labret informasjon

labret informasjonPiercing og tatovering gikk inn i mainstream via tatovering reality show. Kjendiser som Dennis Rodman og Christina Aguilera ha flere piercinger. En labret piercing er en som disse kjendisene har til felles. Ser på porteføljer, touring butikken, og spørre piercing kunstneren spørsmål om sine erfaringer og sterile prosedyrer er avgjørende skritt før du forplikter deg til en piercing

Betydning

Den vanligste Hensikten med en labret piercing er stas. Iført smykker i piercing legger skjønnhet eller dekorasjon til en persons egenskaper. Den Dogon stammen i Mali bærer denne piercing for religiøse tro, mens andre har labrets for overgangsriter eller for å vise sin rang i samfunnet, ifølge PainfulPleasures. com.

Typer

Det finnes tre typer av en labret piercing. En tradisjonell labret er under leppen, over haken og sentrert. En vertikal labret starter på plasseringen av en tradisjonell labret og er loddrett, spennende på toppen av underleppen. En "lowbret" er en labret som er plassert lavere enn en tradisjonell labret, fortsatt sentrert og nærmere til haken.

De smykker valgene er fange bead ringer, flat rygg eller Fishtail labret stendere, eller sirkulære vektstenger for en tradisjonell labret. En buet barbell eller J-kurven smykker er alternativene for vertikale labrets. Den lowbret eneste smykker alternativet er en flat rygg labret stud. Disse typer smykker kommer i en regnbue av farger og former, slik som blomster, stjerner eller pigger.

Time Frame

The healing periode på en labret piercing er omtrent seks til åtte uker. Dette varierer i henhold til den som mottar piercing, på grunn av faktorer som kosthold, mosjon, styrke immunforsvaret, stress nivå og generelle helse.

De to første ukene av healing perioden bringe mest ubehag . Hevelse og væskende av væsker er normalt, og ubehag er lettet ved å ta en anti-inflammatorisk medisiner og unngå alkohol. Etter en profesjonell piercer er ettervern retningslinjer sikrer trygg healing.

Størrelse

Størrelsen på smykker satt inn i en labret piercing avhenger av kundens anatomi. Kvinner eller menn med små ansiktstrekk nytte iført 16 gauge smykker i labret piercing. For første smykker i en person med stor ansiktstrekk, 14-eller 12-gauge smykker er satt inn

Stretching er mulig med en labret piercing, og når en klient informerer piercer av interesse i denne prosessen,. piercer forklarer at full helbredelse er nødvendig først. Pierceren vil strekke piercing gradvis, et mål størrelse gangen med en ventetid mellom hver strekning, til ønsket størrelse er nådd.

Hensyn

Ta reglene på jobb og skole i betraktning før du forplikter deg til en labret piercing. En kuleholderen er et alternativ å skjule piercing etter healing, men arbeid eller skole kan ikke tillate deg å bruke den første smykker i piercing.

Hvis du lar labret piercing å lukke, et knappenålshode-størrelse arret vil forbli. Å ta vare på en labret piercing er et ansvar, og tid i tidsplanen må settes til side for å ta vare på piercing riktig. Resultatet av en dårlig tatt vare på labret piercing er en infeksjon eller skade på tenner og tannkjøtt. Følg profesjonell piercer råd og ettervern retningslinjer for å sikre en sunn piercing.

Andre artikkelen

 • hvordan å montere lerret på båre rammer
 • california bly basert maling fjerning krav
 • hva tatovering blekk er laget av
 • hvordan å male en stor harlekin mønster
 • Hvordan velger jeg tatovering blekk farge?
 • hvordan skygge tatovering design
 • hvordan å selge en anonym kunstsamling
 • hvor langt skal du stå fra bakteppe i et portrett skutt?
 • hvordan du bruker fargeblyanter for detaljer i en akrylmaling
 • juryerte kunst viser i texas
 •