hvordan å tegne et korallrev

hvordan å tegne et korallrevEt korallrev er et økosystem i havet som består av ulike arter av koraller, alger, fisk, krepsdyr, bløtdyr og svamper. De har en rekke symbiotisk forhold, der en eller flere organismer lever i nær kontakt med hverandre, og dra nytte av hverandre. For eksempel koraller av korallrevet ofte gi ly og beskyttelse for alger, som igjen gir næring til korall. Korallrev er sammensatt av lyse farger, samt forskjeller i tekstur og struktur. For å tegne et korallrev, bør du først lage en skisse av koraller og tilhørende organismer med blyant, og deretter farge tegningen med akvareller. I tegningen, bør du inkludere ulike organismer og de fremstiller den symbiotiske forhold

Du trenger:. .
Paper
Blyant.
Eraser.
Vann farger.


en.
Se på bilder av korallrev. For å tegne et korallrev, bør du se på fotografier av dem for å bli mer kjent med sitt utseende. Ved å observere de ulike bildene, vil du se at korallrevene alle har artsmangfoldet.
To.
Lag en liste over de ulike elementene som du ønsker å sette inn i tegningen av korall rev. Korallrev varierer mye i utseende, som et resultat av artene som lever i ulike områder. Likevel bør du ta avgjørelser om hva du ønsker å sette inn i korallrevet tegningen. For eksempel kan du sette koraller, fisk, krepsdyr, bløtdyr og svamper.
Tre.
Bestem hvilken type koraller, fisk, krepsdyr, bløtdyr og svamper du ønsker å tegne. Disse organismene består av mange forskjellige arter. Likevel, for å tegne et korallrev, må du vite hvilken type organisme du vil representere. For eksempel, kan du tegne koraller polypper, klovn Triggerfish banded korall reker, gigantiske muslinger og rør svamper.
Fire.
Skisser koraller polypper i blyant. For å tegne et korallrev, må du skisserer den koraller polypper. Coral polypper er fastsittende organismer. De ligner vaser, med en tynn stilk, og tentakler som omgir munnen. Tentakler har utseendet på kronbladene av en blomst. Den coral polypper lever i kolonier. Det er best å tegne dem først fordi de vil okkupere mesteparten av beskrivelsen din.
Fem.
Skisser røret svamper. Tuben svampene er svært fremtredende organismer av korallrev. De ligner en gruppe av smale rør, og likevel lever i kolonier. Du kan plassere dem ved siden av kolonien koraller polypper.
6.
Skisser kamskjell. En type musling som er funnet innenfor korallrevet er den gigantiske musling. I likhet med korall polypp, besitter det et symbiotisk forhold til alger. Likevel, det alger bor på skall av det gigantiske muslinger og gi dem med lyse farger, som blått og grønt. Den gigantiske muslinger har en bølget, svingete form. Du kan tegne dem på gulvet i korallrev, kanskje ved siden av hver av røret svamper.
7.
Skisser banded koraller reker og klovnen Triggerfish. Den banded korall reker har to lange klør på fremre enden, og fire lange, smale ben på hver side av kroppen. Det er avhengig av korallrevet for mat. Klovnen triggerfish strømmer på krepsdyr. Det er svart, gul og hvit. Når du skisserer det, sørg for å gjøre konturene av uregelmessige sirkler for flekker. Du kan plassere banded korallene reker nederst på tegningen, foran koraller polypper, og du kan plassere klovn triggerfish over koraller polypper.
8.
Paint tegningen av korallrev med vann farger. Vann farger er myke, fengsle likevel livlighet av korallrev. De korall polypper er ofte lyse gult, med en oransje flekk ved munnen. Tuben svampene er lys lilla. Male gigantiske muslinger nyanser av blått og grønt. Farge på stripene på banded koraller reker blått og hvitt. Liket av klovn triggerfish er svart, plassene er hvite, og regionen rundt munnen og på toppen av øynene er gule. Klovnen triggerfish har også et smalt blått bånd som omgir munnen, og en dyp blå flekk på begge finnene på bakre delen av kroppen. Bakgrunnen for tegningen skal være lys blå.

Andre artikkelen

 • canon papirtyper
 • hvordan å male en Airstream trailer
 • effektive forslag skriveverktøy
 • hvordan å male over olje maling vegger
 • Slik sand malt treverk
 • hvordan å male et ildsted dør
 • bruk av leire jord
 • navn på kjente kunstmuseer
 • hvordan å mestre svart-hvitt fotografi
 • hvordan gjøre kinesiske ruller
 •