hvordan olje maling ansikter

hvordan olje maling ansikterMaleri et menneskelig ansikt ved hjelp av oljemaling er utfordrende. Nøkkelen er å måle det du ser, og forenkle det du maler. Alle ansikter har individuelle egenskaper, men alle ansikter følger de samme grunnleggende proporsjoner. Bruk trekull til å skisse i de grunnleggende former for motivets ansikt, og deretter fylle på hudtoner, skygger og høylys med oljemaling. Blend tonene sammen mens malingen fortsatt er våt å skape en jevn overgang fra lys til mørk

Du trenger:.
Justerbar lampe
. Terpentin.
Mason jar.
Artist palett.
Palettkniv.
Linolje.
Tørkepapir.
Flesh tone oljemaling.
Titan hvit oljemaling.
Kadmium rødt lys oljemaling.
Okergul oljemaling.
Phalo blå oljemaling.
Pensler.


en.
Hell terpentin inn i glasskrukke, fylle det ¼ full. Legg alle børstene ned i glasset. Klem ut maling pigmenter på paletten i følgende rekkefølge:. Hudfarge, hvit, rød, gul oker og blått
2
Seat motivet minst fem meter unna deg. . Sett opp lys på den ene siden av motivet slik at lyset kaster skygger på motivets ansikt. Ta bilder av motivet fra den vinkelen du skal male for referanse.
Tre.
Bruk trekull blyant å skissere formen på motivet hode. Tegn formen som en oval. Mål halvveis ned ovale og tegne en lys horisontal linje. Tegn hvert øye på nivå med denne linjen. Tegn en vertikal linje dele oval i to. Tegn nesen rundt denne linjen. Tegn en enkel linje for munnen.
fire.
Ta en pensel fra glasset, trykk på bust mot det å fjerne overflødig væske. Grab noen av kjødet pigment med palettkniv. Depositum det på et åpent område på paletten. Grab noen okergul. Bland de to pigmentene sammen. Ta en liten mengde blå. Bland med den forrige blanding.
Fem.
Legg en eller to dråper av linolje og kjør til blandingen er glatt og flytende. Swirl din pensel i den blandede fargen og male alle de skraverte områdene av ansiktet. Bytt børsten i terpentin glasset.
6.
Velg en ny pensel. Legg en dråpe linolje på toppen av den opprinnelige kjøtt pigment. Last inn noen av de opprinnelige kjøtt pigment på å pusse. Paint alle deler av ansiktet som blir tent av lampen. Mal ikke over noen av dine skyggeområder. Bytt børsten i glasset.
7.
Velg en ny pensel. Grab noen av kjøttet pigment. Plasser den i et åpent område på paletten. Legg til en ert størrelse mye rødt. Legg en dråpe av linolje. Bland fargene og olje sammen med palettkniv. Plukk opp noe av dette rødlig-kjøtt tone med børste. Paint underleppen. Deretter male noen av fargen på kinnene. Maling høyre over noen pigment du allerede har på kinnene.
8.
Ta en liten mengde okergul og bland den i til blandingen du bare brukt på lepper og kinn. Bruk denne fargen og male overleppen og øyelokkene.
9.
Velg en ny pensel. Grab titan hvit med palettkniv. Ta en liten mengde kjøtt farge og bland den inn til den hvite. Bruk denne fargen til å male det hvite i øyet.
10.
Bland blått med en liten mengde rødt og okergul. Maling av iris med denne fargen.
11.
Bruk tuppen av børsten din håndtaket til å plukke opp en skvett av ren hvit maling. Innskudd en liten skvett med hvitmaling på iris området. Gjenta for det andre øyet.
12.
Rengjør palettkniv med papirhåndkle. Grab noen hvite. Trykk og dra maling-dekket kniv uansett hvor du ser lyse i ansiktet. Maling høydepunkter på brede områder som pannen.
13.
Velg en ren pensel. Tørr børsten i et papirhåndkle. Bland de områdene der ulike hudfarger møtes. Gni tørt penselen i lerret og gjør sirkulære bevegelser for å blande kantene sammen.
14.
La lerretet tørke i minst 24 timer. Legg små detaljer som øyevipper på toppen av tørket maling.

Tips og advarsler


 • Blend hvit i alle farger for å øke verdien (lysstyrke) og til temperament sin fargemetning.
 • Arbeid i et godt ventilert plass når du bruker oljemaling og løsemidler.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å male på burlap
 • hvordan du legger en gjennomsiktig copyright på eit fotografi
 • Hvordan kan jeg fotografi profesjonelt i et bryllup?
 • Hvordan kan jeg hindre plyndring av Maya-ruiner?
 • Hvordan gjør jeg store online collager?
 • hvordan design for avispapir
 • hvordan å male en ibm laptop
 • hvordan å male suspensjon gafler
 • ungdom art programmer
 • hvordan å etterfylle et kors mekanisk blyant
 •