faq på salg av gull mynter

faq på salg av gull mynterGold, i alle dens ulike former, fra smykker til mynter til bullion, beholder sin verdi selv gjennom tøffe økonomiske tider. Hvis du er en mynt solfangeren, investor, eller har arvet noen gullmynter og vil slå en fortjeneste ved å selge dem, unngå avskjed med dine skatter til du gjøre leksene dine. Yrkesorganisasjoner, myntsamlere klubber og liknende kilder kan gi fører potensielle kjøpere og dagens gullpriser.

Hvordan kan jeg fastslå verdien av My Gullmynter?

Hvis du har en omfattende samling eller en sjelden mynt som det $ 20 Liberty gullmynt fra 1890-tallet, kontakt en godkjent takstmann fra NGC (Numismatic Guaranty Corporation), karaktersettingen service av American Numismatic Association. Dette vil gi deg bevis på myntene dine verdt i tilfelle kjøpere har spørsmål om autentisitet. Sjekk alltid kvalifisering av noen forhandler som tilbyr avgrensningsbrønn tjenester. Eiere av gullmynter, bullion eller smykker kan falle ofre for svindlere hvis de ikke er årvåkne.

Hvis du trenger å selge gullmynter raskt å tjene ekstra penger, ta noen minutter å sjekke guidebok priser eller lister før selge til den første kunden. Du ønsker ikke å kvitte seg gullet uten å vite den sanne verdien, og deretter finne ut at du solgte en sjelden mynt for hundrevis eller tusenvis av dollar mindre enn markedspris. Du kan selge gullmynter til en bullion forhandleren hvis du foretrekker å unngå å håndtere mynt historie og verdi.

Kan jeg få en god pris Selge Gullmynter på nettauksjoner?

Ja, forutsatt at du har sjekket gjeldende priser for myntene du selger. Angi start bud litt under går markedspris. Unngå rengjøring gullmynter mindre det er tvingende nødvendig, det kan stripe stykke glans sin og at det ser fake. Før selge mynter på eBay eller andre nettauksjoner, må du bilder av høy kvalitet på begge sider av mynten. Ta med en konsis, men grundig beskrivelse av mynten på oppføringen din, og gjør det enkelt for budgivere å kontakte deg med eventuelle spørsmål.

Du kan gjøre mer ved å selge mynter individuelt enn i bulk. Dette krever mer tid kompilering separate auksjoner, men det er verdt innsatsen i det lange løp. For å være sikker, krever umiddelbar betaling via Paypal eller kredittkort, og sende verdisaker i rekommandert verdipost.

For å nå krydret mynt samlere og forhandlere, plassere en notering på Heritage Auction Galleries. De vil gjøre jobben, og du vil motta en provisjon når gullmynter selge.

Bør jeg selge til en forhandler eller direkte til en Collector?

Siden forhandlere videreselge mynter til andre samlere og investorer, de vil kun betale grossist for de fleste gullmynter. Det er bedre å håndtere individuelle samlere, men vær forberedt på å prute på prisen. Hvis du insisterer på å selge din gullmynter til en høyere pris enn de som sitert i pris guider som NumisMedia eller USA Coins Red Book, kan potensielle kjøpere balk og få deg til å redusere beløpet til å matche de oppførte prisene. Finn kjøpere gjennom din lokale mynt samlere klubb eller numismatiske hendelser.

Andre artikkelen

 • hvordan å samle kjøkken glass
 • hvordan å identifisere Franciscan Kina
 • hvordan å identifisere antikke indiske kurver
 • hvordan prisen eiendom på en eiendom salg
 • hvordan finne en gammel forlovelsesring
 • Hvordan vite om skroget keramikk er autentisk
 • hvordan å samle Kentucky Derby mint Julep briller
 • hvordan å samle frimerker
 • hvordan å samle frimerker fra alle land i verden
 • hvordan å samle biller
 •