hvordan å være en auksjon helten

hvordan å være en auksjon helten?! Lyst til å finne spesielle poster, antikviteter, eller bare få en god avtale på dagligdagse ting
Bli en auksjon helten

Du trenger:.
Penn eller blyant
tablett å holde rede på utgifter og for å gjøre notater.
penger eller andre betaler metode.
bøker eller internett til forskning før du kjøper.
sete pute eller teppe?.
avis og esker å pakke og pakke opp elementene.
lastebil, varebil eller annen transport for elementene hjem.
en hjelper eller to er bra.


en.
Gjør hjemmeleksen før auksjonen!
fleste auksjonshus har en nettside eller i det minste sette ut flyers eller annonser notering mange av elementene som skal opp for auksjon.
Sjekk internett og bøker . . . å se hvordan du kan fortelle om objektene er de reelle avtaler eller en falsk eller en reproduksjon.
Sjekk inn hva prisklasse ville være for hver (husk økonomien i området der auksjonen blir hjelp og området der du skal selge varene hvis det er målet ditt.
to.
Hvis det er et telefonnummer eller en e-postadresse, ta kontakt med auksjonshuset minst en dag før auksjonen og spør:
Hva slags betaling tar du
Hva er returrett
(Hvis nødvendig) Kan jeg ordne med å plukke opp ting på en annen dag, eller ikke Er det en "Kjøpers Premium"-hvis så-Hvor mange prosent
Hva er salg skattesatsen for byen der auksjonen blir holdt
Hva tid kan jeg komme i å inspisere?? auksjonsgjenstander?
også, må du få veibeskrivelse til hvor auksjonen blir holdt.
tre.
Kom dit så snart dørene åpne hvis du kan, slik at du er i stand til å inspisere varene nøye for kvalitet.
Pass også på å sjekke dem ved hjelp av tips du så opp tidligere om hvordan å fortelle om det er en gammel . . . og hva verdiene skal være . . .
Vær gjøre notater om saker av interesse for hva materiale de synes å være laget av (se hva auksjonarius sier de er laget av og sammenligne med dine notater) og hva du er villig til å betale for hver av dem slik at du ikke bli revet med og bud for mye senere.
fire.
Etter at du har gjort ditt inspeksjoner og har besluttet å bli og kanskje by på en eller flere elementer, er det på tide å stoppe i på skrivebordet (eller i auksjonen trailer hvis det er en utendørs auksjon) for å registrere seg og få et bud nummer-du trenger førerkort
Noen auksjoner kanskje la deg beholde det samme antallet en gang du registrerer deg for å gjøre det enklere for deg å huske budet nummeret Men selv når du blir en vanlig du må fortelle dem at du er der hver uke ved å registrere deg, men du sannsynligvis ikke å vise din lisens over og over når de bli kjent med deg.
fem.
Det er auksjon tide!
Sitt stille og følge med slik at du vet nøyaktig hva som er opp for bud. Du vil bli overrasket over hvor mange folk ender opp med å kjøpe ting som de mente ikke å kjøpe bare fordi de bud på feil elementet og det er vanligvis en ingen returrett.
Hvis du må ta med barna , må du ha sitte dem stille fordi de andre budgiverne ønsker å høre hva som er opp for bud og auksjonen personalet må være i stand til å holde en nøyaktig oversikt for å sikre at de riktige beløpene er skrevet på korrekt elementene og blir belastet på riktige budgiver tallene . . .
6.
Som du kjøper, holde oversikt over hva du byr, slik at du kan sjekke totalsummene mot auksjonshuset totalt for deg.
Sørg også for å pakke virkelig godt alt som kan være knuselig eller scratchable . . . Med aviser og deretter boksen dem opp
Hold et øye med elementer (en hjelper er virkelig flott å ha hvis du kan-å pakke opp og se på elementer slik at du kan holde budgivning) fordi når du kjøper den-det er ditt problem hvis det går glipp ot blir ødelagt . . .
7.
Når du er klar til å forlate, legge opp elementer og legge til Kjøpers Premium # og salg skatt til det og gå opp til skrivebordet noen betale regningen hvis den samsvarer det totale.
Hvis ikke, se om du glemte å skrive noe ned eller om det er enkel feil.
Når du betaler regningen, så kan du starte å ta elementer ut og laste dem opp til å ta med hjem.

# fleste auksjonshus belaste en 10% (eller mer) salær for å bidra til å dekke lønnskostnader og andre utgifter. De delsum regningen og legge ytterligere 10% på den. Dette ekstra gebyret er da lagt til regningen din. Så, hvis du kjøpte $ 100,00 verdt av elementer, det vil nå koste deg $ 110. 00 + merverdiavgift.

Tips og advarsler


 • Kontroller at du har førerkort eller annen legitimasjon med deg slik at du kan registrere deg for å by.
 • Du ønsker kanskje å ta noen trøst poster i henhold til sesongen som en jakke, en boks til å sette føttene i å holde dem ut av en kald sement gulv og en lap teppe for å holde beina varme i vinter.
 • I sommer, ta med litt isvann i en termisk kopp og du vil kanskje ta med en av de små batteridrevne vifter som du kan bære i veska di eller slitasje på en snor rundt halsen.
 • Andre artikkelen

 • historie kongelige skrivemaskiner
 • hvordan å lage en sølv dollar pengene treet
 • mynt rengjøringsmidler
 • hva er en Geode?
 • hvordan du rengjør utskåret elfenben
 • hvordan å identifisere hver enkelt del av en ridders rustning
 • hvordan å identifisere rosa depresjon glass
 • Slik leser batman tegneserier online
 • hvor å bevare blomster
 • hvordan å selge sports-kort på ebay
 •