hvordan å identifisere Murano glass

hvordan å identifisere Murano glassUtenfor kysten av Venezia, Italia, er den lille øya Murano. Glasmakarane på denne øya er mestere i kunsten å skape den særegne Murano glass. Som innovatører i slutten av 1200-tallet, var Murano glasmakarane "holdt gissel" på øya for frykt for ild fra sine ovner, og for å forhindre at hemmeligheten bak sin kunst til å bli kopiert av resten av verden. Murano glass mestere i dag skape tradisjonelle stykker til samtidskunst glass og skulpturer, figurer, paperweights, vaser og til og med glass lysekroner.
en.
Lær terminologien knyttet til Murano glass. For eksempel, refererer avventurine til metall flekker, som for eksempel kobber, sølv eller andre metaller, innebygd i klart glass, noe som gir en metallisk overflate. Begrepet Cristallo viser til en formbar klart glass som brukes i produksjon av intrikate tynnvegget skjemaer. Lattimo glass kjennetegner en ugjennomsiktig glass melk ofte kombinert med Cristallo glass å produsere blonder-lignende fartøy eller gi en dekorativ utseende.
To.
Besøk Corning Museum of Glass i New York eller Museum of Glass i Washington State til å identifisere Murano glass i fremtiden. Videre forskning på biblioteket eller søk på nettet nettsteder som GlassOnline. com eller Boglewood. com å utvide din kunnskap. Ta notater om egenskapene til glass og navn på Murano glasmakarane. Lær om mangfoldet av stiler og assortert utvalg av glassbitene som er produsert.
Tre.
Bestem teknikkene som brukes for å bekrefte et glass stykke som Murano. For eksempel inneholder en teknikk "A ghiaccio", som betyr is. Hot glass er nedsenket i kaldt vann, noe som gir et fint krakelert glass overflate. Andre teknikker inkluderer filigra, pasta vitrea, sommerso og Millefiori.
Fire.
Attributt Murano glass til en bestemt ovn. Holografiske klistremerker på glasset identifisere hvilken ovn produsert skjemaet i et forsøk på å redusere mengden av falske Murano stykker. Et bestemt antall er allokert til hver ovn som et stykke ble produsert fra. The Venetian glassblåsere Consortium nettsted, Promovetro. com, bekrefter tall til en liste over autentiske medlemsbedrifter med deres nummer identifisering. Det ikke bare sikrer autentisitet, men gir den italienske mester eller familienavn som produserte glasset.
Fem.
Bekrefte opprinnelsen til eldre stykker av en maker's plateselskap, noe som kan være et stempel, hindret etikett, sandblåst eller etset merking på glasset. Denne metoden er brukt for å identifisere ovn eller fører av den produserte stykket. Se på midten foten av en form for merking eller etiketten. Merkingen kan ha en frostet utseende eller presset inntrykk mark.
Seks.
Be om et sertifikat av autentisitet før du kjøper Murano glass. Sertifikatet skal vise dato for produksjon og artist eller master informasjon. Hvis glasset ikke har en etikett, etset merking eller sertifikat, kan det være en forfalskning.

Tips og advarsler


 • Se etter kjente navn, som for eksempel Paolo Venini, Fratelli Toso, Vittorio Zecchin og Salviati Coblant andre når identifisere autentiske Murano glass.
 • Kjøp autentiske glassbitene fra anerkjente forhandlere som spesialiserer seg på Murano glass.
 • Unngå glassbitene som staten "Murano stil. " Slike elementer er ikke sant Murano glass og er vanligvis forfalsket import fra land som Asia eller Brasil.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å selge antikke Navajo tepper
 • hva er strålende bevis mynt?
 • hvordan man kan kjøpe, selge og levere Mickey Mantle autografer og memorabilia
 • Slik date antikke klokker
 • den beste måten å oppbevare baseball kort
 • hvordan organisere slektstreet cd’s
 • hvordan å mørkne tinn
 • Poole keramikk identifisering
 • hvordan å lage en Magic the Gathering Druid dekk
 • hvordan å vurdere tegneserier
 •