Hvordan vite om fenton glass er autentisk

Hvordan vite om fenton glass er autentiskI 1905 grunnla Frank L. og John W. Fenton Fenton Art Glass Company i Williamstown, West Virginia. I dag er det den største produsenten av håndlagede farget glass i USA. Ofte omtalt på QVC, har Fenton produkter blitt verdifulle samleobjekter med en ivrig fan base.

Noen ganger kan det være vanskelig å avgjøre om et produkt er en autentisk skapelsen fra Fenton fabrikken. Den enkleste måten å unngå dette problemet er å kjøpe direkte fra Fenton, eller en autorisert forhandler oppført på Fenton hjemmeside.
en.
Kjøp bøker om Fenton glass, og gjør deg kjent med figurene, stiler og merking av autentiske Fenton produkter. Collectors 'bøker har bilder og beskrivelser av Fenton stykker, noe som kan være svært nyttig når du handler med secondhand kilder som eBay eller verksted salg. Du kan kjøpe disse bøkene fra Fenton hjemmeside, sammen med andre nyttige referansemateriale.

ser på gamle Fenton kataloger kan også hjelpe deg å identifisere bestemte deler av Fenton glass. Du kan kjøpe kataloger på eBay, eller søk etter dem på Fenton Fanatics nettsiden, som opprettholder en database med gamle kataloger for gratis nedlasting (se Ressurser).
To.
Lær å identifisere ulike Fenton merking, klistremerker og logoer. Selv om det ikke kan hjelpe med eldre stykker, har selskapet vært merking sine produkter med en ferdigskrevet "Fenton" inni en oval siden 1970.

En mindre logo, med en "8" for 1980, en "9" for 1990, og en "0" for 2000, også vises i enkelte Fenton glass.

Andre manus markeringer inneholde "75te" for å merke visse 75te-årsjubileum produkter produsert i 1980; ordene "Fenton 80" for å markere åttinde-årsdagen produkter produsert i 1985; og "nittinde" for å merke Fenton 90-års jubileum i 1995.

Mer uvanlige tegninger inkluderer en solid stjerne, en åpen stjerne eller bokstaven «F» for å angi foretrukket produkter som selges kun i Fenton Gift Shop.

slutt, to 1995 Historiske Samlinger i 2000 (Lotus Mist og Willow Green Opalescent) ble merket med "95" i en sirkel.
tre.
Besøk eBay og QVC online. Fenton Fanatikere, et nettsted med en stor mengde informasjon for Fenton samlere, foreslår å identifisere en bestemt egenskap av stykket, og søker etter den på eBay. Fenton Fanatikere kan du også søke sin QVC database (se Ressurser). . Skriv inn så mye informasjon om stykket som mulig å finne kamper
4
Bli en online Fenton glass forum eller samlere 'club, og sende inn bilder og en beskrivelse av stykket ditt. Expert samlere kan vurdere denne informasjonen, og fortelle deg om din brikke er sannsynlig å være autentisk.

Andre artikkelen

 • Hvordan finne ut om krystallen er ekte Fostoria
 • Slik fungerer som en online samler
 • hvordan du skriver ut hockey kort
 • hvordan å identifisere Kina frimerker
 • hvordan å finne verdien av hetten våpen
 • hvordan du sender ting som jeg selger fra ebay
 • hvordan å samle frimerker for innsamlere
 • Hva slags rekvisita trenger jeg å lage en trøye kort?
 • hvordan å identifisere en puma kniv
 • fortjene badge pre-krav
 •