hvordan du velger riktig tegnepapir for tegneserier

hvordan du velger riktig tegnepapir for tegneserierSpør tegneserieskapere for spesielle anbefalinger av tegning papirer og svar kan omfatte rudimentære slakter papir, eller felles 8? av 11 inkjet papir, eller dyre Bristol bord, eller spesielle pre-styrte japanske manga artist papir. Med andre ord, svar på et slikt spørsmål er høyst subjektive og dermed diskuteres.
Et eksempel: når de blir spurt, kritikerroste tegneserieroman artisten Eddie Campbell sa, "Du kan tegne på rompa og fotografere det hvis du trodde at det ville gjøre arbeidet morsommere. "
Mens jeg personlig foretrekker noen type papir for roughs, og innfarge ferdig med å tegne på glatte Bristol bord montert på en lysboks, tilbake i min dårligere dager, tracing papir og tøy skjorte cardboards fylt regningen .
Kort sagt, plukke riktig tegnepapir for tegneserier avhenger av din egen tegnestil og overflatestruktur preferanser

Du trenger:.
Art forsyning butikken
. Lysboks (valgfritt).
Prøving og feiling.

Hvordan velge riktig Tegning Papir for Ditt Comics


en.
Analysere alle trinn i tegningen prosessen. Har du raskt lage dine blyant roughs på alle typer tegning overflate tilgjengelig? Har du blekk din ferdig med å tegne på en egen tegning overflate fra grove? Har du flere roughs på kalkerpapir før taklinger som ferdig med å tegne? Har du også bruke media utover blyant og penn og blekk, slik som akvareller eller kull?
To.
Ikke bestille noe på nettet. Gå til en artist forsyning butikken og ta deg tid til å undersøke papir pads midt i butikken.
Er papiret fargen lys nok?
Touch en av sidene i puten. Er overflaten glatt nok, eller er den har nok struktur for medier som du bruker?
Jeg vil anbefale å kjøpe flere forskjellige typer papir for å teste mottagelighet for din tegnestil og typer medier som du oftest bruker.
En varm trykk eller plate overflaten papiret er mykere og mer mottakelig for markører og penn og blekk.
En kald trykk eller vellum overflaten har mer tekstur enn varmpresset, og er mer mottakelig for mykere medier som kull og pastell.
Det er også mer økonomisk såkalte alle formål papir valg som er angivelig mottagelige for alle medier, for eksempel Borden Riley Paris Bleedproof Papir for Pens.
En voksende kjepphest blant yngre kunstnere med en affinitet for japansk manga (tegneserier) er Deleter papir med sine pre-styrte sider og skal mottagelighet for alle medier, inkludert blyant, penn, og markør.

3.
Du vil bare finne ut hva papir preferanser er gjennom prøving og feiling. Og jo mer du tegner jo større er sjansen for at stil og papir preferanser vil endres over tid.

Andre artikkelen

 • hvor å fastsette et kull tegning
 • hvordan å lage et maleri med klinkekuler
 • hvordan å male i impresjonisme stil
 • hvordan du besøke Uffizi galleriet
 • hvordan du finner den æra av en antikk buffet eller skjenk
 • hvordan å sjekke hestens tenner
 • hvordan du viser barnas kunstverk
 • 标题
 • hvordan du ser verdien av gamle penger
 • hvordan å lage kunstnerisk konvolutter
 •