hvordan å lage en foss ut av leire

hvordan å lage en foss ut av leireDet er få kamper i naturen mer transfixing, men avslappende, enn en foss. Både formen på naturlige vann og steinformasjoner, og den hypnotiske bevegelser av rennende vann tjene til å gledelig fylle en visuell og emosjonelle behov for skjønnhet. Selv om en solid leire skulptur ikke kan gjenerobre bokstavelig bevegelsen av en foss, og med denne faste medium kan reprodusere sin form og foreslå bevegelse gjennom form

Du trenger:.
Air-tørt steingodsleire
Kjevle.
Akrylmaling.
Sharp sculpting verktøy (kniv, nål eller tannpirker).
Grov strikke klut eller sandpapir (valgfritt).


en.
Sculpt grunnleggende klippen-bassenget form for fossen. Start med en stor, rektangulær klump med leire (ca 2 kopper av leire, justere avhengig av størrelsen du vil at skulptur å være) og danne en grov steg form. Gjør dette slik du ønsker så lenge trinn er høye og begge plattformene er ganske korte. Form en forsenkning som kjører fra toppen plattformen og ned på trinnet i et fat eller en kopp på nedre trinn. Gjør fordypningen på siden av trinnet litt bredere enn du vil fossen å være.
to.
Opprett flere funksjoner på bassenget. Skjær noen uregelmessige grooves i fossen fordypningen, etterligne utseendet av spor skåret i stein ved å flytte stein og vann. Gi form og tekstur til steinete terreng, forming bergarter fra ekstra klumper eller leire eller trykke strukturerte overflater (for eksempel en grov strikke klut eller sandpapir) mot leiren.
Tre.
La bassenget del tørre å hardhet før du legger fossen stykker. Dette vil ta minst et par timer, og så mye som en dag, du vet leiren er tørr når den har jevnt endret til en lysere farge og er vanskelig å ta på.
fire.
Sculpt fossen figuren. Trekk en stor klump av leire (en kopp eller så), virker det i hendene for å myke det, og rull den ut med et kjevle. Gjør roll om en 1 /2 cm tykke. Skjær en lang rektangulær stripe fra dette å danne fossen, gjør det lenge nok til å strekke seg fra toppen av fossen i servanten nedenfor. Fest det på denne måten, fyll topp og bunn bassenger med flere leire for å danne resten av "vann". Bland bassenget vannet leire med fossen leire.
Fem.
Gi fossen tekstur. Bruk en skarp sculpting verktøy (for eksempel en kniv, nål eller tannpirker) til tekstur i overflaten av fossen med uregelmessige, vertikal skråstrek. Dekk hele fossen fra topp til bunn.
6.
La nylig brukt leire tørt til hardhet.
7.
Paint fossen. Bruk akrylmaling å male landskapet av klippen ansiktet med brunt, grått og grønt. Male stående vann og foss lys blå. Etter den blå malingen har tørket, male noen striper av hvitt på overflaten av fossen, særlig der fossen treff bassenget nedenfor.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en labyrint på papir
 • hva tatovering blekk er laget av
 • hvor mange strøk med primer skal jeg bruke på en malt vegg?
 • Utah art viser
 • hvordan å sammenligne romerske og greske kunst og arkitektur
 • hvordan å trekke en mops valp
 • hvordan å male uferdige kjelleren tak
 • hvordan å male glass refleksjoner
 • mat belysning hemmeligheter
 • hvordan å male støpejern radiatorer
 •