hvordan du oppretter en hendelse kalender oppføringen

hvordan du oppretter en hendelse kalender oppføringenHvis du er i en posisjon der du må skrive opp en flyer, eller lage en kalender over hendelser, kan du på et tidspunkt må skrive en liste. Her er en guide til en enkel måte å presentere denne informasjonen til publikum

Du trenger:. .
Computer
Event informasjon.
Microsoft Word eller datamaskinen skriveprogram.


en.
Se på arrangementet som du har. Les det. Hva er denne hendelsen om?
To.
Hvis arrangementet ikke allerede har et formelt navn eller tittel deretter foreta en opp som forteller leseren hva hendelsen er på bare noen få ord . Hvis du bruker denne oppføringen til en kalender basert på hendelser etter dato, og datoen ville komme først, og tittelen på arrangementet på neste linje.
Tre.
Skriv dette på datamaskinen og trykk på returtasten for å gå til neste linje.
fire.
Deretter skriver ukedag hendelsen vil inntreffe, skille det med et komma, og skriv deretter datoen for hendelsen. For eksempel: Tirsdag 18 desember Du trenger ikke å sette året, og siden desember er ledsaget av en dato (18) du trenger heller ikke å skrive hele måneden ut. Ikke legg til en "th" til datoen. 18 desember er feil.
Fem.
Enter-tasten for å flytte til neste linje.
6.
På neste linje, Skriv tidspunktet for hendelsen. Hvis du kjenner både start-og sluttidspunkt for hendelsen, skriver dette som 4-6 PM hvis du bare kjenner starttidspunktet så bare skrive at, 16:00 Du trenger ikke å skrive 16:00-18:00 som dashbordet fungerer best , og det faktum at hendelsen oppstår i pm er allerede kjent ved å plassere den på slutten nummeret (det gjør det inkluderende). På den annen side, hvis en gang er jeg og den andre er pm du vil skrive begge ut. For eksempel:
kl 10-14:00
7
Bruk Tilbake-tasten for å flytte til neste linje. . Her, skrive en kort setning om hendelsen. Denne setningen bør fortelle oss hva tittelen ikke, hvem eller hva som vil være på arrangementet og hvorfor leseren kan være lurt å gå.
Åtte.
På neste linje, skriver Navnet på stedet der hendelsen vil inntreffe.
9.
På neste linje, skrive inn adressen til dette stedet uten staten eller postnummer. Hvis oppføringen er for en annen stat og skriv deretter staten. Også forkorte bulevarden til Blvd. , Å gate til St. , og avenue Ave. som de er en del av en adresse. Resten, som for eksempel vei-eller loop, kan forbli de samme.
10.
På neste linje, skriver telefonnummeret med retningsnummer. AP-formatet for tall er 450-555-3829. Skjønt, avhengig av hvor du arbeider, kan de ha du skriver inn nummeret annerledes, for eksempel (450) 555-3829.
11.
Du kan nå velge å gå til neste linjen og legge til en nettside adresse hvis det er nødvendig. Din ferdig liste burde lese noe som dette:
Senior Center Holiday Bingo
tirsdag 18 desember
4. -18:00
Pattie Baker verter partiet med lette forfriskninger , søtsaker og premier
Valley Community Center
3445 Community Ave. , Newark
450-555-3829

Tips og advarsler


 • Avhengig av hvor du sender innlegg hendelsen oppføringen (e) dato for arrangementet, og tittelen kan bli slått. For eksempel, hvis en oppføring er organisert etter dato i en kalender. Ellers, i en flyer eller på bunnen av en historie, kan du bruke tittelen, og deretter datoen.
 • Andre artikkelen

 • hva er verdien av vintage Schwinn sykler?
 • hvordan å omfavne kunsten høsten
 • hvordan å tegne en ellipse
 • hvordan forklare Chiaroscuro teknikk
 • hvordan digiscope
 • identifisere antikk radiatorer
 • hvordan komme chicago shamrox merchandise
 • hvordan du gjør en voks skulptur
 • hvordan å besøke det nasjonale museet for Korea
 • hvordan å estimere verdien av McCoy keramikk
 •