stiler av tegneserier

stiler av tegneseriertegneserier er kunsten å skape tegneserier --- eller bilder som er humoristiske, overdrevet eller på annen måte urealistiske --- for magasiner, aviser, animerte TV-programmer og filmer, nettsider og andre former for media . Den tegnefilm kunstform har utviklet seg gjennom århundrene fra statiske kruseduller og illustrasjoner som prydet grotter og manuskripter, til å flytte, 3-D bilder som tar 3-D tegneserie verdener. Noen av de mest vanlige stiler av tegneserier inkluderer redaksjonelle tegneserier, anime, amerikansk animasjon og CGI-animasjon.

Redaksjonelle

Redaksjonelle tegneserier er tegneserier og illustrasjoner som gjør sosiale eller politiske uttalelser, som oftest kritikk. Den tradisjonelle stilen redaksjonelle tegneserier er primært basert på arbeidet til den tysk-født karikaturtegneren Thomas Nast, som ble berømt tegning for «Harper's Weekly" under borgerkrigen. Ifølge Økonomisk Expert, alle varianter av den tradisjonelle redaksjonelle tegneserie-stil deler noen felles elementer. Disse inkluderer viser karikaturer av politikere eller politiske symboler (som demokratiske eselet og den republikanske elefanten, som Nast skapte), som foretar visuell metaforer (for eksempel representerer frihet som Statue of Liberty) og det å være svart og hvitt i stedet for farger.

Anime

Anime er en type japansk animasjon som er preget av sin stilsikker bilder, fremdeles-skjermbilder og kontinuerlig historier (som betyr at avdrag er beregnet å bli sett i rekkefølge). Den tegneserier stil er også godt kjent for skildrer vold, seksualitet og annet eksplisitt innhold. Ifølge Anime News Network, er kunstverkene på anime hovedsakelig basert på manga, som er en tegneserie stil som ble populære i Japan etter andre verdenskrig.

American Animation

I følge Anime News Network, amerikansk animasjon, i motsetning til anime, er mer tilbøyelig mot å være fantastiske og barnslig, og --- når det gjelder TV-programmering --- blir ofte presentert i uavhengige historier.
Noen av de prototypiske amerikanske tegneserier som kjennetegner stilen inkluderer Felix the Cat og Mikke Mus. Tidlig i det 20. århundre, var amerikanske tegneserier ofte vist som animerte kortfilmer eller featurettes, men vil senere gå videre til å bli halvt vår tv-serier og langfilmer. På 1990-tallet så fremveksten av mer voksen-tema amerikansk animasjon, med viser som "The Simpsons", "South Park" og "Family Guy".

CGI animasjon

CGI (computer-genererte bilder) animasjon er siste bølgen av tegneserier, og har blitt popularisert av filmer som "Toy Story" og "Shrek". Ved hjelp av CGI, er tegneserier ikke tegnet for hånd, men skapte med 3-D datagrafikk. Dette betyr en tegneserieskaper fantasi vil ikke bli begrenset av restriksjonene i papirformat. Mange tegneserie viser bruk også CGI til å legge til stil (og rask gjengivelse ganger) til deres 2-D animasjoner.

Andre artikkelen

 • rutenett tegning aktiviteter
 • ideer for en søt liten tatovering
 • Slik airbrush blå flammer
 • hvordan å male sement gangveier
 • Slik spray base coat for klarlakk maling
 • Hvordan kan jeg designe tegninger av en Adirondack stol og krakk?
 • Slik Refinish espresso møbler
 • denver art viser
 • kunst og historie teknologi tilskudd
 • Slik skriver du en manga bok på nettet
 •