hvordan finne en gammel dukke

hvordan finne en gammel dukkeGamle dukkene har kvalitet og appell fra en generasjon gått fra at nye dukker noen ganger mangler. Det er mange grunner til å søke etter og samle inn gamle dukker, inkludert å bygge en samling for investering eller hobby, og til å lagre eller dele et lite stykke historie. Gamle dukker lage fine gaver til unge jenter og eldre kvinner. Å gi en eldre dame en nesten eksakt kopi av den lille dukken som hun elsket som ung jente, enten i 1930 eller 1960, kan være en veldig gjennomtenkt, uforglemmelig og minnerik gave.

Du trenger:
Budget
. Cash (noen antikke butikker samt verksted salg kun tar kontanter).

Søk etter Old Dolls på Local Thrift Stores


en.
Lag en listen, med retninger, av alle lokale sparsommelighet butikker ved hjelp av enten en Internett-bedrift eller søk i telefonboken. Skriv ned butikkene navn, telefonnumre, adresser og åpningstider.
timers drift vil være svært viktig, fordi noen butikker varierer i sin daglige drift timer. Også kaller butikkene og spør om det er noen spesielle salg dager eller hendelser som du er kvalifisert for, og noen butikker tilbyr studenter eller pensjonister en prosentandel av på bestemte dager, eller med en ID.
to.
Planlegg en rute der du kan besøke hver bruktbutikk som du søke etter gamle dukker. Ordne planen slik at ingen "backtracking" vil være nødvendig.
Tre.
Besøk hver bruktbutikk på listen. Det kan være nyttig å spørre hvor dukken delen eller leketøy delen er i hver butikk. Gamle dukker er noen ganger vises i glass tilfeller.
Fire.
Spør om det er noen gamle dukker i baksiden av butikken som ennå ikke er på utstilling eller som har blitt fjernet av en eller annen grunn men er fremdeles for salg.

Søk etter Old Dolls på Yard Sales og Estate Sales


en.
Velg en dato for å søke lokale verftet salg og eiendom salg. Søk i lokalavisen eller Internett oppføringer å finne en dag med flere verksted salg og eiendom salg.
To.
Ring verftet salg og eiendom salg på forhånd om mulig å spørre om noen dukker vil bli solgt, og for å få veibeskrivelse til stedet. Skriv retninger ned og skriv ned hva slags dukker vil være der --- for eksempel gamle Barbies, porselen dukker, fille dukker eller håndlagde dukker.
tre.
delta på verftet salg og eiendom salg. Kom dit tidlig på morgenen for det beste utvalget.

Søk Local antikvitetsbutikker for Old Dolls


en.
Lag en liste, med retninger, av lokale antikvitetsbutikker , ved hjelp av enten en Internett-bedrift eller søk i telefonboken. Skriv ned butikkene navn, telefonnumre, adresser og åpningstider. Antikvitetsbutikker kan variere mye i sine timer og dager med drift, så pass på å sjekke disse for hver butikk.
To.
Planlegg en rute som tar deg til alle de antikke butikkene.
tre.
Få kontanter fra banken om nødvendig. Noen mindre operasjoner tar bare kontanter.
Fire.
Spør antikvitetsbutikk ekspeditøren eller eieren å vise deg noen gamle dukker de har for salg.
Gamle dukker kan vanligvis finnes i glass tilfeller, i nærheten av kassa, og de kan også vises på møbler i hele butikken. Den antikke butikken kan ha en seksjon viet til gamle dukker og dukke klær.
Fem.
Spør om antikk butikk eieren vet om noen andre antikke butikker som kan ha gamle dukker --- noen ganger de vet om steder som ikke finnes på Internett eller i telefonboken. Antique store eiere kan også være i stand til å henvise deg til private selgere av gamle dukker.

Search Online auksjoner og Sellers for Old Dolls


en.
Velg to eller tre beskrivende søkeord for å beskrive gamle dukkene som du leter etter. Eksempel søkeord kan inneholde "gamle", "China", "bisque", "komposisjon," "hard plastikk", "doll", "Barbie".
2
.
Velg online auksjoner og antikke selgere på nettet for den gamle dukken søket.
Det kan være nødvendig å lage et brukernavn, passord og en konto til bruk for betaling, som for eksempel Paypal.
tre.
Skriv inn søkeordene i auksjonen på Internett eller antikke selgers nettsted. Det kan være nyttig å bruke søkealternativer for å begrense og avgrense søket.
Fire.
Se på bildene av gamle dukker --- og se på nærbilder hvis mulig --- på området. Les beskrivelser og salg vilkårene grundig før du kjøper.

Tips og advarsler


 • Ikke vær redd for å prute eller be om en gruppe pris hvis du finner en gruppe flere dukker som du ønsker å kjøpe sammen. Vær forberedt på å søke gjennom hyller og skuffer på sparsommelighet butikker og verksted salg. Vurder å be om e-postmeldinger fra nettauksjoner og selgere om de har noen nylig oppført, auksjonerte eller sendt elementer som samsvarer med gamle dukken du leter etter.
 • Innføring av en kompis til verftet salg og eiendom salg og når møtet private samlere eller selgere er alltid en god idé for sikkerheten. Unngå å kjøpe gamle dukkene før du ser dem --- enten se på dukken i personen eller se på bilder online --- å unngå å bli lurt.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å samle Kentucky Derby mint Julep briller
 • om modell tog utstillingsmontre
 • hvordan å laste en 0,45 muzzleloader
 • hvordan du starter og vokse en nøkkelring samling
 • hvordan å identifisere Fostoria american
 • hvordan du finner ut gamle baseball kort verdier
 • hvordan du får en klasse 3 pistol lisens
 • hvordan å lese om blomster for Algernon online
 • hvordan du skriver en autograf forespørsel til en kjendis
 • hvordan prisen en sølv dollar
 •