hvordan er en autoklav brukes for sterilisering i piercing

hvordan er en autoklav brukes for sterilisering i piercingHvis du ønsker å få en piercing, trenger du et rent miljø som gir og skaper sikkerhet under prosedyren. En profesjonell piercer med en utdanning i anatomi og sertifisering fra en blod patogener selvfølgelig forstår behovet for aseptiske teknikker. Den sikreste måten å få en piercing er å undersøke piercing butikken og piercer før du signerer papirene og ta en tur i butikken

Typer

De to typer autoklaver brukes i piercing butikker er foran lasting og kassett lasting for sterilisering verktøy, nåler og rekvisita. Kassetten lasting stilen er dyrere enn foran lasting og avslutter en syklus på ni minutter eller mindre. Fronten lessesykluser består av 45 minutter og krever sterile poser for innholdet i lasten.

Funksjon

En autoklav steriliserer nåler, forbruksmateriell som gasbind, og instrumenter for piercing butikker. Autoclaves bruker en kombinasjon av damp, varme og trykk for å utrydde sporer fra instrumenter og rekvisita. Body piercers sterilisere rekvisita i autoklaven før noen av elementene kommer i kontakt med en klient. Hvis du utfører en piercing umiddelbart etter syklus, er en kassett lasting autoklav det mest praktiske alternativet for en piercer. De piercer laster instrumentene og flytter steriliseres instrumentene direkte til deres sette opp. En front lasting autoklav gir steriliserte instrumenter som gir mulighet for oppbevaring til senere bruk. Frontmatet autoklaver er best for piercers i et høyt volum butikk fordi dette gjør at piercer å sterilisere forsyninger i bulk og på forhånd, redusere ventetiden for klientene.

Disposables

Piercers kaste det meste av utstyr og leverer brukes under en piercing prosedyre. Forbruksmateriell, slik som gasbind og nåler, er sterilisert i en autoklav før prosedyren, og deretter deponeres i en container spesielt for Biohazard materialer, eller i tilfelle av nåler, i en spissmel container. Når nåler eller other forbruksmateriell sendes, kan den sterilitet av objektet bli svekket hvis pakkene er brutt eller objektet blir håndtert av avdekket hender. En piercing butikk steriliserer forsyninger i autoklaven ved mottak av pakken.

Verktøy

Tang, hemostats og mottak av rør er eksempler på utstyr som må steriliseres for gjentatt bruk. Etter en piercing prosedyre, er disse instrumentene skilt på en bio vasken, kjøres i en ultrasonisk og deretter tørket. Før det blir satt i en autoklav for sterilisering, er utstyret pakket i sterile poser. Selv om utstyret er helt nytt, er det fortsatt sterilisert i piercing butikkens autoclave før bruk. Den smykker for piercing er sterilisert før prosedyren og blader med klienten i piercing.

Misforståelse

En misforståelse om autoklaver er at ethvert instrument kjørt gjennom autoklav er gjengitt sterile. Hvis en steril pose håndteres uten hansker men som samtidig er fjernet fra autoklaven, vil olje og bakterier fra skitne hender kompromiss posen. Dersom autoklaven ikke er spore testet på en ukentlig eller månedlig basis, er det mulig at autoklaven ikke fungerer, og det er sykler ikke sterilisering instrumenter.

Andre artikkelen

 • definisjonen av øyet linje i fotografering
 • typer av veggmalerier
 • california kunstutstillinger og festivaler
 • hvordan du overfører bilder på et lerret hjemme
 • utarbeiding & design informasjon
 • fotografi utgjør for familier
 • Hvordan finner jeg folk til å kjøpe kunsten min?
 • keramikk hjulet ideer
 • hvordan å male utvendig ytterkledning på et hus
 • hvordan fikk de sosiale problemene i Hellas og Roma påvirke sin kunst?
 •