hvordan du kan utvikle 35mm film hjemme

hvordan du kan utvikle 35mm film hjemmeHvis du har tilgang til både varmt og kaldt vann med justerbar temperaturkontroll, er du på vei til å utvikle 35mm film hjemme. Et lite bad kan lett gjøres om til et hjem filmfremkalling lab med noen mindre modifikasjoner til belysning og dusjen området. Mens konvertert til en film utvikle området, vil badet ikke lenger kunne brukes til dusjing. Hvis boligen har bare ett bad, vurdere å konvertere et vaskerom eller grov plumbed kjellerrom i en film prosessering område.

Du trenger:
Exposed 35mm film
. Film utvikle tanker.
Filmruller.
Filmklipp.
Justerbar dusjforheng stang.
Plastic klær kleshengere.
Flaskeåpner.
Utvikler.
Fixer.
Stopp bad.
Wetting agent.
Plastbrett.
Kryssfiner.
Vann.
Timer.
Gamle håndklær.
Black-out nyanser eller gardiner.
Dør slange.
Papir og penn.
Saks.

rommet Oppsett


en.
Exchange bad husholdning pærer med foto-safe rød eller blå pærer. Kjøpe spesialiserte belysning på en fotobutikk; nyheten malt pærer vil ødelegge filmen under utviklingslandene prosessen.
to.
Dekk alle vinduer med black-out nyanser eller gardiner. Ha en dør slange klar til å plassere i bunnen av døren for å blokkere ut lyset fra tilstøtende rom.
Tre.
Klar en film tørking område i dusjnisje ved å sikre en justerbar dusj gardin stang langs lengste bredde av dusjen. Hang plastikk klær kleshengere på stangen. Bruk ¨¦n hengeren for hver to ruller med film.
Fire.
Fest film tørking klipp til kleshengere. Plasser ett klipp nær hver av de nederste hjørnene av trekantede hengeren, så de er så langt fra hverandre som mulig.
fem.
Konvertere et forfengelighet området til en film utvikle arbeidsplass. Lå et gammelt håndkle over forfengelighet å absorbere søl. Plasser en plast brett (minst 10 inches lang) på forfengelighet. Hvis det ikke er forfengelighet, dekker toppen av toalettsete med et stykke kryssfiner for å skape en lav table-top overflaten.
6.
Bland alle kjemi i henhold til instruksjonene på pakke og lagre i lys-tett lagring kanner. Label hver container og lagre bildet kjemiske emballasjen for film utvikle tid og temperatur.

Film Utvikling, del I


en.
inn på badet, slå på foto-safe lys, trekke døren lukket, lukker persienner og plasser døren slange i bunnen av døren for å blokkere ut lyset. Lås døren.
To.
Bruk flaskeåpner til å åpne hver film kassett. I det dunkle lyset, plasser åpneren på kanten av den flate enden av filmen kassetten. Lirke av flatt sirkelen på samme måte som et metall korken.
Tre.
Slapp av filmen fra kassetten. Bruk saks til å klippe slutten av filmen fra plast plugg.
fire.
Sett leder slutten av filmen inn i sentrum av en filmrull, henge den på klippene. Vind hele ruller på hjul. Gjenta dette trinnet med så mange ruller som du skal behandle i den første gruppen.
Fem.
Senk lastet filmen hjulene til å utvikle tanken og legg lokket på toppen. Åpne push lokket på toppen, slik at varmt vann fra springen å strømme inn i tanken og fukt hjulene. La hjulene suge i vannet i ett minutt. Hell ut vannet.

Film Utvikling, Part II


en.
Plasser tank i plast skuffen. Legg utvikleren til tanken. Forsiktig agitere filmen med en jevn snu bevegelsen for den anbefalte mengden av tid (se Tips-delen). Hell utvikleren i vasken renne. Skyll filmruller med varmt vann eller stoppe bad.
To.
Hell fixer i utviklingslandene tanken. Forsiktig agitere filmen med en jevn snu bevegelsen for den anbefalte mengden tid. Hell bestemt i vasken renne. Skyll filmruller med varmt vann eller stoppe bad.
tre.
Vask filmen i varmt vann. Tillat en jevn strøm av vann for å skylle over og rundt filmen hjulene i tanken med lokket helt av. Dump vannet og fyll på med klart vann. Legg til fukting agent. La hjulene til å suge kort, deretter dumpe vannet, rulle filmen og henge på film klipp i dusjnisje. Plasser en ekstra film klipp på slutten av filmen bånd for vekt, så det henger rett. La filmen til å tørke opp til åtte timer.

Tips og advarsler


 • vanntemperatur og tid i kjemikalier er avhengig av hvilken type film blir behandlet. Se filmen utvikleren pakken for retningslinjer for vann og kjemi temperaturen for fart og merke film.
 • Winding eksponert film inn i en film hjul tar praksis. Utfør oppgaven i dagslys med en rull med uviktige film som kan bli ødelagt i dagslys. Øv med øynene lukket, la hendene guide filmen. Under praksis, åpne øynene, korrigere bevegelser, og fortsette å øve til denne bevegelsen er flytende med øynene lukket.
 • Andre artikkelen

 • Teksten triks på photoshop elementer
 • hvordan du legger til flere farger inni konturene av håndtegnet tegneserie kunst
 • hvordan å trekke gotisk fairy kunst
 • penn og blekk verktøy
 • hvordan å designe en thug hodeskalle
 • hvordan å blande og redigere bilder
 • hva er en harlekin spøkefugl?
 • hvordan å lage web fotogallerier
 • hvordan å trekke folk som kjører
 • Pixie fairydust tatovering ideer
 •