Slik sjablong et lite antall t-skjorter selv

Slik sjablong et lite antall t-skjorter selvVil du gjøre et par skjorter uten å måtte selge bilen for å betale for de satt opp avgiftene? Dette er en grasrot og effektiv måte å gjøre det

Du trenger:.
Brand ny sjablong (kartong papir eller acetate)
. Fabric maling.
Fine børste (for touch ups).
Et håndkle eller gammelt teppe.
Et sammenleggbart bord (stykke flatt plast eller papp til å gå i mellom lagene i din skjorte).
Hårtørker.
Hanger.
Tape.
Saks (bare i tilfelle, finner jeg dem alltid behov for ett eller annet).
SHOUT våtservietter (jeg skal forklare senere).
Svamper (jeg bruker de på en pinne du kan finne på Michaels.
 Du kan også bruke svamp valser, eller andre svamper også.
.


en.
Velge hva slags materiale sjablongen VIL VÆRE LAGET AV OG GRAFISK ditt bilde på at materiale . . .

Jeg bruker ofte kartong papir, kan du også bruke acetat. Acetat er dyrere, og hvis du får en sjablong gjorde du fortsatt nødt til å betale sette opp avgifter og slikt. Hvis du ønsker å kutte acetate selv det er kult også. Men jeg kommer til å bruke kartong papir i mine eksempler, bare så vi er på samme side.
Kartong papir er stor fordi det er bare tynn nok til ikke å skape for mange flekker og smuss. Det er også bra for skjæring fordi i motsetning til papp vil du få renere linjer, noe som vil holde design fin og klar.
Skriv din design på kortet lager papiret den størrelsen du vil ha den på skjorten din, eller hva stoff du spraye på
HUSK:. Hvis utformingen har mer enn én farge det vil kreve mer enn en sjablong. Lag en sjablong for hver farge.
To.
CUTTING sjablongen . . .
Du kommer til å trenge en exacto kniv for dette. Det vil ta noe tid. Vær forsiktig og oppmerksom, pass på at du skjærer på et stykke papp eller noe som vil beskytte overflaten du gjør det å kutte på. Ikke bruk en exacto kniv hvis du har drukket eller hvis du bruker medisiner som kan gjøre deg søvnig.
Bruk exacto kniv, kuttet alle de områdene du vil at malingen til å gå gjennom. Så kuttet ut alt du vil ha på skjorten din. Vær forsiktig med sirkulære mønstre og noen brev, bruke sunn fornuft, hvis du skjærer en sirkel, og du gjør detaljerte kutt i midten av sirkelen du kaster bort tiden din, fordi når du er ferdig å kutte alle som vil forbli en tom sirkel av feil. Så ikke bli for fancy uten å tenke det gjennom først. . . Vær oppmerksom på hva du kutter
3
samle SUPPLIES . . .
Du trenger:
* Helt nye sjablong
* Fabric maling
* Fine børste (for touch ups)
* Et håndkle eller gammelt teppe
* Et sammenleggbart bord (stykke flatt plast eller papp for å gå i mellom lagene på skjorten)
* Hårtørker
* Hanger
* Tape
* Saks (bare i tilfelle, finner jeg dem alltid behov for et eller annet)

* SHOUT våtservietter (jeg skal forklare senere)
* Svamper (jeg bruker de på en pinne du kan finne på Michaels. Du kan også bruke svamp valser, eller andre svamper og
Fabric maling anbefalinger:. For lyse farger (rødt, oransje) anbefaler jeg Tulip stoff maling. Det er veldig lyst og den skiller seg ut veldig pent. Bare fordi det står stoff maling i motsetning til skjermen utskrift blekk betyr ikke at det er ikke så solid. Jeg har skjorter med TULIP maling som jeg har vasket siden begynnelsen av firmaet mitt og de er fortsatt ikke falming. Du kan få TULIP online eller på Michael's hvis du er i nærheten.
For hvit og svart maling jeg anbefaler DICK Blick skjermen utskrift blekk. Ikke en fan av sterke farger, men deres hvite spesielt er imponerende, den er tykk og det er virkelig stiller på mørke stoffet. Vær forsiktig når du søker lag med tykk maling selv, vil for mange føre til sprekk over tid.
Fire.
Få skjorten klar til å bli skrevet . . .

