Hvordan kan jeg vise leketøy soldater?

Hvordan kan jeg vise leketøy soldater?Viser leketøy soldater må ikke være en komplisert eller dyrt foretak. Ifølge The Toy Soldier Museum, med en to-dimensjonal bakgrunnen plassert bak leketøy soldater oppfører seg på samme måte som en ramme legger til detaljer til et maleri. Bakgrunnen bør styrke, ikke avlede oppmerksomheten fra, din leketøy soldat samlingen. Lag en bakgrunn skjerm for å presentere ditt leketøy soldater med et papir print, fotografi eller en illustrasjon montert på papp. Velg mellom mange papir bakgrunner som du kan gjøre det mer realistisk og wow-appellere til dine leketøy soldat samlingen.

Du trenger:
Målebånd
. Datamaskin med Internett.
Computer skanneren.
Computer skriver med farget blekk.
Battleground fotografi eller en illustrasjon.
Battle kartet print.
Fotografi av flagg. MobiltelefoniUniform stoff eller tartan papir eller et fotografi.
Kopiering eller skannede historiske dokumenter.
Pen.
Saks.
Papp.
Gummi sement.
Clay.


en.
Mål for bakgrunnen størrelsen du trenger til din leketøy soldat skjermen. Bruk dimensjonene av sokkelen eller tabellen som du vil vise soldatene på å bestemme målingen lengden. Bestem høyden på bakgrunnen av dine personlige preferanser.
To.
Finn en farge eller sort /hvitt fotografi av en slagmark eller kampscene som passer til den tidsperioden at leketøy soldater representerer- -for eksempel, en borgerkrig slagmark for borgerkrig leketøy soldater. Bruk en utskrift av en kamp kart eller et bilde av et nærbilde av flagget som passer til den soldatens nasjonalitet. Finn et historisk dokument, for eksempel et dokument på overgivelse, eller ifølge The Toy Soldier Museum, Scottish tartan gavepapir. Om nødvendig, skanne og forstørre eller forminske bildene til riktig dimensjoner. Hvis bildet ikke er bred eller lang nok, tape flere kopier av samme bilde sammen for å oppnå den ønskede dimensjoner. Ifølge The Toy Soldier Museum, kan du finne bilder på nettet,. . Se etter bakgrunnsbilder på historiske, natur eller kamp-tema farger kalendere og bøker og blader
3
Klipp et stykke papp å matche dimensjonene på papiret bakgrunnen. Gjenvinne papp fra bokser eller kjøpt kuttet til ønsket dimensjoner på håndverket og hobby butikker.
fire.
Lim papiret bakgrunnen på papp med gummi sement, betaler nøye med kantene og hjørnene slik at papiret ikke bøyer unna papp under. Scan stoff flagg for å lage papir bilder.
Fem.
Roll to kuler av leire omtrent på størrelse med en golfball i håndflaten. Eventuelle leire farge vil fungere, men en jord tone som passer godt med ditt bakgrunnsbilde er mindre merkbar.
6.
Plasser bakgrunnen bak leketøy soldater. Trykk på en ball av leire under nederste høyre og venstre hjørne av papp displayet. Trykk ballen av leire ned på den flate skjermen overflaten å flate leiren slik at den holder skjermen bakgrunnen oppreist. Ifølge The Toy Soldier Museum, kan du også gjøre det samme papp-montert skjermer til å vise leketøy soldater oppå samt plassert bak.

Tips og advarsler


 • I følge The Toy Soldier Museum, kan du ha din bakgrunn profesjonelt montert i fag-eller hobby butikken for holdbarhet, hvis du ikke ønsker å feste papiret til papp selv.
 • Andre artikkelen

 • identifisere antikk saler
 • Hvordan finner jeg ut om et maleri er verdt pengene?
 • hvordan å reparere gull på en klokke
 • Myntsamling inventar programmer
 • hvordan å autentisere gullmynter og bullion
 • verdien av Marvel tegneserie samlekort
 • definisjon av Murano glass
 • hva er en roman mynt?
 • hvordan du får en kuriositeter og relikvier ffl
 • hvordan å anløpe sink platekledning
 •