hva er definisjonen av depresjon glass

hva er definisjonen av depresjon glassDepresjon-tiden glass er definert ganske enkelt som billig glass gjort i årene før krakket i 1929 til omtrent midten av 1940-tallet, ifølge nettstedet First Class Glass. Depresjon glass var ganske mye det billigste, mest attraktivt farget glass penger kunne kjøpe, selges i fem-og-krone butikker. Faktisk ble det brukt som en giveaway på supermarkeder, kinoer og kjøpesentre. I dag, med sin funksjonalitet, ønskelig fargepalett og snev av nostalgi, samlere er sint for ting.

Identification

Depresjon glass er en maskin-presset produkt. Varsellampene sømmen, eller linje, gjør at du vet det er the real deal. Mange av mønstrene omfattet hele bordet innstillinger av servise, inkludert smør og serverer retter, salt og pepper Shakers og kake plater. Den mest ettertraktede fargene var gult, svart, blå, klar, grønn, rosa, rød, hvit og gul, sier Depresjon Glass Antikviteter

Oppskrifter

Et bredt spekter av depresjon glass mønstre ble opprettet -. Hundrevis , faktisk, ifølge Depresjon Glass Antiques. Mønstre ble presset inn utsiden av glassflaten. Mens noen Depresjon glass er vanlig, design inkluderer fugler, frukt, blomster, blonder og swirls. Den fargerike glass kan bli sett i nesten alle antikvitetsbutikk over hele USA, ifølge Depresjon Glass Antiques. Det er vist frem på ebay av tusenvis av biter på en jevnlig basis.

Block Optic, Cameo og Royal Lace

Den Hocking Glass Company i Lancaster, Ohio, produserte Block Optic mønsteret, som er mye samlet, mellom 1929 og 1933. Denne er ganske lett å finne, i fargene krystall, grønn, rosa, gult og oransje

En annen svært ettertraktet mønsteret er også en Hocking mønster, produsert 1930-1934:. Cameo. Det er kjent for sin lille dans tallet og finnes i krystall, grønn, rosa og gult.

I 1934 og 1941, Hazel-Atlas Glass Company i Clarksburg, West Virginia, og Zanesville, Ohio, produserte den overmåte populære Royal Lace mønster. Produksjon farger inkludert koboltblått, krystall, grønn, rosa og noen ametyst.

Depresjon Glass Selskaper

De fleste av de mange selskapene som produserer denne elskede glasset var Midwestern antrekk, ligger i Ohio og Indiana, med andre funnet i West Virginia, Pennsylvania og Oklahoma i stor grad. De produsenter som ble kjent var Cambridge, Fostoria, Hazel-Atlas, Heisey, Hocking (senere Anchor Hocking), Jeannette, Lancaster, McKee, Morgantown, Paden City, Tiffin, USA Glass og Westmoreland. Blant den lite kjente selskaper, hører du navn som Bartlett-Collins, Bryce, Louis, Monongah og Standard. Interessant nok var den eneste glass som noensinne har mottatt produsentens merke glass laget for kjøkkenet. Alle andre former for depresjon glass var igjen umerket.

Bøker

De beste bøkene om depresjon glass, ifølge Depresjon Glass Secrets, er «The Collector's Encyclopedia of Depression Glass" av Gene Florence og «Farget Glass av depresjonen Era "av Hazel Marie meteorologen. Firenze er tome er en favoritt for sitt enorme utvalg av fotografier og prislister. Værmelderen bok er ettertraktet i stor grad på grunn av forfatterens plass som dronning i verden av depresjonen glass samle.

Andre artikkelen

 • hvordan å selge din frimerkesamling
 • om edle metaller
 • hvordan å katalogisere en dvd samling online
 • hvordan å selge et stempel kolleksjon
 • hvordan finne ut verdien av mine gamle frimerkesamling
 • hvordan sikre en metall huskestativet i bakken
 • hvordan å samle forsyninger for samler mynter
 • hvordan karakteren sjøen glass for smykkelaging
 • hvordan du lagrer dine disney pins
 • hvordan å finne verdien av en gullmynt
 •