Legg håndkle ned på en overflate som er en god høyde for deg. Du kan sitte eller stå hvis du ønsker det, uansett hva du foretrekker. Bare sørg for at overflaten ikke er for høy, eller for lavt. Hvis du er på gulvet være forsiktig med knærne, jeg virkelig vondt kne på den måten en gang. Få komfortable fordi du skal jobbe for en liten stund. Ikke gjør jobben noe vanskeligere enn det må være.
Sett skjorte eller stykke stoff du skriver ut på toppen av håndkle. Plasser folding bord mellom de to lagene med skjorte, prøve å få en stor sammenleggbar styret hvis du kan å strekke skjorten ut så mye som mulig. Dette er nyttig fordi bildet vil strekke når noen har på seg skjorten, om du ikke ønsker tomrom i linjene i design når den strekker seg, så strekker den før hånden skaper en mer realistisk palett. En plast folding bord er alltid bedre fordi malingen vil tørke og holde seg til en papp sammenleggbare bord hvis du ikke er forsiktig.
Tape sjablongen ned på t-skjorta der du vil at bildet til være. Kontroller at skjorta er fin og strukket og sjablongen er tapet nede nok slik at den ikke beveger seg rundt.
Fem.
Tid for å male !!!!!!!!!!! !! Tee hee . . .
Sett farge maling eller skjermen utskrift blekk du skal bruke på en papptallerken eller lokk og dyppe svampen i malingen. DAB svampen litt nesten som blotting leppestift, på et stykke papir eller noe annet engangs du kan teste på. Dette er viktig fordi du ikke vil BLOB ned en haug med maling på sjablongen, vil det føre til at malingen til å blø og du har å gjøre mer touch ups enn nødvendig.
Forsiktig gjelder maling med svamp av valget på sjablongen på de områdene du kutte ut. La det tørke litt, (hvis du har papp mellom lagene med skjorten din ikke la det tørke helt, eller det vil holde. ) Påfør så mange lag som du føler er nødvendig, med tykkere maling, gjelder ikke for mange lag, når du vasker den et par ganger bildet på skjorten kan begynne cracking
Side note. ! Paint er trolig kommer til å få på hendene, være forsiktig med hvor du er rørende områdene av skjorten du ikke vil ha malt. Hvis en liten ulykke inntreffer kan du prøve SHOUT våtservietter. De har reddet meg på et par anledninger. Bruk SHOUT tørke før malingen tørker. IKKE RUB, blot det området du vil at malingen løftet fra som du ville en flekk på et dyrt teppe. Malingen kan løfte, dette vanligvis fungerer på mørkere farger, har jeg hatt et par mirakler på lyse farger. Hvis malingen ikke vil løfte, kan det være lurt å legge noe kunstnerisk i utformingen av t-skjorten til å dekke den feilen, hvis dette ikke er et alternativ, da må du få en ny skjorte. Ikke bekymre deg, kan det være verre du kunne betale de skumle satt opp avgiftene jeg nevnte tidligere.
6.
Løft av sjablongen aldri så forsiktig og tørk skjorten . . .

