hvordan å identifisere en krystall glass rød topp

hvordan å identifisere en krystall glass rød toppSom alle ivrige glass samler kan bevitne, er det ofte tilfeldige biter av ukjent opprinnelse som endear samlere til hobby deres. Siden Maker's Mark-en identifiserende funksjon-er vanligvis funnet på bunnen av et glass stykke, kan det være svært utfordrende å identifisere en krystall glass rød topp som ikke har noen partner. Introdusert på 1800-tallet, presset farget glass ble masseprodusert, noe som gjør det mer tilgjengelig og vanlige i mange hjem. Produsenter ofte handlet mønster muggsopp og firmaer av og laget kopier av tidligere stykker, noe som gjør oppgaven med glass identifisering mindre enn grei.

Du trenger:.
Internett og trykte ressurser for glass identifisering


en
Forskning på glass produsentene av 1800-tallet til tidlig på 1900-tallet. . Bli kjent med de forskjellige typer krystall glass som ble produsert i denne perioden, for eksempel presset farget glass og kuttet glass. Mange krystall glass produsenter produserte kun en begrenset mengde av farget glass eller bare klart glass stykker, så fokusere forskningsinnsatsen på de som produserte rødt glass. Forskning på nettet og trykte ressurser-fortrinnsvis kilder som inneholder rikelig med billedlig eksempler på røde krystall glass.
to.
Fjern produsenter som kun produserte krystall glass stykker som ikke ville ha topper eller lokk, for eksempel stemware (drikkeglass) bare. Finne mulige produsenter og forskning deres design og mønstre videre. Sammenlign din krystall glass rød topp med bilder fra dine ressurser.
Tre.
Ta glasset ditt stykke til lokale antikvitetsbutikker og antikviteter show. Antikvitetshandlere kan være i stand til å identifisere maker og design eller kan være i stand til å peke deg i retning av ytterligere forskning kilder for å hjelpe til med identifisering.
fire.
Sjekk din krystall glass rød topp etter et mønster. Mange glass produsenter kan bli identifisert av mønstre karakteristiske av sine glass linjer. Gene og Cathy Florence bok, Firenzes Glass mønster Identification Guide Volume IV, inneholder mer enn 400 glass mønstre med nærbilder av mønstre, produsenter, produksjon datoer og tilgjengelige farger. Du kan også finne bilder og beskrivelser av glass mønstre på patternglass. com.
Fem.
Peruse antikviteter nettsteder for røde krystall glass. Detaljhandel antikviteter nettsteder har typisk farge bilder av autentiske representasjoner av antikke glass brikker som kan brukes til å hjelpe til med identifisering. Nettsteder som RubyLane. com og Ebay har mange bilder og beskrivelser av røde krystall glass.

Andre artikkelen

 • hvordan å identifisere dresden porselen merker
 • informasjon om vintage rhinestone smykker
 • hvordan å identifisere en melk glass kaffekopp
 • hvordan å samle gamle valuta
 • hvordan å holde myntene trygg med album
 • hvordan å forsegle metall med lakk belegg for konservering
 • hvordan å identifisere maker merker på italiensk porselen
 • hvor å fjerne en Remington lager
 • Hvordan finne datoen for en vintage matboks
 • hvordan å identifisere verdifulle frimerker
 •