hvordan arbeide på gamle klokker

hvordan arbeide på gamle klokkerGamle klokker er mekaniske klokker som ble gjort mer enn 50 år siden. Vekter eller fjærer levere strøm til et system for intern tannhjul. Som vekten faller, eller våren uncoils, fremmer den en tannhjulet. Den tannhjulet interlocks med andre tannhjul som til slutt flytter viserne. Tiden i seg selv er regulert av svingende av en pendel. Arbeid på gamle klokker består av å opprettholde disse essensielle delene

Du trenger:. .
Gamle klokke
Vekter.
Skrutrekker.
Mainspring.
La ned-knappen.
Speaker wire.
Parafin.
Klut.
Mainspring fett.


en.
Se etter vekter hengende ned under forsiden av den gamle klokken. Wall klokker, for eksempel gjøk klokker og banjo klokker, og høye klokker, som bestefar og bestemor klokker, har synlige vekter. Disse vektene er lange sylindere som henger fra kjettinger eller kabler. Vektene enten henge fritt mot veggen eller er suspendert i en lang sak som er plassert under klokken.
To.
Ordne vekter på gamle klokker som ikke holder riktig tid. Klokker kan ha så mange som tre vekter, som hver veier litt forskjellige beløp. Den tyngste vekten vil normalt operere klokken's klokkespill. Heng denne vekten på ringeklokken kjeden, eller kabel, og de to andre vektene i den rekkefølgen på de andre kjedene eller kabler.
Tre.
Vind opp gamle klokker som ikke har synlige vekter . Dette er vår-drevet klokker, og inkluderer de fleste mantel, eller hylle, klokker. Hvis klokken holder svingete og ikke stopper, er dette et tegn på en ødelagt hovedkilden.
Fire.
Åpne baksiden av den gamle klokken, med en skrutrekker hvis nødvendig. Se på slutten av hovedkilden. Mainsprings er av to typer: man har en D-formet hull i enden, mens den andre har en rund eller oval sløyfe. Den D-formede hull festes til en tønneformet stykke inne i gamle klokken. Den runde eller ovale looper feste direkte til ratchet hjulet. Skralle hjulet er tannhjulet som flytter andre gir.
Fem.
Knyt høyttaler ledning rundt hele omkretsen av våren dersom våren ender i en rund eller oval sløyfe. Dette vil hindre at hovedkilden fra plutselig å rakne.
6.
Slå av klokken ved å sette den riktige størrelsen laktasjon nøkkelen i svingete Arbor. For å slå klokken betyr å frigjøre spenninger fra våren. La ned tastene er spesielle enheter som brukes til å slå svingete Arbor. Den svingete arbor er det lille hullet i klokken gjennom der den gamle klokken er såret.
7.
Hold la ned tasten fast i Arbor, og deretter gradvis slipper den slik at føre den gamle klokken hovedkilden til forsiktig slappe av. Ikke la gamle klokken slappe plutselig, eller det vil skade eller ødelegge bevegelsen. Bevegelsen er samlingen av tannhjul inne i gamle klokken.
8.
Fjern hovedkilden fra fat eller skralle hjulet. Hvis den er skadet, må den erstattes med en ny hovedkilden. Brukbar mainsprings kan rengjøres med en parafin-fuktet klut og smøres med hovedkilden fett.
9.
Installer hovedkilden i den gamle klokken ved å ta godt feste den indre spolen til hovedkilden Arbor. Bruk en hovedkilden fremtrekker å faktisk vind hovedkilden tilbake på plass. Lukk opp på baksiden av klokken, ved hjelp av skrutrekkeren om nødvendig.

Tips og advarsler


 • Hvis girene er brutt innsiden av bevegelse av den gamle klokken, det er best å ha klokken reparert av en profesjonell klokke maker. Gamle klokker vanligvis ikke bruk for øyeblikket tilgjengelige standard bevegelser.
 • Bruk alltid vernebriller når du arbeider med mainsprings. Hvis våren er brutt den kan hektes av og forårsake skade.
 • Ta den gamle klokke til en profesjonell klokke maker hvis den er for vanskelig å jobbe med hovedkilden uten å skade arbeidet for klokken.
 • Andre artikkelen

 • hvordan organisere slektstreet cd’s
 • om lladro porselen
 • hvordan å holde stranden skatten
 • hvor å bevare mikrofilm
 • hvordan holde en dagbok journal
 • hvordan du skriver en autograf forespørsel til en kjendis
 • identifisering av depresjon glass mønstre
 • Murano glass label identifisering
 • hvordan du rengjør og gjenopprette antikke crocks
 • hvordan finne Lake Erie havet glass
 •