hvordan å bestemme alderen på en bestefar klokke

hvordan å bestemme alderen på en bestefar klokkeBestefar klokker, også kjent så lenge saken, høye sak eller gulv klokker, står mellom seks og åtte meter høy. De har blitt kalt kisten klokker fordi deres saker likne en trekiste stå oppreist. Siden nederlandsk forsker, laget Christiaan Huygens den første lange saken klokke i 1657, bestefar klokkene har blitt verdsatt for sin skjønnhet og nøyaktighet. Floor klokker er ofte dyrebare eiendeler, gått ned fra generasjon til generasjon

Du trenger:.
Forskning bestille


en
Research bestefar klokker. . . Før bestemme en alder av klokken din, er det viktig at du finner ut så mye som mulig om denne type timepiece. Bøker om emnet som "An Exhibition of Yorkshire bestefar Ur-Yorkshire Longcase Klokker og deres beslutningstakere fra 1860-1920," av David Firth kan være nyttig som kan nettsteder som www. clocktypes. com. Snakke med samlere og forhandlere er også en god kilde til informasjon.
To.
Se etter maker navn. Alderen på en klokke kan ofte bestemmes av maker etiketten og /eller serienummer på klokken oppringingsplan-dette vil fortelle hvem som gjorde klokken og når den ble produsert. Hvis det ikke er maker informasjon på klokken, er det best å konsultere en ekspert for å finne ut hvor gammel din klokke er.
Tre.
Inspiser skiven. Klokken ansikt, eller ringe, endret i løpet av årene som bestefar klokker ble mer vanlig. Noen sent 18. århundre klokker hadde papir ringer som var designet for å være limt til et metall eller tre backing. Malte ringer var vanlig etter 1800.
Fire.
Study saken. Veden brukes til å lage saken kan hjelpe deg i dating klokken. Før midten av det attende århundre antikke klokken tilfeller var generelt bygd av eik eller valnøtt. Saker produsert etter denne tidsperioden kan også bli funnet i mahogny, furu, satinwood, og fruitwood. Bestefar klokken saker ble ofte laget i stil med den tiden. For eksempel kan en klokke tilfelle av det nittende århundre viktoriatiden bli utsmykket med intrikate utskjæringer og pynt mens en datert til midten av seksten hundre ville være enklere, uten forseggjorte dekorasjoner av nyere modeller. I nitten trettiårene og førtiårene, ble Bakelite, en moldable plastmateriale, et populært valg for bestefar klokke saker.
fem.
Undersøk mekanismen. Klokken mekanisme eller bevegelse regulerer driften av timepiece og bestemmer nøyaktigheten. Bevegelsen i en bestefar klokke omfatter pendelen som driver de andre mekaniske deler. Wooden bevegelser var vanlig fram til rundt 1820. Av de atten trettiårene, var messing bevegelser blitt billigere og av de atten førtiårene, ble tre bevegelse byttet ut alle sammen.

Andre artikkelen

 • hvordan å vise militære patcher
 • hvordan å finne verdien av antikviteter
 • hvilken prosentandel av kobber er i en bøffel nikkel?
 • hvordan du kan finne noen til pris samleobjekter
 • hvordan å bygge en tre-to-gun display saken
 • informasjon om platespillere
 • hvordan holde tegneserier trygt
 • den beste måten å oppbevare løse edelstener
 • Slik oppdager vannmerker på frimerker
 • hvordan du rengjør gamle mynter
 •