kunstprosjektet ideer for høy schoolers

kunstprosjektet ideer for høy schoolersStudenter i high school kunst klasser er fremdeles lærer det grunnleggende om å lage kunst. Exploring lage kunst nødvendigheter som verdi skalaer, bestemme former gjennom lys og mørke farger, og skaper smake teksturer vil hjelpe studenter på dette nivået for læring skaper vellykkede kunstprosjekter som vil være byggesteiner for framtidig eksperimentering og læring. Opprette grunnleggende øvelser vil bidra til å skape en sterk portefølje for studenter som planlegger å major i visuell kunst i college.

Verdi Scale

Studenter skape en verdi skala i enten blyant eller maling på den ene kanten av et ark av hvitt papir. Vekten bør måles ut i 12 like ruter som er 1 tomme hver. En verdi skala begynner med den første ruten som starter så hvite og med det 12. plassen helt svart. Hver rute blir mørkere og mørkere så de fortsetter nedover skalaen, som vil inneholde lyse toner, mellomtoner og mørke toner. Øyet skal bevege seg lett over hele skalaen, uten store hopper fra lys til mørke.

Når skalaen er ferdig og tørt, elevene kan bruke et enkelt objekt, for eksempel et eple eller en kopp. Light objektet med en sterk lyskilde som viser alle verdiene i verdi skala inkludert høylys og skygger. Male eller tegne objektet inkludert alle verdien skalerer på samme side. Studenter kan også diskutere komposisjon og bestemme hvor du skal plassere objektet i bildet flyet eller hvor store til å opprette objektet.

Scissor Maleri

Lag en kompleks fortsatt liv i sentrum av rommet. Dette betyr å bruke mer enn to objekter i ett stilleben. Velg interessante objekter med tekstur. Plastic blomster i en vase eller flere flasker i en gruppe er gode ideer. Light objektene fra en side med et sterkt lys.

Studentene begynner med et hvitt ark som deres endelige kunstprosjekter blir opprettet på. De er gitt flere ark med farget bygging papir, saks og lim. Målet med denne øvelsen er å klippe ut figurer de ser, og lim dem på papiret deres for å gjenskape det fremdeles liv som et papir cutout.

Dette hjelper high school-elever lærer å skille former, farger, og verdiene som skapes av lyskilde. Det hjelper også å trene øyet og utvikle øye-hånd-koordinasjon. Det endelige resultatet av dette prosjektet er fargerik og har en høy suksessrate blant studentene. Lærere kan være lurt å dele bilder som er laget av maleren og papir utskjæringen artist, Henri Matisse med sine elever for inspirasjon.

Texture Studier

High school studenter skal begynne å utvikle og skille ulike teksturer, og hvordan de skal implementeres lage kunst av sin. Dette kunstprosjektet kan opprettes i blyant eller maling.

Har få studenter i inntil seks gjenstander, hver med en annen tekstur. Objektene kan bringes hjemmefra eller funnet i naturen. Del et stort stykke hvitt papir eller en hvit lerret i seks like firkanter. La elevene observere sine objekter. De skal bruke en farge bare for en monokromatisk maleri. Eller, kan tegningen være i gråtoner hvis elevene velger å lage dette arbeidet med blyant.

Studentene tar en liten del av objektet deres og forstørre det til å passe den plassen de arbeider i. Hver tekstur får sitt eget torg. Det endelige resultatet vil unnvike til teksturen at studentene er å gjenskape, men bildet vil vises abstrakte. Plassen skal representere strukturen til objektet, ikke objektet selv.

Texture er oppnådd gjennom anvendelse av kunst materiale, som tykke penselstrøk, og ved systemer av merker, slik som repeterende prikker og streker.

Andre artikkelen

 • hvordan dyne med kunstprosjekter og mønstre
 • hvordan å lette rød til rosa med oljemaling
 • hvordan å koble opp en gravitasjon feed spray pistol
 • tutorial for tegning av dyr pixel kunst
 • kinesisk pensel maling instruksjoner
 • hvordan å anslå en pris for et hus maleri jobb
 • teknikker for å justere hudfarge bruker cs3
 • hvordan komprimere bildestørrelsen
 • hvordan du skriver ut med høy oppløsning
 • maleri tips for en Baseboard
 •