Hvordan kan jeg identifisere en markering på bunnen av en figur?

Hvordan kan jeg identifisere en markering på bunnen av en figur?Gamle figurer har blitt oppdaget i arkeologiske utgravinger verden over. Som kunst og figurine medier utviklet seg, begynte talentfulle håndverkere og bedrifter sette markeringer på figurer for å identifisere maker. Markeringer er også kalt signaturer, keramikk merker, porselen tegninger, maker, logoer, backstamps, varemerker eller keramikk tegn. Merkingen kan være håndtegnet, malt, stemplet, skåret eller på noen form for papir. Identifisere merking kan noen ganger være vanskelig uten en profesjonell vurdering, men mange bøker og nettsteder er tilgjengelige for å hjelpe din forskning.

Du trenger:
datamaskin med Internett
. Maker's Mark bøker.
Telefonkatalogen.

Søker Online


en.
Legg inn informasjon finnes under din figur i en Internett-søkemotor. Informasjonen finnes på en Maker's Mark kan indikere importør, eksportør, navn på fabrikk eller dekoratør, navnet på Potter eller mønster, eller stedet der figuren ble laget.
To.

Søk på nettet bilder å sammenligne figurine's merke til postet bilder. Dersom figuren har en klar logo for deg å bruke i sammenligning, skriv "figurine Maker's Mark" eller "figurine merke" i en søkemotor. Sammenlign bilder av tegninger til merking under din figur.
Tre.
Søk på nettet for Maker's Mark nettsteder for porselen og figurer. Hvis figuren er sølv, tinn eller annet metall, er merket kalles et kjennetegn, og du må lete etter figurine nettsteder som spesialiserer seg i disse materialene. Mange av disse nettstedene har tusenvis av merker å lese, men du må betale for å få tilgang til fotografier og illustrasjoner. Noen nettsteder har en kontakt for å be om en gratis spørringen.

Søker i bøker og rekvisita


en.
Gå til et bibliotek eller bokhandel, og bla gjennom bøker med maker merker for porselen og figurer. Mange bøker konsentrere seg om bare én maker eller foretak på grunn av selve volumet av merker som brukes. For eksempel, over en periode på 100 år, har Noritake brukt mer enn 400 merker på sine produkter.
To.
Søk nettbokhandlere eller nettsteder for bøker relatert til informasjonen under figuren din, eller om Kina og figurine maker merker generelt.
tre.
Søk Kina og antikke butikker, og sammenligne maker merker på produkter som selges der til merket under figuren din. Den er oppgitt på tags, pris tags eller kjøpsinformasjon kan føre deg til å identifisere din figur.

Søker en Professional Appraisal


en.
Consult telefonkatalogen for Kina eller porselen takstmenn.
to.
Ring takstmenn og spør om de identifiserer maker merker. Takstmenn kreve et gebyr for denne tjenesten.
Tre.
Ta figurine til en appraiser. En takstmann kan gi deg din figur verdi.

Tips og advarsler


 • Populære porselen figurer er ofte reprodusert. En takstmann vil kunne fortelle en autentisk figur fra en mindre verdifulle eller verdiløse knock-off.
 • Andre artikkelen

 • hvordan karakteren en morgan dollar
 • hvordan ta vare på en zippo lighter
 • måter å rense krystaller
 • hvordan å selge britiske frimerker
 • hvordan å identifisere en ekte Montblanc penn
 • hvordan prisen antikke telefoner
 • hvordan å identifisere vintage pocket-klokker
 • om ak-47s
 • hvordan å katalogisere en cd samling
 • USA
 •