hvordan ta gode portretter hjemme

hvordan ta gode portretter hjemmePortrettkunst er en av de mer spennende og intime sider ved fotografering. Portretter kan få frem en rekke spennende følelser, både fra motivet og betrakteren. Du trenger ikke å ha en gigantisk studio med tusenvis av dollar verdt av profesjonelt utstyr for å gjøre en stor portrettfoto. Faktisk kan du gjøre det hjemme med verktøy du kanskje allerede har

Du trenger:. .
Digital eller 35mm kamera (SLR eller Point-og-skyt)
Tripod.
Location.
Lights.
Store biter av hvitt skum kjerne bord.

Portrett Photography


en.
Velg linsen eller brennvidde du vil bruke for portrettet. Generelt sett, portrett fotografer liker å bruke lengre brennvidder fordi de bedre til å skille motivet fra bakgrunnen, og bidra til å fjerne forstyrrende elementer i rammen. Velg en linse på 75 mm eller større på SLR-kameraer for portretter.
Bruk zoom-funksjonen på pek-og-skyt kamera for å zoome inn på motivet.
to.
Velg plasseringen. Du bør bruke et sted som har en enkel bakgrunn så det ikke ta oppmerksomheten bort fra motivet. Tross alt er motivet hele poenget med portrettfotografering. Din posisjon kan være inne; klart ut bakgrunnen ved å fjerne bilder og hyller fra veggene, og flytter møbler ut av rammen.
Utendørs, bruke en lengre brennvidde zoom på kameraet. Dette oppnår to ting: den lengre brennvidde skiller motivet fra bakgrunnen ved å kaste bakgrunnen ut av fokus, og smalere synsfelt holder fokus på bildet på motivet og eliminerer forstyrrende elementer i rammen. Unngå andre mennesker, dyr, og andre forstyrrende elementer i bakgrunnen.
Tre.
Fest kameraet på et stativ. Det er generelt en god idé å bruke et stativ for å unngå kamerarystelser som kan oppstå fra å holde et kamera. Ved hjelp av et stativ, men er også å foretrekke under portrettfotografering slik at du kan bruke lenger lukkertid, lengre brennvidde og dimmer lyset.
Fire.
Sett opp din belysning. Det er i utgangspunktet to typer belysning i portrettfotografering.
Environmental-eller ambient-belysning kommer fra en naturlig kilde. Bruk skum kjerne styret for å reflektere sollyset på motivet for en funksjonstast (hoved) lys. Hold solen i en 45-til 90-graders vinkel bak motivet, og bruk foamcore til å reflektere lyset tilbake på motivet.
Kontrollert belysning forekommer vanligvis inne i et studio. Lights er hengt eller satt på stands og rettet mot motivet. Hjemme, bruker 1000-watt arbeidslys du kan kjøpe hjemme forbedring butikker, og spretter lysene av foamcore, sikter det reflekterte lyset på motivet. Dette vil kaste mykere skygger for et mer behagelig utseende.
Fem.
Flytt rundt. Tillat din modell for å flytte og eksperimentere med ulike positurer. Ikke lås deg til en pose eller ett sted. La dem nyte og eksperimentere med omgivelsene. Skritt tilbake fra motivet og gi dem rom til å bevege seg rundt og føler deg komfortabel. Ha det gøy.

Tips og advarsler


 • Du kan bruke lyset fra et vindu for en nøkkel lys. Sitt motivet nær vinduet og plassere dem på bildet. Bruk litt skum kjerne å sprette dagslyset tilbake på siden av motivets ansikt på motsatt side av vinduet til forsiktig fylle ut skygger.
 • Ingen av disse teknikkene er harde og raske regler. Når du blir komfortabel med fremgangsmåten, bør du eksperimentere med å bryte "regler. "
 • Andre artikkelen

 • hvordan du kan designe ditt eget papir bakgrunn
 • Hvordan fjerner jeg maling fra innervegger?
 • tutorial for tegning av dyr pixel kunst
 • Hvordan kan jeg design skull bakgrunnsbilde?
 • innovative malerverktøy
 • hvordan å male fjell med akryl maling
 • hvordan å fotografere kunstverk
 • hvordan å trekke folk surfing
 • hvordan å male ørken camo
 • kreative kunst ideer for å lage en barnebok
 •