hvordan gjøre pin up digital kunst

hvordan gjøre pin up digital kunstDen digitale tidsalder har åpnet opp en helt ny verden av kunst. Ny digital grafisk design programmer lar kunstnere til å lage bilder som tradisjonelt har vært gjengitt i grafitt, maling eller andre materialer. I tillegg kan nye medier gi effekter som ikke tidligere er sett i pin up kunstverk. Hvis du ønsker å lage digitale kunstverk, setter grunnleggende ferdigheter i forhold til å skape kunst forblir de samme. Forskjellen i digital kunst ligger i mediet du bruker til å lage kunst og de siste trinnene nødvendig for å bringe stykket i trykken.

Du trenger:
Computer
. Grafikk program.
CDer.


en.
Velg programmet der du vil lage dine digitale kunst. Du har mange program alternativer tilgjengelig. Uansett hvilket program du bruker, gjøre deg kjent med programmet slik at du har en grundig forståelse av de verktøyene som er tilgjengelige.
To.
Velg papirtype som du skal skrive ut. Med mindre du lage en plakat, kan det være lurt å gå med en kartong eller et tykt kunst papir. Dette gir stykket ekstra stabilitet. Også, avhengig av dine mål for prosjektet, kan papiret i seg selv blitt en del av design element hvis du velger et papir med et design på det.
tre.
Still dokumentet oppløsningen parametrene i ditt grafikkprogram. Vanligvis vil du finne dette under "Fil"-menyen. Skrive ut et dokument krever en høyere oppløsning enn det du trenger å legge det ut på en nettside --- 72 punkter per tomme (dpi) for web vers minst 300 dpi for print. Siden du gjør pin up art, vil du velge minst 300 dpi. Avhengig av prosjektet og planer for kunst, kan det være lurt å velge en enda høyere oppløsning, kanskje 600 dpi, for å gi deg muligheten til å forstørre dokumentet uten forvrengning.
fire.
Velg riktig farge ordningen for dokumentet og angi dokumentet parametere til det. Du ønsker å velge CMYK alternativet. (Det andre alternativet, RGB, er først og fremst brukt for digital stykker som mennesker ser på nettet bare. )
Fem.
Lag ditt digitale kunstverk. Pass på at når du setter dimensjonene av stykket --- la oss si at du gjør et stykke kunstverk som måler 18 inches med 24 inches --- du legge igjen en liten "blø" room, en tomme eller mer rundt alle kanter. Dette gjør at du kan ramme stykket uten å dekke kunstverket.
6.
Lagre stykket som en PDF (Portable Document Format). For å gjøre dette, gå til "Fil"-menyen og velg "Skriv ut". Under skriveren alternativene, velger du PDF-alternativet. Hvis du ikke har en skriver, eller hvis du ikke ser muligheten til å opprette en PDF i skriveren alternativer, kan du laste ned en PDF maker fra Internett.
7.
Brenn PDF på en CD for å ta til din lokale trykkeri (med mindre du selv har de verktøyene du trenger for å skrive ut dine digitale kunsten i den størrelsen du ønsker. )

Andre artikkelen

 • ikke-vestlige europeiske kunst
 • kunst stiler i tegneserier
 • hvordan å reparere møbler med epoxy
 • Hvordan kan jeg tegne en smiley med en dobbel hake?
 • Hvordan tegner jeg gjøre otto fra The Simpsons?
 • Hvordan kan jeg lage en giclee fra et bilde?
 • Slik lager tinn medaljonger
 • hvor å bevare gamle oljemalerier
 • typer av veggmalerier
 • hvordan å trekke Lowrider bilen rammen
 •