over mye. Vann sko er en annen praktisk stykke beskytningen utstyr for å beskytte føttene. Disse er spesielt bra for de små med ømme føtter.
To.
Du kan jakte på skjell når som helst. Tidlig på morgenen er best. Dette betyr at du slo stranden publikum og få første plukke av de beste skjell som har vasket opp over i går kveld. En annen flott tid for skall plukke er etter en storm.
Tre.
For din tur ned i fjæra på jakt etter skatter du har strategiske valg. Noen mennesker liker å holde seg ute av vannet alle sammen ved vannkanten. Gå sakte og se nøye. Du vil ønske å presse den ødelagte skjell litt rundt fordi det ofte er helt skallet skall der du ikke kan spot umiddelbart. Jeg liker å plukke biter av koraller også. Du kan treffe en "hot spot".
Fire.
En annen tilnærming til å finne skjell og ofte sand dollar er gangavstand ankelen til kneet dypt og ser gjennom vannet på bunnen. Alt som ser interessant og selvfølgelig safe, plukke opp. De fleste skjell vil bli kastet tilbake. Men ikke alle av dem, you'll finne noen store skjell på denne måten. Hold på det. Standhaftighet lønner seg. Den tiden av året og hva stranden du er på, vil faktor i suksessen til din shell samling. Hver strand har skatter å by på. Bare holder på det. Nyt turen og naturens skjønnhet. Sanden dollar tendens til å gjemme seg under sanden. Lokalbefolkningen kan ofte gi deg informasjon om hvor du finner dem.
Fem.
Når du er tilbake med skjell. Det er lurt å skylle dem godt. Sanden dollar er veldig delikat. Jeg bli kvitt noe levende skjell med dyret fortsatt inne. De kan virkelig stinker. Det finnes måter å rengjøre dem hvis du vil, men det er en annen eHow. Etter skylling og legge ut til tørk. Gni skjell med olje til å bringe ut de rike farger de har når det er vått. Baby olje eller vegetabilsk olje vil fungere. Du kan på nytt oljen fra tid til annen. Ikke la olje sanden dollar Vis dine favoritter! De kan plasseres i en glasskrukke, vase eller et glass lampe. De kan bli satt ut på en hylle eller limt på en ferie fotoramme. Hvis du er en Crafter skjell kan innarbeides i all slags håndverk. Barna elsker denne. Prøv et hav krans for sommeren. Mulighetene er uendelige. Bli kreativ. Uansett hvordan du velger å vise dem, vil sjø-skjell du plukker alltid være mer spesiell enn de "perfekte" de du kjøper i butikken turist.

Tips og advarsler


 • Bruk solkrem og beskyttende klær. Hvis du virkelig har det gøy med skallet jakt du tendens til å glemme hvor mye sol du får.
 • Kjøp en bok om skjell og se hva du fant.
 • Andre artikkelen

 • hva er en merskum pipe?
 • Slik skriver en kjendis
 • hvordan å vise Fyrstikker og fyrstikker
 • hvordan å samle historiebok strikke gensere
 • hvordan verdien et lladro figur
 • hvordan du gjenoppretter en Hoosier kabinett
 • hvordan du får gratis ting på Craigslist online
 • hvor å investere i kobber pennies
 • hvordan du beskytter autografer fra falming eller forverret
 • hvor å fastsette din smith corona skrivemaskin
 •