hvordan du velger et gratis online portefølje nettsted for tegneserieskapere

hvordan du velger et gratis online portefølje nettsted for tegneserieskapereMine egne tegneserier har vært på nett siden 1995. For bedre eller verre, gjennom de årene de har vært mer hjemme i alternative publikasjoner enn på Hallmark, "The New Yorker", King Features Syndicate eller andre tradisjonelle mainstream tegneserie plattform.
Heldigvis, hvis du er en tegneserieskaper, er det mange flotte online steder å vise dine kunstverk uansett hvor bisarre dine kunstverk kan være. Må love at Internett.
Men, som alle Internett-steder, er det mange faktorer å vurdere før han begynte i en portefølje fellesskap eller samarbeid ezine.

Du trenger:
Digital Comics
. Computer.
Internett-tilkobling.

Hvordan velge en gratis online Portfolio Web Site for Comic Kunstnere


en.
Vurder dine egne talent. Vær ærlig, men ikke bli motløs. Er du nybegynner, en erfaren amatør eller en profesjonell?
Surf på nettet for tegneserieskaper presentasjon nettsteder som kan passe din stil best.
Start på noen av de mer kunnskapsrike tegneserieskaper /tegneserietegner blogger.
to.
Velg porteføljen nettsted som er best for ditt arbeid. Foretrekker du en presentasjon nettsted som gjør at nesten alle artist inne? Eller foretrekker du en mer selektiv tegneserieskaper kollektiv eller ezine med mange tegneserieskaper bidragsytere?
I 1994, krabbet jeg sammen en kjøtt-og-poteter tegneserier nettsted for mine daglige serien, "blinklysene. " Da min web host begynte å lade for mye penger for den ekstra båndbredden som mine bilder nødvendig og det økende antall besøkende til området, bestemte jeg meg for å se etter et billigere alternativ.
I 1995, fant jeg Bebe Williams 'Art Comics, en tegneserie hub chock full av grafiske weirdness fra Bebe og andre kunstnere. Jeg sendte ham e-post og ba om å bli inkludert. For fem år, var mine blinklysene tegneserier ut seks dager i uken. Jeg selv avvikles legge til en ukentlig Shockwave-animert tegnefilm kalt Shocktoons. Det var min start.
Tre.
Etter å ha valgt porteføljen nettsted som passer for deg, last opp ditt arbeid og konfigurere siden tilsvarende. Du kan oppdage at arbeidet ditt ikke ser rett på dette nettstedet, eller at nettstedets image management funksjonen er ikke like intuitivt som du vil at det skal være. Dette kan være nok til å sende deg søke etter et nytt hjem for tegneserier.

Andre artikkelen

 • hvordan å trekke snødekte furuene på farget blyant
 • historie Westmoreland glass
 • hvordan å date når et speil ble gjort
 • hvordan bli en makeup artist
 • hvordan airbrush
 • hvordan du setter pris på dadaisme
 • hvordan å gjenkjenne verk av Andy Warhol
 • gull frisk verktøy
 • hvordan du har bilder profesjonelt retusjerte hjelp Mpix
 • hvordan å leie ut en sommer hjemme i løpet av sesongen
 •