Det er på tide å løfte sjablong! VÆR FORSIKTIG. Hvis du har en plast folding bord mellom skjorten din bør du la bildet tørre så mye som mulig. Uansett, ta tape off til kantene i sjablongen, og svært forsiktig løft sjablongen. Fjern sammenleggbare bord. Du vil se ditt bilde på skjorten, kan enkelte deler har blødd, eller kanskje noen deler som ikke kom igjennom som du hadde håpet på. Det er det det fine pensel er for, noe som gjør touch ups. Jeg elsker denne delen fordi du virkelig får hånd male skjorten. Du setter en børste til å lerret så å si. Du får ikke penselstrøk fra en maskin. Jeg har laget en hel tema for mine klær tråd med dette, og noen få sydd lapper. Det er bare mer personlig. Men det er min løsning på situasjonen. Føl deg fri til å sette inn din egen mening om saken.
Når du har gjort touch ups det er på tide å bruke den trofaste hårføner jeg oppført i "Ting du trenger delen. Det finnes andre typer tørketromler som brukes spesifikt til tørking skjorter. Føl deg fri til å bruke disse, men siden jeg startet sparer du penger med maleriet prosessen jeg kan like godt presentere en nøysom mulighet for tørking også.
Tørking er viktig for et par grunner. One, den åpenbare grunnen, du kan ikke bruke den før den har tørket eller det vil flekk, og to varmen fra hårføneren vil sette bildet. Jeg har faktisk gjort skjorter der jeg ikke tørr bildet og de kom ut helt fint, men legenden sier at du skal bruke varme til å sette bildet, så, bare for å være sikker, anbefaler jeg å gjøre det. Du bør tørke det i minst to minutter, sette tørketrommelen så nær bildet som mulig uten å berøre den.
Heng skjorten, og la det sitte en stund bare for å sørge for at det er helt tørket og du er offisielt ferdig. Gjenta prosessen med de andre stensiler hvis designen har mer enn én farge. Sørg for at du står i kø opp sjablongen skikkelig med bildet ditt. Den stensiler du gjorde bør bare ha de ulike delene av design som krever en annen farge maling kuttet ut.
7.
Til slutt . . .
Kreativitet gjør for noen utmerkede valuta og gir design som unike kanten mot konkurrenter som har penger til å gjøre akkurat det alle andre gjør. Alt er en fordel avhengig av hvordan du ser på det.
Håper dette hjelper. Føl deg fri til å dele din kreativitet med meg også.
Skål og kjærlighet,
Chantelle
-Jeg startet mitt firma med ganske mye ingenting. Så jeg er en stor
talsmann for å fremme kostnadseffektive og kreative måter å komme rundt
å måtte betale en masse penger. WEAR ME NAKED er ganske mye et produkt av
den kreative måter jeg fikk rundt å måtte legge ned en haug med penger for å
få min bedrift i gang. Jeg oppfordrer deg til å gjøre det samme.

Tips og advarsler


 • Si du kjører et større antall av skjorter og silke screening /skjermen utskrift er et bedre alternativ for deg, hvis du er i San Francisco, Bay området jeg anbefaler Mission Cultural Center, av av Mission og 25. i San Francisco. De tilbyr en skjerm utskrift klasse fra 18:00-22:00 tirsdag til torsdag. De kan komme i gang med noen tips om hvordan du silketrykk. Hvis du bruker Photo Emulsion Technique de har en stor maskin som vil brenne bildene på skjermen for deg i 20 sekunder. Klassen er bare $ 12 også! Du bør ta en skjorte til skjermen på, bildet ditt på åpenhet papir, tekstil maling eller silketrykk blekk, og noen foto emulsjon.
 • Hvis du er en ny designer bør du copyright dine design. Det er veldig viktig. Noen klær bedrifter, som skal forbli navnløse, har penger til å starte et selskap, men ingen av kunstnerisk talent for å lage design som appellerer til massene. I stedet for å betale deg hva du er verdt de vil endre din design bare litt slik at de kan gjøre raske penger eller en million. Jeg sier ikke at alle selskaper gjør det, men du vil beskytte deg selv så mye som mulig.
 • US Copyright Office har en form kalt Visual Arts skjema, fylle det ut og ta med trykte eksemplarer av design og send det innJeg tror koster $ 45 nå. Det er trolig mindre. Å skrive ut skjemaet på Internett på følgende link (http://www. copyright. gov/register/visual. html)
 • For noen av dere grasrota folk der ute som liker å presse co
 • Andre artikkelen

 • hvordan bruke sigar boksen humidors
 • hvordan du kan vinne et talent show
 • hvordan holde et mørkerom rent
 • hvordan å få en engelsk lærerjobb i russland
 • Hvordan vite når du kjøper en antikk dukke
 • hvordan du finner en ffl
 • hvordan du pakker ut en 22 lang rifle skall fra en modell 67 Winchester
 • hvordan å lage en tegneserie
 • hvordan å montere en nightforce ett stykke omfang base
 • hvordan å blande oransje maling
 •