hvordan å trekke kinesiske tegneserie jenter

hvordan å trekke kinesiske tegneserie jenterMange kunstnere begynner sin kreative reise med tegneserier, en kunstform utbredt i filmer, TV-programmer, og trykte og elektroniske medier. Den forenklede strektegninger gjør illustratører til å utvikle unike stiler, så vel som karakterer. Da trekker folk av forskjellige etnisiteter, overdrive løpet unike egenskaper for å skille dem fra hverandre, men unngå overdrivelse over til poenget med fornærmelse. For eksempel kan en tegneserie kinesisk jente har mørkt hår, rett øyne og full lepper, men ikke gi henne Steilet tennene med mindre du ønsker å gjøre folk sinte.

Du trenger:
Scrap papir
. 2H blyant.
Tegning penn.
Glatt Bristol tegnepapir.
Knadde viskelær.


en.
Bestem deg for et posere for tegneserie din. Raskt skisse flere ideer på et stykke av skrap papir (eller i en skisse bok, hvis du eier en). Ikke bekymre deg med detaljer,. . Bare legge ut flere av bildene skisser å gi deg selv en idé om hva du skal tegne på dyrere, profesjonell papir
2
Uavgjort en "form skjelett" med 2H blyanten på Bristol papiret. Husk at yngre tegneseriefigurer generelt har litt større enn normalt hoder. Legg ut skjemaet for tegneserie ved hjelp av en oval for hodet, en større og bredere ovale for brystkasse, en horisontal oval for hofter, og rektangler og sirkler til armer, ben, albuene og knærne. Bruk en firkant med fem linjer for å vise hendene og trekanter for føttene.
Tre.
Legg ut et rutenett på ansiktet for å veilede deg i å plassere ansiktstrekk. Tegn en lys linje loddrett nedover ansiktet for å indikere midten av hodet og plassering av nesen. I det virkelige liv, faller øynene klask DAB i midten av ansiktet mellom toppen av hodet og haken, men de fleste tegneserieskapere plassere øynene litt lavere for unge tegn.
Fire.

Skisser formen på håret på hodet mens du huske på at håret ikke ligger i like biter.
fem.
Tegn øynene, og gjøre dem ganske store til å angi figuren ungdom og uskyld. I motsetning til populær oppfatning, har kinesiske øyne ikke skrå opp i ytre hjørner. Toppen av øyet er nesten parallell med øyet linjen, men kan kurven ned bare litt. Den indre hjørnet av øyet bøyer seg nesten helt loddrett, og nederst i øyet gir de skrå utseende fordi den svinger opp på utsiden av øyet til møte med den øverste linjen.
6.

Tegn jentas nese og munn ganske små så ikke å trekke oppmerksomheten bort fra øynene. Veldig enkle linjer som bare antyder eksistensen av disse funksjonene vil være nok.
7.
Legg til detalj, og stramme opp linjene i figuren kropp. Kinesiske jenter generelt har en liten ramme og subtile kurver.
8.
Bruk tegningen pennen til blekk tegningen ved å gå over blyantstreker. Legg dybde til din karakter ved å variere tykkelsen på linjene dine.
9.
La illustrasjon tørke i minst en time, og deretter bruke en knadde viskelær for å fjerne alle synlige blyantstreker og merker.

Tips og advarsler


 • Vurder å legge farge til din tegneserie ved hjelp av markører, farget blyanter eller grafikk programvare.
 • Andre artikkelen

 • kunst viser i Minnesota
 • hvordan å lene å tegne morsomme mennesker
 • hvordan å trekke en bil med luftmotstand
 • egypt kunst og skulptur
 • Mississippi kunst tilskudd
 • hvordan å tegne påsken unger
 • hvordan å lage et fotografi belysning kit hjemme
 • Hvordan fjerner jeg maling fra innervegger?
 • hvordan å male en Evinrude
 • non-fiction skriveverktøy
 •