hvordan å observere og sette pris skulptur kunst

hvordan å observere og sette pris skulptur kunstSkulpturer er en viktig form for kunst helt tilbake til oldtidens sivilisasjoner. Antikke skulpturer var laget av leire, tre, stein, metaller og andre verdifulle materialer. Moderne skulpturer er også laget av disse materialene, men også materialer som plast, glass, og annet resirkulerbare materialer, inkludert useriøs. Skulpturer ta mange former, inkludert abstrakte figurer, i naturlig størrelse og portrett. De kan være realistisk og naturlig, eller helt abstrakt og ugjenkjennelig. Les videre for å lære å observere og sette pris på skulptur kunst.

Du trenger:
En skulptur å se, observere og analysere
. Et ønske om å lære om og sette pris skulptur kunst.


en.
Legg merke til om skulpturen er laget av tre eller stein. Tre og stein skulpturer er vanligvis skåret fordi begge materialer er ikke formbare (tilpasningsdyktig) og må være skåret i ønsket fasong (e).
To.
Se om skulpturen er laget av metall . Metal skulpturer er vanligvis støpt eller montert ved sveising eller noen andre måter å bli sammen utklipp av metall.
tre.
Vit at modellen skulpturer vanligvis er additive fordi de er bygget opp av materialer som leire eller plast. Materialene som brukes til å lage modellen skulpturer er vanligvis myke og føyelige slik at de kan støpes og formes.
Fire.
Innse at noen skulpturer velge å bruke en blanding av materialer for en heterogen stykke . Kan du identifisere materialene som brukes i dette stykket? Hvor er disse materialene brukes?
Fem.
Legg merke til om skulpturen er frittstående, en helt avrundet stykke ledige med unntak av en base? Eller er det et relieff, noe som betyr at det kan projisere fra en overflate som blir en del av skulpturen. Relief skulpturer ta tre former: høyt relieff, lavt relieff og sunkne lettelse. Høyt relieff skulpturer funksjon deler av skulpturen projisere langt ut fra bakgrunnen. Lav lettelse skulpturer har en litt hevet projeksjon. Sunken lettelse skulpturer er ofte gamle egyptiske. Bildene er hugget inn i overflaten med høyeste delen av lettelse å være den flate overflaten.
6.
Still flere spørsmål. Hva er stilen av skulpturen? Er det representative eller ikke-representant? Representative skulpturer er klar og tydelig representasjoner av faget som de skal representere. Ikke-representative skulpturene er det motsatte. De er skulpturer som ikke er så tydelig representant for faget, og er ofte abstrakte eller ekspresjonistisk i form. Hvis skulpturen er representativt, er det realistisk, naturalistisk eller idealisert? Mens en skulptur som er representant for faget sitt kan være klar på hva det representerer, kan det ikke være en eksakt eller naturlig bilde. En realistisk skulptur er en som representerer faget som det er akkurat i livet. En naturalistisk skulptur er en som er inspirert av det fysiske utseendet av sitt image i naturen. Idealiserte skulpturer strebe etter det perfekte realisering av et emne. Disse ble ofte brukt i klassisk gresk skulptur.
7.
Hvilke historiske periode eller epoke gjør denne skulpturen husker? Er det en moderne, eller klassisk stykke? Er det moderne, men minner om en annen tid?

Tips og advarsler


 • Observer skulpturer i person på offentlige utstillinger i gallerier og museer etc.
 • Ta deg god tid i evalueringen av et stykke. Ta en grundig tilnærming til skulptur.
 • Les opp på utstillingen forhånd hvis mulig.
 • Andre artikkelen

 • hva er verdien av kronen mynt?
 • hvordan å besøke New York museer gratis
 • hvordan å leie ut en sommer hjemme i løpet av sesongen
 • hvordan du kjøper vintage art plakater
 • hvordan du kjøper glassblåsing øyebeskyttelse
 • hvordan å identifisere vintage i.h.
 • hvordan å lage et minnesmerke armbånd
 • hvordan bli vaksinert mot hjernehinnebetennelse
 • hvordan å trekke en huleboer
 • hvordan digiscope
 •