hvordan å samle visittkort saker

hvordan å samle visittkort sakerStarter tidlig i det 19. århundre, ville damer og herrer forlate sine kall kortene når de besøker venner og bekjente. Den elegante saker som holdt kortene er nå svært collectible. Sakene ble produsert av en rekke selskaper over hele verden og ble laget av mange forskjellige materialer, blant annet elfenben, tre og sølv. Denne forskjellige materialer og beslutningstakere tilbyr et vell av valgmuligheter for den samleren som ønsker å starte en samling eller legge til en etablert en. Komme i gang er et spørsmål om å gjøre noen undersøkelser, og deretter gjør seg klar til å kjøpe.
en
vite mer om collectible. . . Når du starter eller legge til en samling, må du gjøre din forskning. Forskning hjelper deg til å gjøre deg kjent med stilarter og produsenter som produserer collectible, å sikre at du betaler en rettferdig pris for et objekt, og å lære å kjenne igjen autentiske samleobjekter fra forfalskninger og reproduksjoner. En enkel måte å lære mer er å se gjennom guidebøker. Det er flere bøker tilgjengelig for samlere av visittkort saker, herunder "Visiting Card Saker" av Noel Riley, "visittkort og Cases" av Edwin Banfield, og "Calling Card Cases Stands" av John Mebane. Besøk din lokale bokhandlere og bibliotek, eller sjekk ut Amazon. com å finne bøker for samlere.
To.
Søk online ressurser. Det er nyttig for din egen innsamling for å se noen av de fineste eksemplene på visittkort saker som ble gjort og for å se hva som blir samlet inn av andre. En måte å se et bredt spekter av saker i på internett. Et nettsted som The Card Case Forum tilbyr informasjon om historien til visittkort saker og har bilder av saker som er del av personlige samlinger.
tre.
Finn lokale shopping kilder. Besøk lokale antikviteter og samleobjekter butikker for å se om de bærer visittkort saker. La eierne vet er du interessert i dette området med å samle inn, og la kontaktinformasjon slik at de er i stand til å ringe deg hvis de får nytt inventar. Se også etter antikviteter auksjoner i ditt område. Disse er ofte gode steder å finne enkeltsaker eller hele samlinger til en rimelig pris. Auctionzip. com, som har et avsnitt om antikviteter auksjoner, kan hjelpe deg å finne auksjoner i din region.
fire.
Se etter anerkjente Internett forhandlere. Kjøpe tilfeller over Internett kan være gøy på grunn av den store variasjon av inventar tilgjengelig, men det kan også være risikabelt fordi du ikke klarer å undersøke brikkene før du kjøper. Det er viktig å plukke selgere som har etablert et godt rykte med kjøpere og som tilbyr en klar retur policy. Hvis shopping fra et nettsted som eBay, sjekk feedback fra andre kjøpere. Ikke vær sjenert om e-post til selger med spørsmål eller be om ytterligere bilder. Til slutt, alltid betale med kredittkort. I de fleste tilfeller, vil kortet ditt firma tilby noen form for svindel beskyttelse.

Tips og advarsler


 • På antikke butikker og auksjoner, sørg for å undersøke sakene i For å vurdere tilstanden. I alle men de sjeldneste stykker, vil tilstanden spørsmål dramatisk påvirke verdien. Hvis shopping online, være sikker på at giveren har tatt med en detaljert beskrivelse tilstand og klare bilder.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du finner ut om en 1943 kobber krone er autentisk?
 • beskrivelse av sølv eagle
 • hvordan du rengjør fet kirurgiske instrumenter
 • hvordan du åpner en ødelagt elektrisk lås på et våpenskap
 • er det farer i bruk av verge service kokekar?
 • hvordan å etterfylle Montblanc fyllepenn
 • hvordan du kan fortelle om en Montblanc penn er piratkopiert
 • informasjon om røde øyne antikke symaskiner
 • alternativer til Switchblade kniver
 • Hvordan kan jeg identifisere gamle tilfellet jakt kniver?
 •