hvordan å bruke m3 skulder holsters

hvordan å bruke m3 skulder holstersM3 skulder hylster var standard utgave under andre verdenskrig for amerikanerne å bære modellen 1911 . 45 kaliber pistol. Dette bestemte hylster ble mye brukt av dem som tjenestegjorde i fly og stridsvogner, fordi de hadde ett stykke jumpsuits som manglet beltet som kreves for en tradisjonell hylster, selv om fallskjermjeger og ranger enheter samt offiserer og underoffiserer kunne bli sett på seg dette hylsteret også. Enten du har en original WWII samlerobjekt laget av ekte skinn eller en moderne kopi, kan du feste og ha din M3 skulderen hylsteret.

Du trenger:
Model 1911 pistol (losset eller kopi)

Monter skulder hylsteret


en
Buckle den vertikale. . skulderrem, som forbinder på baksiden av hylsteret og løper rundt til forsiden av hylsteret hvor det er en metallring. Spenne den vertikale stroppen i midten hakket mindre du er spesielt stort eller lite innrammet.
To.
Buckle den horisontale siden stroppen, som kobles til den vertikale skulder stroppen på baksiden av hylsteret og går til en karabinkrok som lenker til metall ringen på fronten av hylsteret. Nok en gang, spenne siden stroppen i midten hakket mindre du er spesielt store eller små innrammet. Den karabinkrok på forsiden av den horisontale siden stroppen brukes når du tar hylsteret av og på.
Tre.
Avlast pistol og deretter plassere den i hylsteret for å være sikker montering tillater en naturlig uavgjort. Ikke glem å knappen pistolen i hylsteret sikkert.

Monter hylsteret til kroppen din


en.
Koble karabinkrok på forsiden av den horisontale side stroppen og dra den vertikale skulderremmen over venstre skulder. På dette punktet, bør hylsteret bli hengende under din venstre armhule med grepet på pistolen pekende fremover og løpet peker mot bakken.
To.
Reach bak ryggen din og ta tak i horisontal side stroppen dinglende fra baksiden av hylsteret sted rundt din venstre baklomme. Trekk siden stroppen rundt din høyre side og under høyre armhulen og koble karabinkrok til metallringen på forsiden av hylsteret.
Tre.
Smekk valgfrie beltet sløyfe på bunnen av hylsteret rundt beltet. Dette trinnet er valgfritt fordi mange brukere av dette hylsteret valgte ikke å koble knipse rundt beltet loop for bedre enkel bevegelse i trange rom.
Fire.
Reach for grepet på pistolen med høyre hånd for å se om det henger for lavt eller for høyt for en komfortabel uavgjort. Noter hvor hylsteret henger fra skulderen din, samt hvor stramt eller løst siden stroppen er under høyre armhule. Pistolen bør være lett tilgjengelig med slutten av tidsskriftet godt hvilende rett under hjertet ditt, men hele skulderen hylsteret Riggen skal være komfortabel også.
fem.
Fjern karabinkrok på forsiden av hylsteret og ta M3 av for å justere den vertikale og siden stroppen spenner for å bedre posisjonen til holstered pistol og la for en komfortabel og naturlig tegne.

Tips og advarsler


 • Når du tegner en pistol raskt, føler du som om du rive den ut av hylsteret stedet for å trekke det, så det hjelper hvis hylsteret er stabilt og godt utstyrt. Feste snap-rundt belte loop i bunnen av hylsteret kan gjøre det vanskelig å klatre inn i en tank, men det kan legge stabilitet til å tegne dine også.
 • alltid behandle en skinn hylster med en slags skinn olje for å hindre uttørking og sprekkdannelse.
 • alltid ta vare ved håndtering skytevåpen og deres tilbehør. Aldri passer hylsteret med en ladd skytevåpen inne i den og bruker ikke M3 hylsteret til å praktisere tegningen skytevåpen uten å ha sjekket bladet og kammeret er tomt. Folk som praksis å trekke fra en hylster til å skyte ofte risikerer å skyte seg selv eller noen andre ved et uhell.
 • Andre artikkelen

 • hvordan bestille gamle disney magasiner
 • hvordan du skal begynne å samle inn film plakater
 • Slik leser Briggs & Stratton dato kode
 • Slik rengjør og kurere Griswold samler støpejern skillets
 • hjemmelagde løsning å rengjøre vinyl poster
 • hvordan du skal begynne frimerker
 • hvordan å vise en samling av varme hjul biler
 • Slik karakter baseball kort
 • vintage lommeur reparasjon
 • hvordan forskning verdien av antikke bøker
 •