hvordan begynne å bruke comiclife på en mac

hvordan begynne å bruke comiclife på en macHvis du liker tegneserier, eller rett og slett har flere digitale bilder enn du ønsker å få kopier av og plass i et album da ComicLife vil være noe du er glad du har lært. Det er relativt enkelt å bruke, og på denne måten, kan du sette fire til 10 bilder på en side med bilde bobler eller bildetekster hvis du vil. Så alt du trenger å gjøre er å skrive det ut og ramme den, gi den som gave, eller sette den i albumet ditt. Dette er en mye enklere måte å lagre bilder i album enn utskrift og lime. Les videre for å lære å ta i bruk ComicLife på en Mac.

Du trenger:
bilder i iPhoto-biblioteket
. Macintosh-maskin.
ComicLife i programmer på datamaskinen.
Tastatur og mus.


en.
Vær sikker på at bildene du vil bruke, er i iPhoto-biblioteket og i riktige mapper.
To.
Gå til Programmer-mappen, og klikk på ComicLife å åpne.
tre.
å begynne, prøve å bruke "Brick" malen til høyre. Senere, som du har mer tid til å eksperimentere med ComicLife du kan bruke flere maler basert på hva ditt behov er for bildene du har. Det er flere maler å velge mellom. Alt du trenger å gjøre er bla ned til en annen type valg for maler der det står, "Page Maler. "
Fire.
Å bruke "Brick" mal, klikk på malen og dra den en gang til tom side til venstre.
fem.
Nå har moro å prøve ut bilder i disse områder. Der det står iPhoto-biblioteket, og viser noen bilder du kan også bla i baren ned å se på et bestemt album. Finn bildene dine.
6.
Dra ditt første bilde til en boks. Husk noen bokser fungerer best for høye bilder, andre for brede.
7.
Fortsett å gjøre det. ComicLife bør automatisk størrelsen på bildet til å passe. Hvis ikke, klikker du midt på bildet til du ser omrisset utenfor den firkantede boksen. Bruk den prikkede linjen for å gjøre bildet større eller mindre, og pilen fra musen for å flytte den rundt i boksen. Vær forsiktig med å flytte boksen. Hvis du gjør det, bare gå opp å redigere på skjermen og velg "Angre".
8.
Hvis du ønsker å slette et bilde, klikker du på bildet til du ser den grønne omrisset utsiden boksen igjen og trykk "Delete" på tastaturet. Hvis du ønsker å velge en annen mal deretter og slette alle boksene på siden og dra en ny mal til siden.
9.
Vil legge til en ballong eller bildetekst til bildet, dra det til bildet. Deretter klikker du på det til du ser en grønn boks rundt det å flytte den til et mer passende sted i bildet eller for å gjøre den mindre eller større. Ballongen har en blå prikk på halen. Du kan bruke denne til å flytte halen mot personen som snakker, eller klikk på den for å lage to haler om to personer sier det samme.
10.
Hvis du velger skrift, vil du bli gitt muligheten til å endre skriften. Du kan også endre farge og i en boks øverst til høyre kan du endre stil og farge også.
11.
Nå har du en grunnleggende start på ComicLife. Ha det gøy og nyte, og når du er ferdig, bare lagre klikker lagre alternativet øverst til venstre hjørne av skjermen. For best resultat, anbefaler jeg å kutte det fra ComicLife malen og limer den inn i Photoshop slik at du kan gjøre det til en JPEG på størrelse med en side. På denne måten kan du ha bildet skrevet ut hvor som helst, ikke bare hjemme, og du kan lagre den i bildet filene dine også.

Tips og advarsler


 • Vær Pass på å ikke flytte eller slette boksene når du prøver å manipulere et bilde.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å samle wire skulpturer
 • hvordan tjene penger undervisning kunst og håndverk
 • hvordan gjøre perlen bunnies for påsken
 • hvor å vise frem limited edition collector mynter riktig
 • hvordan å trekke en hodeskalle
 • hvor å fastsette zippo lighter veker
 • BSA omfang instruksjoner
 • hvordan finne american gjort antikke speil?
 • hvordan legge til side brette lommer i endrede bøker
 • hvordan å identifisere tidlige amerikanske mønster glass
 •