hvordan å fotografere dyreliv

hvordan å fotografere dyrelivEtt år siden så jeg en coyote i en park midt i byen. Ingen trodde meg fordi jeg ikke hadde noen bevis. Jeg begynte å bære kameraet mitt rundt hvor jeg gikk og endte opp med å ta dette bildet av en hakkespett når man drikker kaffe på min veranda. Jeg fortsatt gå tilbake til at parken med kameraet mitt, men jeg har ikke sett at coyote siden. I denne artikkelen vil jeg fortelle deg hvordan å være klar når naturen kommer ringer

Du trenger:. .
Kamera
Time.
Notebook.
Penn eller blyant.


en.
Ha bærbare klar. Den bærbare er enda viktigere enn kameraet på mange måter fordi du kan registrere tid og dato som du oppdager en bestemt dyr. Når du har spilt inn to eller tre sitings du er klar for neste steg.
To.
Møt tidlig. Hvis dyret ønsker du å fotografere vises alltid i solnedgangen, så du bør være der minst en halv time før det.
Tre.
Vær forberedt. Ha kameraet på og ut av saken. Du bør ha eksponering og fokus dybde sett. Du kan bare ha noen få sekunder før dyret blir redd og bolter. Merk der skyggene er på tidspunktet for dyrets vanlige utseende. Selv med en flash et dyr i skygge vil ende opp med å bli undereksponert.
Fire.
Vær tålmodig. Dyr er veldig kunnskapsrike når det gjelder endringer i sitt miljø. Den hakkespett i bildet kan ha besøkt treet ved siden av verandaen min mange ganger før det bestemte jeg ikke var en trussel, og viste seg selv.
Fem.
Når dyret vises bringe sakte kameraet å bære på det. Unngå øyekontakt med dyret.
6.
Ta mange bilder. Du kan kaste bort verdifull tid på å stille opp det perfekte bildet. Ta så mange du kan og bekymre deg for hvilke som var vellykket senere. Jeg gang fikk fem meter fra et Harrier spiser en Vole på et tre gren før den fløy vekk uten at jeg noen gang å ta et bilde.

Andre artikkelen

 • hvordan å trekke en aceo eller ATC
 • hvordan å besøke det nasjonale museet for afrikansk kunst
 • hvordan å lage en pop up bilde
 • håndlagde pistol oppbevaringsboks
 • hvordan å oppmuntre barn i kunsten
 • hvordan å skyggelegge med fargeblyanter
 • hvordan gjøre bær blekk for kalligrafi
 • hvordan du gjør det riktig hastighet på HLR brystkompresjoner
 • hvordan bli en fest karikaturtegner
 • hvordan å identifisere malerier av Botticelli
 •