hvor å konvertere bildet lysbilder til digitale medier

hvor å konvertere bildet lysbilder til digitale medierKonvertering ditt bilde lysbilder til et digitalt format er en utmerket måte å sikkerhetskopiere dine original fotoarkiv og utnytte bildene i et moderne format. Bruk av riktig utstyr vil hjelpe deg å lage høykvalitets skanninger som reflekterer fargemetning og klarhet av den opprinnelige lysbildet, og lar deg enkelt tilgang til arkivet av bilder. Implementering av en logisk og sikker backup arkivering metoden med eksterne harddisker og arkivering programvare vil gjøre det digitale arkivet tilgjengelig og brukervennlig som du bygger din digitale kroppen arbeid.

Du trenger:
Digital skanner med bilde slide adapter
. Bildebehandlingsprogram.
Digital lagringsplass på en ekstern harddisk.


en.
Installer en digital skanner som kan lese 35 mm skanner i henhold til enhetens instrukser. Alternativene for skannere med disse egenskapene vil variere mye i format, kvalitet og kostnader, så pass på å forske skanneren kjøpet før du velger enheten og sørg for å holde deg innenfor budsjettet, og det digitale bildet behov. For eksempel, en profesjonell fotograf konvertere ti år igjen av lysbildet fotografering til et digitalt arkiv vil ha en høy kvalitet film skanner som bruker en høy kontrast ratio å fange de riktige fargene, har slide adaptere og skanninger i høy oppløsning. Dette utstyret skaper en profesjonell kvalitet skanning. Hvis du bare har et stort volum av gamle familiebilder i et lysbilde format og ønsker å digitalisere dem for fremtidige generasjoner, vil den høye kontrastforhold og store DPIs ikke være så viktig, så en billigere, multipurpose skanner som aksepterer lysbildefilm kanskje bedre passform dine behov. Flere mid-range skannere er tilgjengelig som vil skanne papirdokumenter og kunstverk og utnytte en spesiell 35 mm bilde slide adapter for å skanne mediene.
To.
Åpne en digital redigering program, for eksempel som Adobe Photoshop eller Corel's Paintshop Pro Photo, og gå til "File"> "Import" og velger import enheten som er koblet til datamaskinen.
tre.
Velg de riktige innstillingene for den ønskede effekt av det digitale bildet, med fokus på produksjon størrelse og oppløsning. For eksempel, hvis du konverterer lysbilder til digitale bilder i håp om utskrift i store formater for et galleri utstilling, ville du velger en oppløsning på 600-2400 DPI eller høyere, og du ville bruke en ukomprimert bildefil setting, for eksempel en TIFF, for å opprettholde den høyeste kvalitet skanningen. Dette trinnet vil variere basert på skannerprogramvaren og redigering programvare. Skanning av høyere kvalitet tar mye lengre tid å lage.
Fire.
Sett skanneren til "Refleks" når du skanner fotografiske lysbilder. En reflekterende skanning betyr at skanneren er å se på et positivt image og vil ikke reversere bildet ved skanning det, og programmet vil for en negativ skanning.
Fem.
Følg skanning dialogboksene og lagre dine bilder til den riktige filen kataloger på datamaskinens harddisk.
6.
Overfør bildene dine til en ekstern harddisk for backup når lysbildene har blitt konvertert til et digitalt format. De fleste operativsystemer vil tillate deg å bare dra og slippe filer til den eksterne harddisken eller bruk et Kopier /Lim metode for overføring. Høy oppløsning kan enkelt ta opp 50 MB plass eller mer, før redigering, så vær sikker på at du har nok diskplass før start av skanningen. Arkivere skanner på eksterne harddisker og på eksterne Internett-servere i tilfelle den opprinnelige datamaskinen krasjer og data går tapt.
7.
Bruk en lett å forstå arkiv mappe struktur og etiketten bildene i et logisk måte som gjenspeiler deres opprinnelige bildet lysbilder. For eksempel, kan du gruppere bildene i en mappe etter emne eller plassering, og deretter bruke ekstra sub-mapper for separate datoer for når bildene ble tatt, og bruke digitale filnavn som reflekterer dato og emne måte. Ved hjelp av en kraftig arkivering program, for eksempel Apples Aperture eller Adobe Lightroom er også en utmerket idé hvis arkivet er stort og du skal jobbe med disse digitale bilder ofte.

Andre artikkelen

 • Slik sand ned appelsinskall på maling
 • kreative kunstprosjekter for små barn
 • hvordan å tegne en blomst fe
 • arkivering egenskaper av plexiglass
 • hvordan gjøre indian keramikk
 • Hvordan kan jeg trekke virvelløse dyr havet?
 • hendelser i Texas i juni
 • hvordan å male plast trim
 • hvordan du feilsøker emalje maling rødmende
 • hvordan du bruker en sug feed spray pistol
 •